Kedves Timi!

Nagyon köszönjük az esküvőnkkel kapcsolatos minden fáradozásodat, nagyon jó érzés volt, hogy minden úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Voltak kihívások, és bár igyekeztünk nagy nyugalommal kezelni a készülődés időszakát, néha voltak pillanatok, amikor jól jött a tanács és a biztatás.

Gyönyörűek voltak a díszek az asztalokon, a fotós pedig végtelenül szerény és alkalmazkodó módon segített nekünk ellazulni, hogy tényleg jó képek sikerüljenek rólunk. A zenekarotok elvarázsolt mindenkit, főleg azzal, hogy rengeteg féle számot tudtok, és mert a kéréseket is teljesítettétek. Ceremóniamester nélkül biztosan nem lett volna az esküvőnk olyan bulizós, mint ahogyan végül sikerült.

 

Örülünk, hogy fényképünket a készülő új esküvői portálod legjobbjai közé szavazták, nagyon megtisztelő :-))

Köszönjük!

Judit és Attila”

 

 

Esküvőtervező:

Judit és Attila az pár, akik már hosszú évek óta együtt éltek, és jól meggondoltan, végtelen nyugalommal vetették bele magukat az esküvőjük megszervezésébe és előkészületeibe.

Egy kis kávéházban találkoztunk, minden alkalommal, amikor személyesen kellett valamit egyeztetni.

A zenekar választása egyértelmű volt, mert ennek kapcsán kerestek meg minket. Kis esküvő volt, ezért a 40 fős társaság mellé a hangulatos dunaparti étterembe két fős zenekart kértek.
Ceremóniamesterként is volt szerencsém közreműködni, mert nem akartak olyan vőfélyt, aki minden áron szerepelni akar, és a népies elemeket is el akarták kerülni. Így én csak akkor szólaltam meg, és akkor dobtunk be pár játékot, amikor tényleg nem volt már ereje táncolni a „kifárasztott” násznépnek.

A menyasszony és a vőlegény már az étterembe való megérkezéskor vidáman koccintgatott a főleg barátaikból álló vendégsereg tagjaival. Mivel meleg nyári nap volt, a vendégek az étterem kertjében sokáig partizgattak, miközben bentről kihallatszott a cd-ről kért háttérzene.

Ameddig az ifjú pár gyönyörű dunaparti képeket készített a fotóssal, addig a vendégek jókívánságokat írtak egy lepedőre rajzolt óriási piros szívbe.
Amint a vőlegény átemelte boldog aráját a kivágott lepedő szíven, megkezdődött a fergeteges mulatozás, szint azonnal, amint beléptek a terembe.

A vacsora után ismét zene és tánc, és a jókedvű társaság kora hajnalig mulatott.
Az est emlékezetes része volt, amikor a barátok által elkészített piros szív formába helyezett vörös gyertyákat előhozták. Ezzel keringőzött az ifjú pár, és násznép éjfélkor.

Sokan példát vehetnének Judit és Attila laza hozzáállásáról, nyugalmáról, és szenvedélyes boldogságáról. Egyik romantikus fényképüket a készülő esküvői portálunk címlapjára szavazták a már házasodott ismerőseink, akik körében teszteltük párok fotóit.
Köszönjük!