“Kedves Timi!

Nagyon köszönünk mindent, amit értünk tettél, az esküvőnk szuper volt! Minden vendég kérdezte, hol találtunk Titeket. További sok sikert kívánunk Nektek!

Petra és Attila”

 

Esküvőtervező:

Petra és Attila nagyon lazán készült az esküvőre, biztosak voltak benne, hogy szeretik egymást, és tudták, hogy ezzel a magabiztossággal minden akadályt és nehézséget le tudnak győzni.

Ilyen mosolygós és közvetlen menyasszonyt ritkán lát az ember. Csupa derű, csupa optimizmus, és még vicces is 🙂 .
A vőlegény pedig a maga mackós termetével egy szeretnivaló, védelmező, csendes, megértő társ képét mutatta számomra.

Az egész esküvőjük, és minden előkészület is úgy zajlott, mint amilyenek ők maguk.
Lazán, barátian, őszintén, kedvesen.

A polgári esküvőt az étterem teraszán rendeztük meg, hatalmas rizsszórás és sziromszórás közepette. Gyönyörű napsütéses nap volt, de a fotózást kicsit nehezítette, hogy nagyon fújt a szél.

Az érkező vendégek is mind-mind kedvesek, és közvetlenek voltak, a fiatalok mintha Petra és Attila másolatai lettek volna (persze kedvesség tekintetében gondolom), az idősebbek pedig mintha mind az ő jóságos nagyszüleik lettek volna 🙂 , szintén kedvesek és közvetlenek.

A fiatalok sok ajándékot kaptak, és sok kedves fotó készült a barátokkal, ajándékozó vendégekkel. A sok-sok fotózás után végre nekiülhetett a násznép a mennyei vacsorának 🙂 , aztán pedig elkezdődött a tánc.

Amire biztosan mindig emlékezni fogok: a gyönyörű és egyedi menyecske ruha:
egy földig érő, oldalt magasra felsliccelt pávakék selyem estélyi.
Csodaszépek voltatok!
Sok boldog közös évet kívánok Petra és Attila!