Book Now

Kiknek tudok segíteni?

  • Már működő cégeknek, vállalkozásoknak, akik több bevételt, minőségibb ügyfeleket, hatékonyabb üzleti kommunikációt szeretnének
  • Pályakezdő esküvői szogláltatóknak, esküvőszervezőknek, akik most indulnak el a pályán, és szeretnék extra tudással fevértezni magukat, hogy magabiztosan tudjanak szárnyalni zuhanás nélkül.

A Covidos időszakban sok vállalkozás feladta, sok étterem bezárt, de akik fentmaradtak, és kitartó munkával továbbra is az ügyfeleik maximális kiszolgálásán dolgoznak.

Ők azok, akik keresik az építő jellegű mindegyik félnek előnyös üzleti kapcsolatokat, mert tudják, hogy 2022-ben meg akarják valósítani mindazokat a céljaikat és terveiket, melyekről a Covid miatt 2 évig lemondani voltak kénytelenek.

Idő közben a szakma egy része külföldre vándorolt, más részük átképződött, de tudom, hogy sokan vannak, akik csak egy jelre várnak, egy segítő kézre, és bármikor képesek fő- vagy mellékállásban, esetleg alkalmazottként visszakapcsolni az esküvők, rendezvények és a vendgélátás világába.

Másik nagy csoport, akiket segítek, a pályakezdők. Többféle esküvőszervező képzés van ma Magyarországon, és a tapasztalataim szerint az ő szakmában való elindulásokhoz a tanulmányaik befejezése után nem kapnak további segítséget. Velem lehetőség nyílik arra, hogy ezek a tudásszomjjal és lelkesedéssel megáldott kezdő esküvőszervezők a személyiségükhöz és erősségeikhez mérten tudják tovább fejleszteni tudásukat, nem csak az esküvőszervezés és rendezvényszervezés témájában. Hiszen egy jó szakembernek nagyon sokrétű tudással és tapasztalattal kell rendelkeznie, és tanulással lehet megszerezni a magabiztosságot amely ahhoz kell, hogy mindenféle helyzetben gyorsan és hatékonyan tudjon dönteni a pályafutása során.

Minden általam nyújtott segítség egy ingyenes 15 perces telefonos konzultációval kezdődik, ahol megbeszéljük mi az elakadás vagy az elérni kívánt cél. Egyeztessünk időpontot!

Féth Tímea esküvőtervező, tel: + 36 30 241 1219

By |2022-10-14T11:33:40+00:00május 23rd, 2022|Szolgáltatók mentorálása|