Book Now
Külföldön élőknek2022-03-21T18:53:56+00:00

Távol él Magyarországtól?

Fogalma sincs, hogyan szervezze le az esküvőjét emiatt?

Vége az álmatlan éjszakáknak!

Magyarországon egyedülálló módszerünk 17 éve bizonyítottan eredményesen működik. Eddig 612 esküvő, 78.512 felszolgált vacsora, 171 velünk házasodott olyan pár, akinek a mindennapjairól ma is tudunk.

Élménybeszámolók párjainktól:

Emlékezetes nap volt ez mindenki számára…
– „… A szervezés nagyon alapos volt, a sok e-mail-ezés és a gyors válaszok azonban megnyugtattak, hogy hiába vagyunk távol, otthon minden rendben zajlik.” (Anett és Bruce, USA)

– „Tetszett a fiatalos lazaság, a rugalmasság, az ajánlatok sokfélesége, valamint hogy nem sablonok alapján dolgoznak. Kezdetben megpróbáltuk magunk szervezni esküvőnket, de így utólag azt gondoljuk, hogy egy csomó dolog nem is jutott volna eszünkbe. Nagyon hálásak vagyunk a sok segítségért.” (Kriszti és Herbert, London)

– ” Ilyen komplex és informatív weboldalt esküvőszervezőknél máshol nem láttam. A döntés így könnyű volt, és a távolság ellenére maximálisan biztosak voltunk abban, hogy megbízható a szolgáltatás.”
(Szabina és Greg, Oroszország)

– ” Mindenképpen olyan esküvőszervezőt kerestünk, aki tudja garantálni, hogy minden időre elkészül, és nekünk ne kelljen semmivel foglalkozni. Mindenre időben gondoltunk, felhívták a figyelmünket, mikor miben kell dönteni, mikor mit kell intézni. Szerintem ha mi szerveztük volna, akkor jócskán elcsúszunk a költségekkel, ahogy néhány barátunk járt… „
(Orsi és Vincenzo, Olaszország)

Miért bízzon meg bennünk? Mert:

Mi annyi idő alatt tervezünk és szervezünk esküvőt, amíg más szervezők csak az első találkozó időpontjának megbeszéléséig jutnak.

Kíváncsi rá hogyan? Kattintson a videóra!

Kinek való és kinek nem való ez a módszer?

Nem való annak, aki folyamatosan minden úgy akar irányítása alatt tartani, hogy közben nem kíváncsi mások véleményére, akkor sem, ha az illető a téma szakértője.

Való annak, aki nem akar lemondani az álmairól, és ha kell, ehhez képes
kompromisszumot is kötni az út során az áhított cél érdekében.
Való annak, aki szeretne időt és pénzt spórolni, és csak rábólintani azokra az előzetesen kiválogatott dolgokra, melyek minden elvárásuknak megfelelőek

Nem való azoknak, akik úgy gondolják, hogy a módszerem (és személyem)
maximális rugalmassága azt jelenti, hogy semmilyen szabályt nem kell
betartaniuk a közös munka során.

Való azoknak, akik értékelik, hogy chat-en 7-ből 7napon át bármikor elérhető vagyok, és egy órán belül (de leginkább azonnal) válaszolok bármilyen jellegű kérdésükre, kérésükre az esküvőtervezés/szervezés időszaka alatt.

Nem való azoknak, akik úgy gondolják, hogy ha már lefoglalták a helyszínt
esküvőjükre, ezzel ki is pipálták az esküvőszervezést és több nehézség nem
jöhet.

Hogyan garantálják, hogy azt kapom, amit kérek?

Hogyan tudja a Profi Esküvőtervező SZEMÉLYRE
SZABOTTAN
biztosítani Önnek legkiválóbb szolgáltatásait?

Mert sehol máshol az országban nem érhető el egyetlen esküvőszervezőnél sem ilyen széles körű, ugyanakkor megbízható, kipróbált profi esküvői szolgáltatói bázis ilyen széles árskálán, 8 egyedülálló garancia mellett. Ez 800%-ban garantálja a gondtalan esküvőszervezést és a boldog Nagy Napot.

Kezdjük el még ma az esküvőszervezést kényelmesen, otthonából. Pontosan
úgy, ahogy szeretné!

Mi az első lépés?

Online vagy személyes INGYENES ismerkedő beszélgetés. 

Megnyugtató válaszokat adok az összes kérdésükre, és megbeszéljük azt, mik az igényeik, és ebben hogyan tudok segíteni. 

Második lépés: (ezt a lépést gyakran kihagyják azok, akik már első alkalommal eldöntik, hogy együtt szervezzük az esküvőt)
Egy órás konzultáció online. A vázolt helyzet kirészletezése, elképzeléseik pontosítása irányított kérdésekkel. Ez alapján kidolgozzuk az Önök számára a személyreszóló megoldási javaslatunkat. Minden kérdésüket itt is megválaszoljuk. Kérésre ízelítőt adunk az Önök számára szerintünk ideális helyszínekről képek formájában.

Harmadik lépés: 
Ha meggyőződtek róla, hogy valóban minden az igényeiknek megfelelően zajlik, és eldöntik, hogy együtt szervezzük az esküvőt, akkor szerződést kötünk az együttműködésre a megbeszélt igények kapcsán. Ez még nem jelenti semmilyen esküvői szolgáltatás konkrét megrendelését, kizárólag arról szól, hogy együtt szervezzük az esküvőt.

Negyedik lépés:

A következő beszélgetés alkalmával irányított kérdésekkel elkezdjük kidolgozni esküvőjükre az optimális és igényeikre szabott

  • időrendet
  • kellékeket
  • programokat
  • részletes és pontos költségvetési tervet (terveket)

Ötödik lépés:
Online konzultáció. A terveket teljes elégedettségig formáljuk: pontosítjuk, ahol kell finomítjuk, vagy egy Önök által megadott keretösszegen belülre helyezzük.

Hatodik lépés:
Fénysebességgel elkezdem megvalósítani mindazt, amit előtte írásban megígértem, vagyis a megtervezett esküvőt.

Hetedik lépés:
Ha elakadtam valahol telefonálok, és kérdezek. Az esetek 90%-ában az előre
leírt tervekből tudok dolgozni, mivel a kérdések ami alapján megírjuk rendkívül alaposak.
Ha Magyarországra jönnek, együtt látogatunk el azokra a helyszínekre, melyeket az előzetes személyre szóló ajánlatokból kiválasztottak.

Ha nem tudnak ide jönni, akkor videohívással bemutatom a helyszíneket minden helyről egy-egy élő bejelentkezéssel. Pontosan úgy, mintha itt lennének, csak a végén nem együtt kávézunk.
Találkozunk (személyesen vagy online) mindazokkal a közreműködőkkel, akikkel szeretnének.

Gyakran előfordul, hogy a pár nem akar senkivel találkozni, mert elégséges számukra a róluk bemutatott referencia film, weboldal, katalógus, stb.).

Nyolcadik lépés:
Szerződést kötünk a kiválasztott közreműködőkkel/helyszínekkel. A szerződés nem akármilyen, hanem pontosan AZ ÖNÖK IGÉNYEIRE SZABOTT, EGYEDI SZERZŐDÉS.

Ebbe garantáltan úgy kerül bele minden, hogy az az Önök érdekeit védje (pl. nem tervezi senki előre, de történhet a családban bármi, ami miatt halasztani kell az esküvőt. Itt van rögtön a covid. ) Egy-egy rosszul megfogalmazott, vagy felületesen átfutva aláírt szerződés Önnek sok százezer forintjába kerülhet! Mi ettől mentesítjük Önt.

Kilencedik lépés:
A dolgok lefoglalásával közel nem ér véget egy esküvő megszervezése, eztán jön csak a java. Folyamatosan egyeztetni kell mindenkivel, mindenki örökösen kérdéseket tesz fel, mindenkinek foglalókat kell utalni, mindenki tudni akarja hány órára kell majd ott lennie az esküvőn, stb. Pontosan ezt a sok témát és kérdést fogjuk össze Ön helyett egy előre részletesen kidolgozott keretrendszerben (témánként sok-sok ellenőrző lista, hogy semmi ne maradjon ki).

Tizedik lépés:
Az esküvőjük napja:-)))))))))))))))))))))) Itt minden tökéletes, nyugodt,
harmonikus.
És az egész egyáltalán nem került többe, mint szerették volna!

Mit kell tennie most?
Vegye fel velem a kapcsolatot!

 

Féth Tímea
Az Esküvőtervező
Tel: + 36 30 241 1219
feth.timea@eskuvo-tervezo.hu