Book Now
Ceremóniamester másképp2023-12-28T20:13:48+00:00

Ceremóniamester 100%-ban az Ön igényeihez igazítva, bármilyen nyelven, akkor is, ha külföldön élnek

– Külföldieknek teljes körű online ügyintézéssel a kért árkategóriában

A ceremóniamester ma már teljesen elfogadott és fontosnak ítélt „hozzávaló” egy esküvőn. A feladatkörét azonban számos félreértés övezi. Ennek főleg az lehet az oka, hogy ahány ceremóniamester, annyiféle módon képzeli el saját magát egy esküvőn. (mi a feladata, hányszor szakítja meg a programokat, milyen mértékben közvetlen/bizalmas a párral, milyen módon és hányszor „noszogatja” a vendégeket, milyen játékokat hozna, stb.)

Ez még szakmai körökben is általánosan vitatott téma, így Önnek csupán annyi fontos teendője van ezzel kapcsolatban, hogy lehetőleg már a legelején tisztázzák mielőtt bárkivel is beszélnek, hogy valójában mit is várnak tőle.

De vajon mit várhatnak a ceremóniamestertől?

A cikk elolvasása után erről bővebb képet fognak kapni, ebben biztos vagyok. A legfontosabb azonban, hogy minden Önökre jellemző és az Önök stílusához közel álló momentumot, elvárást összeírjanak. Higgye el, senki sem garantálhatja az egyedi esküvőt, akármennyire ígérgeti.
Az esküvőjük ugyanis elsősorban éppen attól lesz emlékezetes és különleges, hogy Önök ott vannak. Nem csak testben, hanem lélekben is. Minden mást ennek kell alárendelni. (az esküvő stílusát, így a ceremóniamester stílusát, a dekorációt, a menüt, a programokat, a zenekart, stb….)

Ne hagyják, hogy bárki elvegye az álmaikat, vagy befolyásolja azt, hogy mi kerüljön bele az Önök esküvői programjába. Csak azért, mert valaki évek óta ceremóniamester, még nincs joga ahhoz azt mondja „ezt így szokták”, „így kell lennie”, „az úgy nem lesz jó, csak így lehet”, … hányszor hallottam már pároktól hogy ilyen válaszokat kaptak…

És mindettől persze az illető máris nem volt szimpatikus a pár számára, és újabb jelöltek után kutatva találtak ránk. Az alábbi 3 pontban összeírtam, hogy általában MIÉRT kerestek fel minket az elmúlt 15 évben az esküvőjükre készülő párok.

Azután megmutatom, melyek azok az EXTRÁK, amivel mi megfűszerezzük mindezt az Ön számára, hogy valóban felejthetetlen legyen az esküvőjük.

Mikor van szükség a mi ceremóniamestereinkre?

Ha nem szeretnének magyaros esküvőt vőféllyel, népi motívumokkal.

Ha nem szeretne egy jól öltözött, mindent megígérő, de nem feltétlenül stabil szakmai háttérrel rendelkező „drága” ceremóniamestert…

Ha szükség van valakire, akire számíthatnak, akinek van tapasztalata, aki bátorítja vagy tehermentesíti Önöket, aki összehangolja az eseményeket, aki ütközik Önök helyett, ha valami nem várt esemény történik…

Itt egy vagy több ceremóniamesterről van szó?

Természetesen nem egy ceremóniamestert tudunk ajánlani. A fő szempont az, hogy Önök mit/kit szeretnének. Van aki tényleg a drága ceremóniamestert választja, mert a látvány és a stílus fontos neki. Nincs ezzel semmi gond. Nekem annyi a tisztségem, hogy bemutassam kitől, mennyi pénzért mit várhatnak. A döntés az Önöké.

Hogyan választjuk ki a ceremóniamestert egy-egy esküvőre?
Mi sehogyan, mert Önök fogják kiválasztani:-))

Akkor kiket ajánlanak mégis?
Egy személyes vagy Skype-os beszélgetés során végig megyünk azokon a kérdéseken, amelyek alapján meg fogjuk tudni határozni, kik azok, akik tökéletesen meg tudnak felelni az Önök összes szempontjának.

Amiről a továbbiakban írni fogok, az az általam képviselt komplett ceremóniamester szolgáltatás rövid bemutatása. Minden programot, eseményt, játékot az Önök igényei szerint hangolunk össze, vagy hagyunk ki, vagy teszünk be az Önök esküvői programjába.

A lenti táblázat árai arra az esetre vonatkoznak, amennyiben engem választanak ceremóniamesterüknek.
Más ceremóniamesterünk választása esetén egyedi árajánlatot készítünk. A csomagban foglalt ajándék esküvőtervezést ugyanúgy én biztosítom.

Bővebben rólam, hogy miért vagyok abszolút hiteles segítség az Önök számára a legtöbb esküvői témában.

Ceremóniamester 2023-ra előfoglalási kedvezménnyel.

Személyes igényfelmérésért és árajánltért kattintson ide!

A titok a kiváló esküvői hangulat mögött

  • Ceremóniamester mindig az Önök által kért helyszínen és időpontban jelenik meg, alkalomhoz illő, megbeszélés szerinti (színű, stílusú) öltözetben
  • A ceremóniamester előre profin összeállított esküvői forgatókönyv szerint dolgozik, követi az események eltervezett időrendjét, de rugalmasan eltér tőle, ha valamilyen egyéb eseményt, programot kell beilleszteni. (az ajándék esküvőtervezés keretében ez nem egy sima időrend-összeállítás az esti eseményekről, hanem egy sokoldalas komplett rendezvényszervezői forgatókönyv, amellyel Ön és minden közreműködő pontosan átlátja és össze tudja hangolni a feladatait, aznap, és már előre fel tud készülni belőle. Így Ön esküvőszervező nélkül is kiválóan fog boldogulni!)
  • Vendégek érkezésekor a ceremóniamester házigazda
  • Éttermi személyzet, közreműködők (fotós, operatőr, zenekar, stb.) munkájának összehangolását a háttérben, megfelelő módon előkészítve, profin bonyolítja (ehhez kell a profi forgatókönyv:-))
  • Zenekar/DJ munkájába nem avatkozik bele, nem állítja le állandóan a táncoló tömeget, csak összehangolja az eseményeket
  • Ő fog ütközni Ön helyett, ha bármilyen nem várt esemény történik… (megtörtént eset: megérkezik a torta a hűtőautóban leborulva, egy órán belül egy ugyanolyat kell szerezni, stb…)
  • Akkorra időzíti a játékokat, egyéb programokat, amikor a társaság táncos kedve kissé alábbhagy. Így mindig történik valami, az események összhangban vannak, minden vendég kiválóan érzi magát.
  • Nincsenek „üresjáratok”, kínos csend, vagy fejetlenül szaladgáló tömeg, ahol mindenki éppen bele akar kezdeni valamibe, de senki nem tudja mibe és mikor…

Milyen garanciát kapok, hogy minden kitűnően fog működni az esküvőmön?

Íme az egyik különleges garanciánk: amennyiben nem azt kapta, amit részletes írásos szerződésben vállaltunk, akkor vendégünk volt egy ceremóniamesterre. Elolvasom a többi garanciát is

Féth Tímea ceremóniamester

Látogasson el Facebook oldalamra képekért, élménybeszámolókért:

https://www.facebook.com/ceremoniamesterno/

Az alábbi árak akkor érvényesek Önre ha még nem beszéltünk és semmit sem tudok az esküvőről. Miután beszéltünk, az igényeik szerint csökkenhet vagy nőhet ez az összeg. Több szolgáltatás megrendelése esetén NEM EZEKKEL AZ ÁRAKKAL kell számolni (pl. DJ-vel, zenekarral, fotóssal, dekorációval, stb. együtt).

CsomagLight (Algopyrin)Elegant (Cataflam)All in (Xanax)
Készülődés (akár reggeltől)nemnemigen
Segítség a fotózásnálnemnemigen
Kellékek logisztikázásanemnemigen
Esküvői autós menetnemnemigen
Templomi esküvőnemigenigen
Vendégvárás/Wellcomeigenigenigen
Polgári esküvő (ugyanitt)igenigenigen
Vacsorahelyszín eseményeiigenigenigen
Buli, játékokigenigenigen
EXTRA AJÁNDÉKOKA CSOMAGBAN:+esküvőtervezés+rendezvényszervezés+forgatókönyv készítés+7 különleges garancia01 ÓRÁIG+esküvőtervezés+rendezvényszervezés+forgatókönyv készítés+7 különleges garancia01 ÓRÁIG+esküvőtervezés+rendezvényszervezés+forgatókönyv készítés+7 különleges garanciaNINCS IDŐKORLÁT
CSOMAG ÁRA:180.000 Ft.
Ajándékok összesen:
50.000 Ft.
értékben
245.000 Ft.
Ajándékok összesen:
50.000 Ft.
értékben
275.000 Ft.
Ajándékok összesen:
50.000 Ft.
értékben

Kérdése van? Tegye fel kockázat és kötelezettség nélkül!