A polgármesteri hivatalok zsúfoltsága, gyakran lepusztult épületei és az előző esküvőről elvonuló másik násznép nagy tömege nem éppen idilli körülmény ahhoz, hogy Önökre figyeljen mindenki, és hogy különlegesnek érezzék ezt a jeles eseményt.

Tipp:

A legcélszerűbb választások egyike, hogy ott tartják meg polgári esküvőt, ahol a vacsora is megrendezésre kerül. Így a vendégek még a ceremónia előtt, már délután kényelmesen elfoglalhatják a szobáikat, Önöknek kényelmes alkalom ez a szabadtéri fotózása, és mivel a násznépet sem kell mozgatni, így rengeteg fáradtságtól kímélik meg magukat és vendégeiket.

polgariceremonia

A romantikus zöld környezetben, a kertben vagy teraszon megvalósulhat az igazi álomesküvő, kedvenc zenéikkel, madárcsicsergéssel, napfénnyel, kapkodás nélkül, háborítatlanul. A dekorációt, virágokat is pontosan úgy lehet elhelyezni, ahogyan Önök szeretnék, ezzel meghitté és személyessé lehet tenni az esküvőt.
Nem úgy, mintha a négy fal között kellene esküdniük, egy hivatal termében, ahol a dekorációért, a zene minőségéért, valamint a készülő fotók és videók színvonaláért a hivatal nem vállal felelősséget: ugyanis gyakran nem engedik be házon kívülről ezeket a szolgáltatásokat.

A Profi Esküvőtervező: meghitt és romantikus

esküvőt kreál Önnek

A megfelelő esküvői helyszínek kiválasztásától kezdve a legapróbb részletek kivitelezésig, összehangolásáig a komplett ceremóniát megvalósítjuk: gyakorlott és érthető beszédű, igényes megjelenésű anyakönyv-vezető, profi hangosítás a zenékhez és a beszédekhez, személyes igényeik szerint kialakított dekorációk. Ezen kívül segítséget nyújtunk, vagy igény szerint összeállítjuk a kért zenéket, zenei cd-ket a szertartásokra és az azt követő partira.

Azok a vendégek, akik nem vesznek részt a vacsorán, egy szolíd állófogdás keretében felköszönthetik a párt, átadhatják az ajándékaikat.

Ha a vacsora-helyszínt esetleg már megtalálták, akkor is van számtalan ötletünk arra, hogy miként tehetnénk emlékezetessé az esküvőt egy teljesen egyedi helyszínen.
Az ötleteknek semmi nem szabhat határt.