Melyek a legkeresettebb esküvői helyszínek?

A magyar esküvőkre változatos helyszíneket keresnek a jegyes párok, a lehetőségek tárháza igen széles körű. Igen népszerűek a hagyományt és a modern elemeket ötvöző hegyi-erdei helyszínek, és még mindig hódítanak a romantikus kastélyok. Ezen kívül természetesen még mindig népszerűek a csárdák, magyaros éttermek, a hagyományok kedvelőinek, valamint azokon az esküvőkön, ahol a pár egyik tagja külföldi.

A fővárosi és ehhez közeli wellness szállók népszerűsége is töretlen: itt a meseszép kertben általában megrendezésre kerül a polgári esküvő is, a vendégeknek pedig egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget, és egyéb programokat biztosít.

 

Mit válasszak, ha valami mást akarok?

A különleges kalandok és a vadregényes tájak kedvelőinek középkort idéző „kísértet-kastélyok” is akadnak szép számmal, ahol nem mindennapi látványelemekkel és ízvilággal lehet visszaidézni a múltat. Aki valami teljesen mást szeretne, mint mások, azoknak ajánljuk az olasz konyha, a francia, az izraeli, török, görög, és sok más nemzet ételeit (is) kínáló különleges helyszíneket.

 

Kérdezzen kockázat és kötelezettség nélkül!

Küldje el sms-ben vagy e-mail-ben elérhetőségét, és a mi költségünkre részletesen válaszolunk az Ön összes kérdésére 24 órán belül!

Féth Tímea esküvőtervező

Tel: + 36 30 241 1219

E-mail: feth.timea@eskuvo-tervezo.hu