Mi lányok gyakran ábrándozunk arról, hogy majd hatalmas és gyönyörű fehér ruhában megyünk férjhez, valamilyen különleges és szép helyen, ahol a herceg fehér lovon vár.
Ló helyett más kellék, fehér helyett valamilyen más szín…
A lényeg a vágy, mely bennünk él, és amint elhangzik a „leszel a feleségem?” kérdés, gyorsan le is pörög előttünk a vágyott esküvőnk filmje.

5eskuvotervezes_menyasszonyi _ruha _trend_2014

2014-es menyasszonyi ruha trendek

A nagy nevű szalonok kínálata egyre szélesebb körű, mind árban, mind fazonokban. A kiegészítők leegyszerűsödtek. Nem csillogós, nem díszes. Ha már fátyol, akkor legyen minél nagyobb, és csupa csipke, vagy sok-sok kis virág díszítse (anyagában mintás)

Idén is hódít a rövid:

Az egyszerűbb fazonok hívei most kedvükre válogathatnak.

A nagy szoknyás “hercegnős” ruhák kínálata mintha kissé leszűkült volna.

A vintage még mindig jelen van, de már nem folyik a csapból mindenütt, és talán az “emészthetőbb”, kevésbé szélsőséges darabok szivárognak be a szalonok polcaira kiegészítők formájában.

A letisztult stílus kedvelői pedig ilyen csodák közt kereshetik álmaik menyasszonyi ruháját:

Egyre nagyobb teret hódít a magyaros, kalocsai mintás ruha (meghívó, szalvéta, stb.)

És egy fontos gondolat: a koszorús lányokról se feledkezz meg! Nézd, milyen vidámak:-)

 

menyasszonyi-ruha

 

Tipp:

Minden nagyobb város szebbnél szebb ruhákat kínál elegáns szalonokban. Ezeken a helyeken a vásárlás ára általában horrorisztikus. Így a legtöbb álmodozó ara számára marad a bérlés.
Ha külföldről rendeled, jól nézd meg, mit veszel! Az interneten keresztül külföldről rendelt ruhák ára kétségtelenül jóval kedvezőbb. A minősége és a nyári forróságban való viselhetősége azonban már más kétséges. Néhány hét múlva pedig csenget a postás, és átad egy 30x30x5 cm-es zacskót (!!!), belegyömöszölve az áhított fehér ruhánk 🙁 uhhhhhhhh….(ez durva, de megtörtént….)

Milyen lehetőségek vannak még?

Varratni annak érdemes, aki igényes arra, hogy jó anyagból legyen, kényelmes legyen, és emellett az ára sem mindegy. Hogy legyen egyedi, a forma a színek, a megoldások. És utoljára hagytam talán a legfontosabbat: így lehet teljesen biztos benne, hogy előtte nem hordta más a ruhát.

menyasszonyi-ruha2

Próbálni mindig szükséges vásárlás előtt

Lehet vásárolni használtan, akár az interneten keresztül, akár üzletben.
Látatlanban nem érdemes kiadni érte egy fillért sem, mert sajnos sok a csaló. Lehet, hogy elsőre kedvező az ár, de ha egy silány minőséget kapunk, csak pénzkidobás volt, mert vennünk kell utána egy másikat. Másrészt egy fényképen nem látszik, ha valahol hibás a ruha, hiányzik felőle, szakadt, vagy bármi egyéb…

A Profi Esküvőtervező: Álmaid menyasszonyi

ruhájához segít

Mi megvalósítjuk az Ön álmát. Fehér vagy más szín, és persze volt már, hogy lovat is prezentáltunk egy romantikus lánykéréséhez, ahol a szerenádot is megszerveztük nagy titokban…

Hogyan zajlik ez a gyakorlatban?

Ön elmondja elképzelését.

  • Mi ötleteket adunk, hová érdemes mennie ez alapján: nem minden szalon mindenki -stílusa! Ott Önt várják egyeztetett időpontban, ahol csak Önnel foglalkoznak, segítőkészen.
  • Ha speciális elképzelése van, varrónőnk ügyes kezei létrehozzák azt. A vőlegény ruháit ehhez teljes mértékben összhangba hozva szintén összeállítjuk. Kiváló minőségű, egyedi darabokat tartalmazó, rendkívül kedvező árú kollekciókat is tudunk ajánlani, ahol mind kölcsönözni, mind vásárolni lehet.
  • Megtakarítunk Önöknek rengeteg időt, és pénzt. Nem kell mindenhová külön elmenniük, mert katalógusokban és képeken nálunk egy helyen mindent megnézhetnek, és pártatlan, de szakszerű tanácsokat is kaphatnak megfelelő kollégáinktól.

 

Ez volt 2013-ban…

2013-as menyasszonyi ruha trendek

Még mindig hódítanak a klasszikus nagy szoknyás ruhák. Emellett a karcsúsított fazonok, a testhez álló, és a test egy-egy részét szexin kidomborító ruhák a 2013-as menyasszonyi ruhák legújabb darabjai.

Bár a menyasszonyok nagyobbik része pánt nélküli ruhát választ, a kisebb rész divatos “egypántú” ruhák közül válogathat. A nyakba akasztós pántok előnye, hogy kiemelik a kebleket, de szakértőnk szerint túl kis mellűeken nem mutat, a túl nagy mellűeknek pedig azért nem ajánlott, mert még nagyobb hangsúlyt ad a melleknek.

2013-ban óriási divat a csipke (sok más régies motívum mellett), a ruhán, és a kiegészítőkön, valamint az ehhez illő elegáns, de romantikus esküvői környezet, vacsora-helyszín.

színes kiegészítők, sőt a színes menyasszonyi ruhák is igen divatosak, de kis hazánkban még kevés hozzá a “bevállalós menyasszony” :-)))) Te mennyire vagy bátor?  A hagyomány szerint legyen valami kék az esküvőn: ha kék a csokrod, lehet kék a cipőd is, még akkor is, ha a ruhád fehér.

Ha szeretnél valamilyen színt az esküvői ruhádba, de nem szeretnél élénk színt választani, maradj a fehér ruhán ekrü, rózsaszín, vagy más pasztell szín alkalmazásánál.