Book Now
Esküvőtervezés módszerem-Rólam2020-03-02T20:28:16+00:00

Forradalmi újdonság Magyarországon

Külföldön már több évtizedes múltja van, itthon még csak kapizsgálják…

Mi is az a Profi Esküvőtervezés?

Amerikában több évtizedes múltja van, Angliában és Nyugat-Európában szintén bejáratott módon működik.
Az esküvőtervező cég számtalan profi megoldási javaslatot kínál esküvőjük profi megszervezésére, ötletgazdag lebonyolítására.

Több csomagban, többféle időtartamban, több szolgáltatás-típusra is megrendelhető: kezdve az esküvői tanácsadástól, az egyes résztvevők kiválasztásán és leszerződtetésén át (fotós, videós, étterem, stb.) a nagy nap profi forgatókönyvvel előkészített lebonyolításáig, és az utómunkákig.

Miért nem volt eddig Magyarországon esküvőTERVEZŐ?

Mivel a profi esküvőtervezés teljes embert kíván, a maximális szakmai tudás melletta tervezőnek számtalan képességgel kell rendelkeznie annak érdekében, hogy az Ön esküvőjét tökéletesen, zökkenőmentesen meg tudja tervezni és lebonyolítani.

Így tud minden gondot profin levenni az Önök válláról, egyedi megoldásokat csempészni az esküvőjük hangulatába, hogy átlásson és összefogjon mindent az esküvő és az előkészületek kapcsán. Ő a felelős, ha kell irányt mutat, ha kell támogat.

Miért is tértünk ki erre ilyen részletesen?

Most már közelebbről megismerhette, milyen összetett feladat az esküvőtervezés, és hogy ezek a bizonyos készségek megléte mennyire befolyásolja azt, hogy Ön bizalmat szavaz-e az adott cégnek vagy sem.

Tehát ha ilyen készségekkel rendelkezik az illető, nagy valószínűséggel alkalmas arra, hogy rábízzák életük nagy napjának megtervezését és megszervezését.
A gyakorlati teendők után zárójelben a hozzá szükséges készséget tüntettük fel.

Milyen feladatai vannak az esküvőTERVEZŐNEK?

És ehhez milyen készségekkel kell rendelkeznie?

 • Ha Önöknek már vannak elképzeléseik, készségesen meghallgatja azt, amiben tanácsát kérik, segít. (empatikus)
 • Ha Önöknek nincsenek ötleteik, szívesen mutat irányokat, ötleteket, melyen elindulva kialakítják együtt a csak Önökre jellemző esküvőt, és annak minden részletét. (kreatív)
 • Kiterjedt kapcsolatrendszere van: olyan szolgáltatások képviselőivel, dolgozik, akik a legmagasabb színvonalon, hibák nélkül, egyedi ötletekkel  biztosítják a Nagy Nap felejthetetlenségét. (elkötelezet, rutinos)
 • Közreműködők és szolgáltatások kiválasztásakor, ajánlásakor a jegyes pár érdekeit képviseli(tárgyalástechnikában jártas: testbeszéd, kommunikáció, marketing, stb.) 
 • Összehangol, harmóniát teremt az egyes stílusok között: a kiválasztott esküvői helyszínhez illő dekorációkat, anyagokat, színeket, fényeket választ, tanácsot ad a pár és a résztvevők öltözetét illetően. Ízletes,  odaillő vacsora-menüket kínál, ért a megfelelő zenei stílus kiválasztásához is, egyszóval az esküvő minden alkotóelemét egyetlen stílusba fonja össze. (stylist)
 • Költségtervet készít, melyet az esküvő utánig folyamatosan karban tart: számon tartja a kiadásokat, a kifizetett előlegeket, ezek határidejét. (alapos, megbízható)
 • Időterveket készít határidőkkel: egységbe foglalja, hogy melyik esküvői szolgáltatást mikor kell kiválasztani, lefoglalni, kinek mikor mi a feladata. (szakmailag nagy tudású és tapasztalt)
 • Folyamatos tervezés és szervezés: az esküvőig hátralévő időszakban az esküvő minden részletére kiterjedően teendők, események összehangolása: (objektív)
 • Problémamegoldó: ha bármilyen váratlan esemény felmerül a szervezés vagy a nagy nap során, azért az esküvőtervező felel, az ő kötelessége elhárítani a nehézségeket. Amikor kell, a színre lép. Amikor kell, a háttérben marad. Mindent gondosan előkészít, és betartatja a párral közösen összeállított lebonyolítási tervet a nagy napon a közreműködőkkel. (szervezés, kommunikáció)

És mennyivel nyújt többet ennél a Profi EsküvőTERVEZŐ az Ön számára?

Felbecsülhetetlen értékű garanciákat nyújt az Önök számára. Ez az egész országban teljesen egyedülálló. (kattintson rá, és győződjön meg róla máris)

 • Forrásokat tud teremteni: Amellett, hogy megtervezi a költségeket, azok átcsoportosításával Önök több szolgáltatást tudnak kapni az esküvőjükre ugyanannyi pénzért(olyan, mint egy jó könyvelő: hiszen tényleg könyvelő)
 • Egyedi, csak az Önök esküvőjére kitalált menüsort tervez.Gondolta volna, hogy az egyedi menü elkészítése nem kerül többe, mint a nem egyedié? (A Profi Esküvőtervező éveken át tartó szakmai „kiképzést” kapott egy elismert séftől, így tisztában van az alapanyagok árával és a profi vendéglátással úgy általában…)
 • A profi esküvőtervezővel biztosan megtalálják az ideális helyszíntesküvőjükre. Ő ugyanis minden típusú helyszínt bejárt, mindenhonnan értékes tapasztalatokkal tért haza. (tíz éve énekesnőként és ceremóniamesterként dolgozik esküvőkön, élesben tesztelte az egyes helyszínek vendéglátásának milyenségét: a profikat szerződtette)
 • Profi a nem várt helyzetek megoldásában. Jól tud kommunikálni a személyzettel, a közreműködőkkel (volt szállodavezető és felszolgáló is)
 • A kiváló hangulat a szívügye. Zene-szakértő: Megbízható tanácsot tud Önnek adni, hogy melyik zenekar, műsorszám milyen igények kielégítésére alkalmas, és milyenekre nem. A produkciók reális árával is tisztában van. (énekesnő, zenész)
 • Megfelelő jogi háttérrel bír: a megrendelési szerződéseket mindenkor a Jegyes Pár érdekeit képviselve állítja össze (folyamatosan a legjobb jogászokkal konzultál)
 • Ismeri a népi hagyományokat, játékokat (az ország legjobb vőfélyeitől tanul hétről-hétre esküvőkön)
 • Teljes szívből együtt érez a jegyes párral. Ismeri a kétségeket, a szervezési nehézségeket, a félelmeket, a rejtett vágyakat (mert neki is volt már esküvője.)

Melyek voltak a legkeresettebb esküvői helyszínek 2018-ban?

A magyar esküvőkre változatos helyszíneket keresnek a jegyes párok, a lehetőségek tárháza igen széles körű. Igen népszerűek a hagyományt és a modern elemeket ötvöző hegyi-erdei helyszínek, és még mindig hódítanak a romantikus kastélyok. Ezen kívül természetesen egy bizonyos rétegnél (főleg külföldi vendégeknek) még mindig népszerűek a csárdák, magyaros éttermek.

A fővárosi és ehhez közeli wellness szállók népszerűsége is töretlen: itt a meseszép kertben általában megrendezésre kerül a polgári esküvő is, a vendégeknek pedig egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget, és egyéb programokat biztosít.

A legtöbb pár a romantikus, természetközeli helyek közül választott, ahol egy helyen van szállás, keveset kell utazni, jó a parkolási lehetőség, és kiváló a konyha:-)

Mit válasszak, ha különleges helyszínt keresek?

A különleges kalandok és a vadregényes tájak kedvezőinek középkort idéző „kísértet-kastélyok” is akadnak szép számmal, ahol nem mindennapi látványelemekkel, és ízvilággal lehet visszaidézni a múltat. Aki valami teljesen mást szeretne, mint mások, azoknak ajánljuk az olasz konyha, a francia, az izraeli, török, görög, és sok más nemzet ételeit (is) kínáló különleges helyszíneket.

Lehet valami teljesen egyedit is kérni?

Igen! Repülőtéri hangár, barlang előtti rét, kilátás Pestre és Budára a helyoldalról, vagy egy múzeum, esetleg egy téma köré építsük fel az esküvőt? Mi a közös hobbijuk, esetleg hol ismerkedtek meg, mi az a stílus, korszak vagy helyszín, melybe szívesen belehelyeznék esküvőjüket? Beszélgessünk róla, aztán együtt kitaláljuk, megálmodjuk, megtervezzük.

“A különleges esküvői helyszínek (esküvők) biztosan nagyon drágák…”

Ez egyáltalán nem így van, mert:

 • a különleges hely is csak egy hely, melynek adott a bérleti díja
 • ehhez a helyhez, ahol nincs semmi, ugyanúgy felvonultatunk asztalokat, székeket, ételeket, felszolgálókat, dekorációkat, stb.
 • mindez így együtt véve lehet, hogy nem is fog többe kerülni, mint egy étteremben megrendezett esküvő…

Hogy miért? Ha kíváncsi erre, akkor találkozzunk, és egy kötetlen beszélgetés alkalmával mindenre rávilágítok. Lehetőségek tárháza fog megnyílni Önök előtt, és látni fogják, hogy esküvőjük kapcsán nincs lehetetlen!

Kapcsolatfelvétel, időpont-egyeztetés itt

Kockázatmentes, ingyenes ajánlatkérés

Kérdezzen kockázat és kötelezettség nélkül!

Küldje el sms-ben vagy e-mail-ben elérhetőségét, és a mi költségünkre részletesen válaszolunk az Ön összes kérdésére 24 órán belül!

Féth Tímea esküvőtervező

Tel: + 36 30 241 1219
E-mail: feth.timea@eskuvo-tervezo.hu