• Aggódik azért, hogy éhesek maradnak a vendégek, hogy kevés lesz a vacsora?
 • Fél, hogy vajon milyen kiadása lesz még az esküvő kapcsán, amelyre nem számít?
 • Nem érti miért kérnek ilyen sok pénzt egy esküvőért az esküvői helyszínek? Megfordult a fejében, hogy esetleg átverik és nem a legjobb minőséget kapja?
 • Fontosnak tartja, hogy valaki írásba foglalja mindazt, amit Ön fontosnak tart esküvője kapcsán? (Egyben szavatolva azt, hogy mindez valóban így is történjen meg az esküvőjén)

A hetes a mesében bűvös szám. De ez nem mese, még ha mesébe illő is 🙂

A következőkben bemutatkozik Önnek a 7 egyedülálló garanciánk:

garancia

Konkrét megtörtént esetek példáin keresztül mutatjuk be, hogy milyen módon nyújtanak Önnek felbecsülhetetlen segítséget ezek az értékes garanciák:

1. Gyorsasági garancia

2. Nulla Ft rejtett költség/Ár garancia

3. Írásos garancia

4. Helyettesítési garancia

5. Minőségi garancia

6. Pénz-visszafizetési garancia

7. Személyes gondoskodás garancia

8. ÉTEL-MENNYISÉG GARANCIA

1. Gyorsasági garancia:

Szerződésben vállaljuk, hogy néhány napon belül, díjmentesen elkészítjük:

 • esküvőjük személyre szabott, fényképes árajánlatát, valamint
 • esküvőjük mindenre kiterjedő és részletes költségtervét, mely az Önök igényei szerint folyamatosan alakítható.
 • garantáljuk, hogy senki más nem készít az országban ilyen sok (10-15) és azonos szempontok alapján összeállított esküvői helyszín-ajánlatot.
Esettanulmány(1): (részletekért kattints a + ikonra)

A Profi Esküvőtervező csak olyan helyszíneket ajánl, amelyek az Ön elképzeléseinek teljes mértékben megfelelnek:

 • stílusban,
 • árban,
 • földrajzi elhelyezkedésében

Ebből viszont jó sokat, és nagyon gyorsan 🙂

Esettanulmány(2): (részletekért kattints a + ikonra)

A Profi Esküvőtervező tudja, hogy mely éttermi költségeket lehet kakukktojásnak tekinteni egy árajánlatban, mit mivel lehet összevonni, helyettesíteni ahhoz, hogy végül teljesen személyre szabjuk mind a körülményeket, mind az ízletes vacsorát.

Ezért bátran vállaljuk ezt a garanciát is: rövid határidővel, 100%-ig személyre szabott ajánlatokat fognak tőlünk kapni, melyek:

 • egyszerűek, áttekinthetőek
 • összehasonlíthatóak
 • sallangoktól és rejtett költségektől mentesek.

A keretösszeget Önök előre meghatározhatják, így elkerülhető, hogy olyan ajánlatokkal, helyszínekkel kelljen az idejüket tölteni, ami eleve kívül esik az Önök által elképzelt összeghatáron.

Mivel még más meglepetésünk is van a helyszínekkel kapcsolatban, ezért bátran állíthatjuk, hogy rajtunk kívül ezt Magyarországon senki nem csinálja így !!!

2. Nulla Ft rejtett költség/Ár garancia:

Fenti téma átvezet rögtön egy újabb fontos területre, az ár kérdésére.

A Profi Esküvőtervező szerződésben vállalja, hogy:

 • az ajánlatban szereplő árak minden kapcsolódó költséget is tartalmaznak
 • az árajánlatokban közölt szolgáltatások árai garantáltan nem fognak változni szerződéskötésig
 • a leszerződött árak és más fontos körülmények az esküvőig nem fognak változni akkor sem, ha az adott szolgáltató közben felemeli árait vagy megváltoztatja a szolgáltatás körülményeit.

Miért fontos ez Önnek?

Mert biztos lehet abban, hogy az Ön által előzetesen kalkulált pénzösszeg elegendő lesz az esküvőre, és nem lesznek váratlan meglepetések.

garancia2
Esettanulmány(3): (részletekért kattints a + ikonra)
Esettanulmány(4): (részletekért kattints a + ikonra)

Vigyázat! Nem csak ez az egy csapda létezik, hanem kb. 11 van, de ezeket már nem szükséges megismernie, hisz nálunk jó kezekben van az esküvője.

A profi esküvőtervező ugyanis már felkészült minden hátrányból, kifogásból, és plusz költségből, illetve ügyfeleit természetesen azonnali hatállyal mentesíti ezektől.

Szerződéseink (az esküvői helyszínek kapcsán és más szolgáltatásainkra is) részletesen tartalmaznak:

 • minden a Jegyes Pár számára biztosított szolgáltatást
 • minden más fontos tényt, körülményt, vállalást
 • fix árakat, melyek nem változhatnak a rendezvény napjáig.

3. Írásos garancia:

Megbízási szerződésünk keretein belül minden kiválasztott szolgáltatásról külön részletes szerződés (megrendelés) készül, melyek tartalmazzák
a vállalt szolgáltatások körülményeit, és annak részleteit. A leírtakhoz képest semmilyen negatív eltérés nem elfogadott. Az írásos szerződés azért fontos, mert így tudjuk érvényesíteni a benne foglalt kedvezményeket és garanciákat.

Élő és vállalt szerződést esetleges tulajdonos-váltás, vagy vezető-váltás esetén is teljesíteniük kell a szolgáltatóknak.

Szerződéseink tartalmazzák:

 • megrendelt szolgáltatásokat részletesen
 • kedvezményeket
 • a fizetett foglalókat
 • fizetési összegeket
 • fizetési határidőket

Nagyon fontos körülmény, de mégis nagyon kevés helyen térnek ki a lemondási feltételekre.

Esettanulmány(5): (részletekért kattints a + ikonra)

A profi esküvőtervezőnél minden szerződés fontos részét képezi a lemondásos rész is. Amennyiben esetleg valamiért le kell mondaniuk, vagy másik időpontra kell áttenniük az esküvőt, mi ezt minden esetben pénzveszteség nélkül megoldjuk Önöknek.

Szerződéseink keretében Önnek mindenről teljes képe van, semmilyen információ nem sikkad el, így a munkánk tökéletesen átlátható, ellenőrizhető.

4. Helyettesítési garancia:

Amennyiben a tőlünk megrendelt bármelyik szolgáltatóval valami történne (betegség, baleset), úgy megfelelő helyettesítésről irodánk gondoskodik, széles körű szakemberi gárdánk kínálatát felhasználva.

Ilyenre nagyon kivételes esetekben kerülhet csak sor, viszont Önnek ez egy felbecsülhetetlen érték: mihez kezdene pl. esküvőjén zenekar nélkül???
Amennyiben Ön saját maga szervezi az esküvőjét, és megrendel bármilyen szolgáltatást, úgy a létrejövő szerződés (ami néha nem is írásbeli, csak szóbeli) általában pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Esettanulmány(6): (részletekért kattints a + ikonra)
A profi esküvőtervező csapatában csak megbízható szolgáltatók dolgozhatnak. Gyakran más rendezvényszervezők és éttermek is minket hívnak, ha sürgős segítségre van szükségük.

Helyettesítési garanciánk teljesen egyedülálló, és azért tudjuk biztosítani, mert 54 zenekarral dolgozunk, 21 fotóssal, 170 vendéglátóhellyel, stb. tehát van megbízható alap, akikre támaszkodhatunk.
Mi a szokásos foglaló kétszeresének visszaadása helyett nyújtjuk ezt az egyedülálló garanciát.

Ennek lényege, hogyha bármi történik a megrendelt szolgáltatóval (betegség, baleset), akkor egy profi helyettest biztosítunk, hogy a szerződésben foglaltakat maradéktalanul teljesíteni tudjuk.

Esettanulmány(7): (részletekért kattints a + ikonra)
A profi esküvőtervező szinte minden esetben, és minden váratlan helyzet felmerülésekor tud hatékony megoldást, széles kapcsolatrendszere által.

A profi esküvőtervező minden szolgáltatás kapcsán az Önök érdekeit tartja szem előtt, az Önök álláspontját képviselve. Ezért mindenre több megoldási alternatívája van.

5. Minőségi garancia:

– Azokról a szolgáltatókról, szolgáltatásokról, melyeket ajánlunk, előzetesen számos referencia-filmet, ill. fotókat mutatunk, melyek közül Önök választják ki a leginkább megfelelőt.

– Természetesen a kiválasztott szolgáltatókkal igény szerint megszervezzük a személyes találkozót, ahol az Ön kérdéseire részletesen az adott téma szakértője válaszol, így Ön biztosan minden felmerülő fontos kérdésére a lehető legszakszerűbb válaszokat kapja.

Esettanulmány(8): (részletekért kattints a + ikonra)

A profi esküvőtervező csak olyan szolgáltatásokat ajánl, melyekről személyes tapasztalata van.

Amellett, hogy látjuk a fotósok munkáját (weboldal, albumok, referenciák), sokkal fontosabb, és mindezt megelőzte az, hogy együtt dolgoztunk valamikor valahol egy esküvőn, ahol láttuk ezeket a szakembereket „élesben” dolgozni.

Ez egy kicsit olyan, mint Mátyás Király álruhában, nagyon izgalmas, élvezetes, dolgozni és szórakozni egyszerre. Mind a mai napig is minden hétvégén esküvőkre járunk vagy esküvőszervezőként, vagy zenekarként.
Ezért az információim mindig frissek, naprakészek.

Emellett alkalmam adódik megkóstolni az esküvői menüket, megtekinteni a kiszolgálás színvonalát, mögé látok a „színfalaknak”, hogy miről hogyan vélekednek, ha a vendég éppen nem hallja. (most finoman fejeztem ki azt, hogy hogyan próbálják átverni a vendéget).
Látom a ceremóniamestereket, a fotósokat, az operatőröket.

Az esküvő kapcsán számtalan dolog van, amire szükségük lesz az éttermen kívül. A többi dologra, és azok buktatóira itt most nincs alkalmam kitérni, de bízom benne, hogy sikerült felkeltenem az érdeklődését, és kíváncsi a többi dologra is.

Remélem Ön is örül, hogy nálunk mindenből kapható „előre tesztelt verzió”, így Ön mentesül minden buktató és kizsákmányolás megélésétől, mellyel esküvője megszervezése során esetleg találkozhat.

6. Pénz-visszafizetési garancia:

Amennyiben Ön nem azt a szolgáltatást kapta, melyet szerződésben vállaltunk, úgy kérdezés nélkül visszafizetjük Önnek a szolgáltatás teljes árát.

Ez a garancia sem tartalmaz apró betűket, ne is keresse! A garancia 100%.
A pénzvisszafizetés az Ön elégedetlensége esetén 100%.
Ön szerint kockáztatnék?

7. Személyes gondoskodás garancia:

Nagy cégeknél előfordul, hogy Ön mindig másik ügyintézővel beszél, aki éppen vagy tudja, vagy nem tudja, hogy ki Ön, hol tart az ügye, mik az elvárásai, mik az Ön számára előnyös lehetőségek, vagy éppen milyen hangvételű választ vár?

Nálunk ez nem fordulhat elő!  Ön az első perctől fogva, egészen az esküvője napjáig mindig ugyanazzal az emberrel fog beszélni. A Profi Esküvőtervező tisztában van az Ön esküvőjének minden fontos részletével, és az Ön összes kívánságával.

 

Amint azt a bevezetőben írtam, a hetes a népmesékben tényleg bűvös szám.

De hogy biztosan lássa, ez nem mese, megalkottam még egy lenyűgöző garanciát.

Ez az utolsó, de talán a legfontosabb.

Lefogadom, hogy erről még sosem hallott. Ez pedig nem más, mint az…

8. Étel-mennyiség garancia:

Ennek lényege, hogy ha bármelyik vendég éhes marad az Ön esküvőjén a vacsora elfogyasztása után, akkor annak a kedves vendégnek a további fogyasztását jóllakásig !!!! – én állom.

Mindezt természetesen a többi 7 garanciával együtt írásba is adom, a szerződésünk részét képezi.

 

Azért, hogy

A 7+1 különleges garanciánk kapcsán mostanra már szerintem sejti, hogy ez valami teljesen más, mint amit eddig hallott az esküvőszervezésről…

… és biztos benne, hogy szolgáltatásaink maximálisan Önért vannak, Önnek szólnak.

Nem maradt más hátra, mit hogy mi is megismerjük az Ön elképzeléseit a Nagy Napról.

 

Kérdezzen kockázat és kötelezettség nélkül!

Küldje el sms-ben vagy e-mail-ben elérhetőségét, és a mi költségünkre részletesen válaszolunk az Ön összes kérdésére 24 órán belül!

Féth Tímea esküvőtervező

Tel: + 36 30 241 1219

E-mail: feth.timea@eskuvo-tervezo.hu
Időpont-egyezetéshez kérjük, kattintson ide!