Book Now
Módszerem/Rólam2022-04-01T11:00:06+00:00

Esküvőtervező csak egy van. Amióta kitaláltam, sokan koppintják, több kevesebb sikerrel.

Attól, hogy valaki esküvőtervezést hirdet a honlapján, még nem jeletni azt, hogy valóban érti a szakma minden csínját-bínját.

Van néhány dolog, ami biztosan megkülönböztet más esküvőszervezőktől.

A Profi Esküvőtervezés dióhéjban

 • áttekinthető
 • lényegretörő
 • egyértelműen meghatározott
 • teljesen személyre szólóan elkészített
 • biztonságos keretrendszerben kidolgozott
 • széles sprektrumon alkalmazható
 • elmetérkép rajzolható fel belőle (férfiak kedvence) (ha nem érted: lépésről-lépésre bemutat előre mindent a célig:-))
 • minden részre rugalmasan alakítható
 • többszörös biztonsági védelemmel ellátott (nehéz helyzetek, váratlan események, stb.)
 • gyorsan megvalósuló
 • a kívánt keretösszeghez igazítható
 • minden igényt is figyelembe vevő
 • teljes körű megoldásokat nyújtó
 • hosszú távon a szakmában jelen lévő
 • állandóan megújuló és igények szerint tovább tökéletesedő
 • valós élményekből és tapasztalatokból táplálkozó és fejlődő
 • évente újra minősített partnerekkel
 • innovatív megoldásokkal
 • 9 fajta garanciával alátámasztott

Mitől más Az Esküvőtervező, mint egy esküvőszervező?

Álszerénység nélkül mondom, hogy kifogyhatatlan vagyok ötletekből, és 17 év alatt még nem volt olyan helyzet, amit nem oldottam meg. Rendkívül gyorsan dolgozok. Annyi idő alatt tervezünk esküvőt, amennyi idő alatt más szervezők általában az első találkozó időpontjának egyeztetéséig jutnak.

Nem szoktam megmondani mi hogyan szokott lenni, kinek mi a jó, hanem meghagyom tisztelettel, hogy erről mindenki maga döntsön. 17 éve hallgatom, ahogyan menyasszonyoktól megpróbálják elvenni az álmaikat, vőlegényektől pedig azt, hogy hol hogyan akarják lehúzni őket (főleg ha kitudódik, hogy külföldön élnek, akkor “biztos zsíros összegeket akarnak elverni az esküvőjükre is” hozzáállással megy a legdrágább dolgok szégyentelen erőltetése minden irányból.

A tervezőnek számtalan képességgel kell rendelkeznie annak érdekében, hogy az Ön esküvőjét tökéletesen, zökkenőmentesen meg tudja tervezni és lebonyolítani. Minden apró változás sok más dolog változását vonja maga után, amit folyamatosan és sok dolgot fejben tartva le kell követni és módosítani minden egyes dolog kapcsán, még pedig a lehető leggyorsabban.

Így tud minden gondot profin levenni az Önök válláról, egyedi megoldásokat csempészni az esküvőjük hangulatába, hogy átlásson és összefogjon mindent az esküvő és az előkészületek kapcsán. Felelősségetvállal azért, hogy az esküvőn minden úgy történjen ahogy megígérte.

Milyen feladatai vannak az esküvőTERVEZŐNEK?

És ehhez milyen készségekkel kell rendelkeznie?

 • Ha Önöknek már vannak elképzeléseik, készségesen meghallgatja azt, amiben tanácsát kérik, segít. (empatikus)
 • Ha Önöknek nincsenek ötleteik, szívesen mutat irányokat, ötleteket, melyen elindulva kialakítják együtt a csak Önökre jellemző esküvőt, és annak minden részletét. (kreatív)
 • Kiterjedt kapcsolatrendszere van: olyan szolgáltatások képviselőivel, dolgozik, akik a legmagasabb színvonalon, hibák nélkül, egyedi ötletekkel  biztosítják a Nagy Nap felejthetetlenségét. (elkötelezet, rutinos)
 • Közreműködők és szolgáltatások kiválasztásakor, ajánlásakor a jegyes pár érdekeit képviseli(tárgyalástechnikában jártas: testbeszéd, kommunikáció, marketing, stb.) 
 • Összehangol, harmóniát teremt az egyes stílusok között: a kiválasztott esküvői helyszínhez illő dekorációkat, anyagokat, színeket, fényeket választ, tanácsot ad a pár és a résztvevők öltözetét illetően. Ízletes,  odaillő vacsora-menüket kínál, ért a megfelelő zenei stílus kiválasztásához is, egyszóval az esküvő minden alkotóelemét egyetlen stílusba fonja össze. (stylist)
 • Költségtervet készít, melyet az esküvő utánig folyamatosan karban tart: számon tartja a kiadásokat, a kifizetett előlegeket, ezek határidejét. (alapos, megbízható)
 • Időterveket készít határidőkkel: egységbe foglalja, hogy melyik esküvői szolgáltatást mikor kell kiválasztani, lefoglalni, kinek mikor mi a feladata. (szakmailag nagy tudású és tapasztalt)
 • Folyamatos tervezés és szervezés: az esküvőig hátralévő időszakban az esküvő minden részletére kiterjedően teendők, események összehangolása: (objektív)
 • Problémamegoldó: ha bármilyen váratlan esemény felmerül a szervezés vagy a nagy nap során, azért az esküvőtervező felel, az ő kötelessége elhárítani a nehézségeket. Amikor kell, a színre lép. Amikor kell, a háttérben marad. Mindent gondosan előkészít, és betartatja a párral közösen összeállított lebonyolítási tervet a nagy napon a közreműködőkkel. (szervezés, kommunikáció)

És mennyivel nyújt többet ennél a Profi EsküvőTERVEZŐ az Ön számára?

Felbecsülhetetlen értékű garanciákat nyújt az Önök számára. Ez az egész országban teljesen egyedülálló. (kattintson rá, és győződjön meg róla máris)

 • Forrásokat tud teremteni: Amellett, hogy megtervezi a költségeket, azok átcsoportosításával Önök több szolgáltatást tudnak kapni az esküvőjükre ugyanannyi pénzért(olyan, mint egy jó könyvelő: hiszen tényleg könyvelő)
 • Egyedi, csak az Önök esküvőjére kitalált menüsort tervez.Gondolta volna, hogy az egyedi menü elkészítése nem kerül többe, mint a nem egyedié? (A Profi Esküvőtervező éveken át tartó szakmai „kiképzést” kapott egy elismert séftől, így tisztában van az alapanyagok árával és a profi vendéglátással úgy általában…)
 • A profi esküvőtervezővel biztosan megtalálják az ideális helyszíntesküvőjükre. Ő ugyanis minden típusú helyszínt bejárt, mindenhonnan értékes tapasztalatokkal tért haza. (tíz éve énekesnőként és ceremóniamesterként dolgozik esküvőkön, élesben tesztelte az egyes helyszínek vendéglátásának milyenségét: a profikat szerződtette)
 • Profi a nem várt helyzetek megoldásában. Jól tud kommunikálni a személyzettel, a közreműködőkkel (volt szállodavezető és felszolgáló is)
 • A kiváló hangulat a szívügye. Zene-szakértő: Megbízható tanácsot tud Önnek adni, hogy melyik zenekar, műsorszám milyen igények kielégítésére alkalmas, és milyenekre nem. A produkciók reális árával is tisztában van. (énekesnő, zenész)
 • Megfelelő jogi háttérrel bír: a megrendelési szerződéseket mindenkor a Jegyes Pár érdekeit képviselve állítja össze (folyamatosan a legjobb jogászokkal konzultál)
 • Ismeri a népi hagyományokat, játékokat (az ország legjobb vőfélyeitől tanul hétről-hétre esküvőkön)
 • Teljes szívből együtt érez a jegyes párral. Ismeri a kétségeket, a szervezési nehézségeket, a félelmeket, a rejtett vágyakat (mert neki is volt már esküvője.)

Melyek a legkeresettebb esküvői helyszínek 2022-re és 2023-ra?

Ízléstől és egyéniségtől függően igen változatos helyszíneket keresnek a jegyes párok, nálunk a lehetőségek tárháza ennek megfelelően rendkívül széleskörű.

Sokan keresnek romantikus, tóparti helyszíneket szálláslehetőséggel együtt, a saját és vendégeik kényelmére. Gyakran megnevezett igény, hogy praktikusan a kertben meg lehessen tartani az esküvői szertartást is. A készülődés is már itt történik, nyugodt körülmények között, ahová a jegyes pár általában már egy nappal korábban érkezik, és egy finom reggelivel és wellnessel kezdik az esküvőt. Mennyivel más ez így, mint rohanva megérkezni a Polgármesteri Hivatalba, majd a szűk fél óra után amikor már érkezik a következő esküvő, kényszeredetten elhagyni a helyet. A vendégekkel való fotózkodáshoz rögtön adott a festői környezet, mindenki nagy örömére árnyas fák alatt, hűsítő limonádékat és koktélokat iszogatva. A menyasszony bármikor fel tud menni a szobájába, hogy felfrissüljön, vagy igazítani tudja sminkjét, frizuráját, a gyerekes vendégeknek is helyben lehet a szállás, bármikor fel tudnak menni a szobába etetni, altatni ha szükséges. Nem beszélve az idősebb vendégekről, nagyszülőkről, akiknek biztonságot jelent az, hogy nem kell a melegben utazgatni, bármikor le tudnak pihenni, és így mégsem kell lemondaniuk arról, hogy gyönyörű kisunokájukat menyasszonyként, vőlegényként lássák az esküvőn.

A kis létszámú esküvőknek kisebb panziók, családias hotelek biztosítanak remek lehetőséget. A külföldről érkező párok tradicionálisan valamilyen népszerű magyar helyre szeretnének esküvőt szervezni. Pl. a Budai Várba, Városligetbe, vagy valamelyik elegáns belvárosi hotel báltermébe.

Mit válasszak, ha különleges helyszínt keresek?

A különleges kalandok és a vadregényes tájak kedvezőinek középkort idéző kastélyok és templomkertek is akadnak szép számmal, ahol nem mindennapi látványelemekkel, és ízvilággal lehet visszaidézni a múltat.

Nem lehet gond tűzoltó autóval érkezni a szertartásra ha éppen tűzoltók vagytok, vagy egy feldíszített traktorral, ha a hazai föld szeretetét akarjátok hangsúlyozni. Volt már ötlet arra, hogy léghajóval érkezzen az ifjú pár, és persze a hajó is meg szokott jelenni a kívánságlistákon, legyen szó Balatoni esküvőről vagy egy pazar esküvőről a Dunán.

Aki valami teljesen mást szeretne, mint mások, azoknak ajánljuk az olasz konyha, a francia, az izraeli, török, görög, és sok más nemzet ételeit (is) kínáló különleges helyszíneket. Megoldható, hogy több nemzetiségű esküvőn több féle nemzet ételeit kínáljuk, ugyanakkor örömhír, hogy a haznánkba érkező külföldiek szívesen ízlelgetik a magyar esküvői ételeket, amennyiben bőségesebb, nemzetközi kínálat is rendelkezésre áll.

Lehet valami teljesen egyedit is kérni?

Igen! Repülőtéri hangár, barlang előtti rét, kilátás Pestre és Budára a helyoldalról, vagy egy múzeum, esetleg egy téma köré építsük fel az esküvőt? Mi a közös hobbijuk, esetleg hol ismerkedtek meg, mi az a stílus, korszak vagy helyszín, melybe szívesen belehelyeznék esküvőjüket? Beszélgessünk róla, aztán együtt kitaláljuk, megálmodjuk, megtervezzük.

“A különleges esküvői helyszínek (esküvők) biztosan nagyon drágák…”

Ez egyáltalán nem így van, mert:

 • a különleges hely is csak egy hely, melynek adott a bérleti díja
 • ehhez a helyhez, ahol nincs semmi, ugyanúgy felvonultatunk asztalokat, székeket, ételeket, felszolgálókat, dekorációkat, stb.
 • mindez így együtt véve lehet, hogy nem is fog többe kerülni, mint egy étteremben megrendezett esküvő…

Hogy miért? Ha kíváncsi erre, akkor találkozzunk, és egy kötetlen beszélgetés alkalmával mindenre rávilágítok. Lehetőségek tárháza fog megnyílni Önök előtt, és látni fogják, hogy esküvőjük kapcsán nincs lehetetlen!

Kapcsolatfelvétel, időpont-egyeztetés itt

Kockázatmentes, ingyenes ajánlatkérés

Kérdezzen kockázat és kötelezettség nélkül!

Küldje el sms-ben vagy e-mail-ben elérhetőségét, és a mi költségünkre részletesen válaszolunk az Ön összes kérdésére 24 órán belül!

Féth Tímea esküvőtervező

Tel: + 36 30 241 1219
E-mail: feth.timea@eskuvo-tervezo.hu