Ön is fel van háborodva azon, ha visszaélnek a bizalmával?
…Volt már, hogy árajánlatot kért valamilyen esküvői szolgáltatásra, és amikor megtudták, hogy esküvőre kell, magasabb lett az ár??
A torták és a sütemények nálunk nem kerülnek “menyasszonyi torta” elbírálás alá, nem tartalmaznak extra felárat pusztán azért, mert különleges alkalomra készülnek.

Tipp:

Sokan gondolják azt, hogy „azt a pár süteményt elhozza majd valamelyik rokon..”
Aztán kiderül, hogy az illetőnek nincs hely az autójában, mert a nagynénit is neki kell fuvaroznia aznap…

eskuvoi-torta
Vagy amikor azonban szembesülnek azzal, hogy egy száz fős esküvőre szükséges sós sütemény mennyisége hány rekesznyi (!!!), ill. hogy a menyasszonyi torta szintenként dobozolva elfoglal egy kisebb teherautót, akkor döbbennek rá, hogy rossz terv volt az egyedi szállítás…
Ne kísérletezzen, nem éri meg. Nem beszélve a nyári melegről, amikor a sütemények is könnyen megromlanak. Ne tegye ki ennek a vendégeit.

A Profi Esküvőtervező: az esküvői tortát egészséges alapanyagokból készítteti

A megoldás: A tortákat, süteményeket a kívánt helyszínre és időpontra hűtőautóval kiszállítjuk, így Önnek nem kell aggódnia, hogy rendben ott legyen minden.
A hűtőautóval szállított sütemények szakszerűen vannak tárolva mind a szállítás előtt, alatt és után is. A cukrász gyakran a kiszállítás helyszínén díszíti fel a tortát, vagy állítja össze a kompozíciót a megfelelő állványokra. Díszítve nem minden torta szállítható.
Lehet, hogy a szállítás némi plusz költség, de ha ledől, összeomlik, megromlik, vagy csak nem fér be az autóba, akkor az sokkal nagyobb veszteség lesz.

Megbeszélt időpontban természetesen kóstolót biztosítunk cukrászatunk termékeiből. Hogy miért fontos ez? Nyilván szeretné előzetesen tesztelni az ízeket, a minőséget.
Másrészt: nem cukrászdát, hanem cukrászatot mondtam, ez azt jelenti, hogy az esküvői torta, illetve minden más sütemény frissen készül, előző éjjel, vagy aznap reggel, tehát garantáltan friss és finom.

Minden egyedi ötletet szívesen megvalósítunk, mind színben, mind formában, a tortát illetően. Ezen kívül számtalan fotót, ötletet tudunk mutatni, melyek nézegetésével közelebb juthatnak elképzeléseikhez.

És mitől lesz teljesen egyedi mindez? A torták dekorálásánál olyan elemeket, anyagokat használunk fel, melyet máshol nem talál. De legyen mindez egyelőre meglepetés.