Polgári esküvő

Hol legyen? Hogyan történjen? És vajon milyen papírok szükségesek hozzá?

 

Majdnem minden hivatal honlapján megtalálhatók a feltételek, a szükséges papírok, és néhol az árak is. De:

  • Tudja Ön azt, hogy a lakóhelye szerinti Anyakönyvi Hivatalban a Családjogi Törvény értelmében ingyenes szolgáltatásként jár Önnek az esketés?
  • Tisztába van vele, hogy ha nem a hivatal házasságkötő termében köt házasságot, hanem két tanu jelenlétében a hivatal irodahelyiségében, akkor semmilyen díjat nem kérhetnek Öntől ezért?
  • Elhiszi azt, hogy a polgári esküvőjére valóban kötelező megrendelnie a hivatal által felajánlott fényképészt, videóst, és más egyéb szolgáltatásokat?
  • Biztosan egy hivatalban szeretne házasodni, ahol futószalagon jönnek-mennek szombatonként a jegyes párok, és az őket kísérő tömegen átverekedve kívánják elhagyni a helyszínt az eltorlaszolt autóikra várni, ameddig véget ér az önöket követő esküvő?

A Profi Esküvőtervező abban segít Önnek, hogy:

  1. Naprakészen tudja minden anyakönyvi hivatal aktuális árait, ismeri az ott kínált lehetőségeket, így Önnek nem kell végigjárni, végig-telefonálgatni az összes hivatalt
  2. Az Önök elképzeléseit megvalósítani képes hivatalt fogja ajánlani: ne gondolja, hogy minden kerület vagy város anyakönyvi hivatalában egyformán zajlik az ügyintézés…
  3. Segít végigvinni, gördülékenyebbé tenni az ügyet.
  4. Amennyiben Ön/Önök külföldön élnek, vagy egyikük/mindkettejük külföldi állampolgár, úgy speciális papírokra lesz szükségük. Ezt nem minden hivatalban tudják/akarják hatékonyan elintézni. Ön tudja, hogy melyik hivatalhoz érdemes fordulnia?

Kérdése van? Kapcsolatfelvétel az esküvőtervezővel