Book Now

Féth Tímea Esküvőtervező gyakran felkért vendégelőadója esküvői kiállításoknak.

Az előadások után általában esküvői műhelymunka keretében válaszoljuk meg a résztvevők előadás során felmerült kérdéseit. Így eloszlik számos esküvővel kapcsolatos kétség, mert a konkrét helyzeteket végigbeszélve a résztvevők közelebb kerülnek az adott probléma megoldásához, és egymás kérdéseiből, történeteiből is mindig értékes tapasztalatokat szereznek.

A kreatív esküvőtervező workshop

A kreatív esküvőtervező workshop egész napos program, ahol a résztvevők egyénileg megtervezik saját esküvőjüket az iránymutatásunkkal, jól bevált különleges esküvőtervező rendszerünket alkalmazva.

Kérdések és válaszok a tervező nappal kapcsolatban

Egyedül is lehet jelentkezni és többen is mehetünk?

Természetesen egyedül is lehet jönni, de arra is van lehetőség, hogy egy baráti társaságból (egy munkahelyről, csapatból, stb.) több menyasszony külön csoportos tervező napot rendeljen, ezesetben a helyszínt a résztvevők igényeihez tervezzük.

Mit kell hozni a tervező napra?

Kipihent és éber (nem éhes!!) menyasszonyt:-)), ha már vannak ötletek, elképzelések képek, jegyezetek formájában akkor azokat is. Jegyzetet és/vagy munkafüzetet biztosítunk, így a tervezésnap zökkenőmentes, csak a saját gondolataidat kell bejegyezni az előkészített részekhez, melyeket utána hatékonyan tudsz használni az esküvőszervezés során, mert könnyen áttekinthető lesz.

A tervező napon tanultak alapján meg fogom tudni szervezni az esküvőmet?

Igen! Mivel a módszerem jól bevált és alapos, lépésről-lépésre elmagyarázok mindent. Így könyen átlátható lesz minden összefüggés. A tervezés után a terveket valóra fogod tudni váltani!

Később kaphatok segítséget, ha mégsem boldogulok egyedül a szervezéssel?

Ha elakadsz valahol, akkor bármikor kérhetsz segítséget telefonon, vagy egyéni tanácsadást, ahol egy-egy nagyobb kihívást vagy elakadást részletesen meg tudunk beszélni.

Kérdése van?

Vélemények a tervező napról

  • „Összeszedett gondolatokat kaptunk, így már minden homályos rész kitisztult az esküvőmmel kapcsolatban.” (Fanni, 23 éves)
  • „Fogalmam sem volt, milyen stílusú esküvőt szeretnék. Csak azt tudtam, hogy legyen jó. A tervező nap segített abban, hogy tudjam milyet NEM akarok. Egész jól kezd kialakulni milyen is lesz majd a Nagy Nap!” (Detti, 27 éves)
  • „Nem tudom mi az összefüggés, de a tervező nap végén sokkal biztosabb lettem benne, hogy szeret a párom és az elképzeléseimet így könnyeb lesz elfogadtatni, összhangbahozni az övéivel.” (Enikő, 35 éves)
  • „Nem hittem, hogy sokkal jobban is meg lehet szervezni az esküvőt, mint ahogy eddig fejben összeraktam magamban. A tervező napon sok új ötletet kaptam, és rengeteg dolog elhangzott, amire nem is gondoltam. Köszönöm, nagyon hasznos volt!” (Ildi, 31 éves)
  • „Ha bizonytalan vagy, akkor mindenképp fizess be erre a programra, mert csak nyerhetsz! Timivel nagyon élménydús volt a tervező nap, mert sok érdekes történetet mesélt amikből szintén tanulhattunk. Én már egy ideje nem élek Magyarországon, ezért nem nagyon tudtam hol is kezdjem a szervezkedést. Ezért jelentkeztem a programra.” (Violet, 38 éves)

További információt kérek az esküvőtervező napról

Esküvőtervező workshop képekben:

Esküvőtervezés workshop Féth Tímeával
Féth Tímea esküvőtervező Esküvőtervezés Workshop
Esküvőtervezés workshop Féth Tímea esküvőtervezővel
Esküvőtervezés workshop Féth Tímea esküvőtervezővel
Esküvőtervezés workshop Féth Tímea esküvőtervezővel
Esküvőtervezés workshop Féth Tímea esküvőtervezővel

A következő tervező napról érdeklőjön telefonon: + 36 30 241 1219 (Viber, Whatsapp). Ha egyéni tanácsadást szeretne, szintén ezen a számon hívhat.

Jelentkezek a workshopra

Esküvőszervező tanfolyam, esküvőszervező továbbképzés

Többféle esküvőszervező képzés van ma Magyarországon, és a tapasztalataim szerint az ő szakmában való elindulásokhoz a tanulmányaik befejezése után nem kapnak további segítséget. Velem lehetőség nyílik arra, hogy ezek a tudásszomjjal és lelkesedéssel megáldott kezdő esküvőszervezők a személyiségükhöz és erősségeikhez mérten tudják tovább fejleszteni tudásukat, nem csak az esküvőszervezés és rendezvényszervezés témájában. Hiszen egy jó szakembernek nagyon sokrétű tudással és tapasztalattal kell rendelkeznie, és tanulással lehet megszerezni a magabiztosságot, amely ahhoz kell, hogy mindenféle helyzetben gyorsan és hatékonyan tudjon dönteni a pályafutása során.

Minden általam nyújtott segítség egy ingyenes 15 perces telefonos konzultációval kezdődik, ahol megbeszéljük mi az elakadás vagy az elérni kívánt cél. Egyeztessünk időpontot!

Féth Tímea – Az Esküvőtervező, tel: + 36 30 241 1219

By |2022-10-11T20:38:06+00:00június 18th, 2022|Blog, Szolgáltatások|