Mindkét tevékenység az esküvő megörökítését hivatott teljesíteni, ezért nem maradhat le semmi, és nem lehet ismételni sem. Sokszor elhangzik, hogy „van ismerős a családban”, vagy „Robi barátom majd kamerázik, nagyon szereti, és jól is csinálja…”

Tipp:

Ha mégis a meghívott vendégeikre bízzák ezeket a fontos feladatokat, számoljanak azzal, hogy ők is szeretnének pihenni, vacsorázni, bulizni, tehát az est egy részében nem akarnak kamerázni, fotózni, így számos emlék nem kerül majd megörökítésre.
Ugye nem akarják, hogy zenélni összeálljon pár barátjuk? Esetleg hogy a polgári esküvőt egy rokonuk vezesse le?… Ugye ezekben a témákban természetes, hogy profi zenekart és hivatalos anyakönyv-vezetőt fogadunk. Miért gondoljuk, hogy a fotós és a videós helyettesíthető szakképzetlen rokonunkkal vagy barátunkkal?

A Profi Esküvőtervező: varázslatos emlék-megörökítő

Mint minden egyéb szolgáltatásunk terén, itt is az egyediségre törekszünk.
Ezért olyan fotóművészekkel és neves operatőrökkel dolgozunk, akiknek nagy tapasztalata van az esküvők világában. Ismerik, használják a profi és gyakran nem olcsón beszerezhető effekteket, amiket a „szürke egér videósok”, vagy más néven „az olcsók” soha nem lesznek képesek sem fantáziátlanságuk, sem tőke hiányában megvalósítani.

A szakember elkötelezettsége megmutatkozik abban is, hogy a kamerával az ember „arcába nyomul”, vagy diszkréten, Önöket nem zavaró távolságból a megfelelő beállításokat elkapva fotózik vagy filmez. Így lesz a végeredmény, az Önök esküvői filme és fotósorozata teljesen egyedi, életszerű és érzelmekkel teli. Gondolok itt a pillanatképekre, melyeket a fotós lopva készít el, megörökítve az Önök közt zajló egy-egy meghitt érintést, vagy pillantást.

Mivel nálunk Önök számos szakember közül tudnak választani, lehetőség van arra, hogy a személyiségüket, elképzeléseiket figyelembe véve pl. egy szolidabb párnak egy nyugodtabb fotóst fogunk ajánlani, egy nyüzsgős párnak pedig egy trendi fotóst, extrém ötletekkel.

Egy esküvő esetén különösen fontos, hogy a feltéteket ne a fotós vagy az operatőr szabja, hanem Önök. Ezért minden kívánságot figyelembe véve dolgozzuk ki az Önöknek legmegfelelőbb szolgáltatások összességét.

Számunkra fontos, hogy Önök ne fizessenek olyan szolgáltatásokért, melyet nem akarnak igénybe venni. Ezért a csomagból kivesszük amire nincs szükségük, és betesszük, amit szeretnének.

Kérjük, tekintse meg kedvező csomagajánlatainkat,
vagy kérjen egyedi árajánlatot.