Book Now
Referenciák2021-07-01T19:36:55+00:00

„Sosem tudhatjuk előre, mit dob az élet. Nekem egy váratlan szerelem volt Joci, semmit nem terveztünk előre. A lánykérés is spontán jött, egy szilveszteri buli alkalmával. Nem akartunk nagy feneket keríteni az esküvőnek sem, de a szervezés során állandóan falakba ütköztünk már a kezdetektől. Nagyon hamar kiderült, miért van szükségünk egy profi szervezőre, és a weboldal átolvasása után nem volt kétségünk, hogy Timi erre a legmegfelelőbb szakember. Ha nem akarsz bizonytalanságok között hánykolódni, akkor bízd Timire a szervezést, Ő mindvégig stabil pont volt az életünkben az esküvőre készülődés időszakában. A nagy napunk nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát, és évek múlva is emlegették, hogy mennyire jól szervezett volt minden. Köszönjük Timi!

Szanda és Ákos

„Ami másoknak évekig tartó kitartó álmodozás, az nekünk pár hét alatt vált igazi váratlan varázslattá. Nem gondoltuk, hogy ilyen gyorsan eljutunk a megoldásig olyan dolgokban, amivel előtte sokat vitatkoztunk a párommal. Timivel valahogy egyszerűen és természetesen ment minden. Sokmindenben bizonytalan voltam. Timi szeretete és féltő gondoskodása nagy segítség volt. Mindenen ott volt a szeme az esküvőnk napján is, végig.”

Mili és Greg

„Amit mindenképpen kiemelnék, hogy férfiként igazi áldás volt, hogy egy olyan esküvőszervezőt találtunk, aki megmentett a csajos dolgoktól. Nem kellett a koszorúslányok ruhájának színének kiválasztásában állást foglalnom, és a zenekarok weboldalait is csak át kellett pörgetni, Timi készen tálalt mindent. Pontos és rutinos kommunikációt kaptunk, így pörgős volt minden, és hamar letudtuk a kötelező dolgokat is. Az esküvőig hátralévő idő nagy részében nem is kellett már az esküvővel foglalkoznunk semmilyen értelemben. Hónapokkal előtte készen volt minden. Szervezésből ötös!:-)”

Zsolti és Klári

„Mindig szerettem volna egy szép esküvőt, de amikor megkérte a kezemet a párom, valahogy nem jöttek azok a felhőtlen álmok. Megijedtem, hogy hogy lesz minden tökéletes, mert a valóságban nem mentek olyan könnyen a dolgok. Sok weboldalon egymásnak ellentmondó információkat találtunk, így hamar elvesztettem a kedvem. Mindenki bele akart szólni mit hogyan csináljunk, a család, a barátok, és a rokonok is… Timit sokszor hívtam esténként, utólag hülyeségnek tűnő dolgokkal, de akkor nagyon nagy gondot okoztak nekem ezek, és nagyon elvették a kedvemet. Nem tudom mit csináltam volna Timi nélkül, de az biztos, hogy küzdelmes lett volna minden pillanat, amikor ezek a támadások értek, és nem tudtam leszerelni a sok negatív hatást. Lassan elhittem, hogy nekem tényleg jár az a felhőtlen boldogság, amit Timi szerint minden menyasszony megérdemel a nagy napján. Bár az esküvő napján is nagyon feszült voltam, a vidámság, és a törődés nagyon sokat jelentett nekem. Timi sütit hozott reggel a szobámba, majd a lányoknak egy pezsgőt, amit együtt ittunk meg. Azok voltak lányként az utolsó feszült pillanataim. Az asszonyságba lépés pillanata mármoros volt, már a páradik pezsgőnél jártunk, és ott már nem számított amiket előtte mondtak, boldog voltam, és nem hagytam, hogy tönkre tegyék. Köszönöm Neked Timi, nem csak a sok segítséget, de a barátságodat, a támogatásodat is minden nehéz pillanatban.”

Janka és Pisti

„Kedves Timi!
Nagyon köszönünk mindent, amit értünk tettél, az esküvőnk szuper volt! Minden vendég kérdezte, hol találtunk Titeket. További sok sikert kívánunk Nektek!”
Petra és Attila

„Azt sem tudtuk, hol kezdtük volna a szervezést… Csak abban voltunk biztosak, hogy szeretjük egymást, hogy remek esküvőnk lesz, és hogy nem akarunk görcsölni semmin.
Timi esküvőszervezőként és ceremóniamesterként is nagy ajándék volt számunkra. A zenekarukról nem is beszélve…
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, őszinte szívvel.”
Eszter és Pali

„Timivel 2008-ban találkoztunk ismerősünk ajánlásával. Első találkozáskor egyből feltűnt, hogy milyen mosolygós, kedves lány. Kis idő elteltével már közvetlenül, nevetve beszélgettünk. Már akkor olyan dolgokra hívta fel a figyelmünket, amit ha nem egy sokszoros szervező mondja, akkor talán eszünkbe sem jut.”
Kata és Peti

„Őszintén ajánljuk Timit minden házasulandó párnak, akik azt szeretnék, hogy életük nagy napján minden tökéletes legyen.
A mi esküvőnk 2012 nyarán valóban életünk legszebb napja volt, mivel minden úgy alakult, ahogy szerettük volna a pontos és precíz szervezésnek, a tapasztalt szolgáltatóknak, valamint a részletes és folyamatos egyeztetéseknek köszönhetően.”
Ágica és Ati

„Kedves Timi!
Nagyon köszönjük az esküvőnkkel kapcsolatos minden fáradozásodat, nagyon jó érzés volt, hogy minden úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Voltak kihívások, és bár igyekeztünk nagy nyugalommal kezelni a készülődés időszakát, néha voltak pillanatok, amikor jól jött a tanács és a biztatás.”
Judit és Attila

Önnek miben segíthetünk?

Kérdezzen kockázat és kötelezettség nélkül!

Küldje el sms-ben vagy e-mail-ben elérhetőségét, és a mi költségünkre részletesen válaszolunk az Ön összes kérdésére 24 órán belül!

Féth Tímea esküvőtervező

Tel: + 36 30 241 1219

E-mail: feth.timea@eskuvo-tervezo.hu