Mi lányok gyakran ábrándozunk arról, hogy majd hatalmas és gyönyörű fehér ruhában megyünk férjhez, valamilyen különleges és szép helyen, ahol a herceg fehér lovon vár.
Ló helyett más kellék, fehér helyett valamilyen más szín…
A lényeg a vágy, mely bennünk él, és amint elhangzik a „leszel a feleségem?” kérdés, gyorsan le is pörög előttünk a vágyott esküvőnk filmje.

2019-es menyasszonyi ruha trendek

A nagy nevű szalonok kínálata egyre szélesebb körű, mind árban, mind fazonokban. A fátyol szinte teljesen eltűnt, a kiegészítők egy része nagyon egyszerű és természetes, más részük kimondottan feltűnően csillogó.

Idén is hódít a csipke, és a nagy szoknyás fazonok.

 

 

Tipp:

Minden nagyobb város szebbnél szebb ruhákat kínál elegáns szalonokban. Ezeken a helyeken a vásárlás ára általában horrorisztikus. Így a legtöbb álmodozó ara számára marad a bérlés.
Ha külföldről rendeled, jól nézd meg, mit veszel! Az interneten keresztül külföldről rendelt ruhák ára kétségtelenül jóval kedvezőbb. A minősége és a nyári forróságban való viselhetősége azonban már más kétséges. Néhány hét múlva pedig csenget a postás, és átad egy 30x30x5 cm-es zacskót (!!!), belegyömöszölve az áhított fehér ruhánk 🙁 uhhhhhhhh….(ez durva, de megtörtént….)

Milyen lehetőségek vannak még?

Varratni annak érdemes, aki igényes arra, hogy jó anyagból legyen, kényelmes legyen, és emellett az ára sem mindegy. Hogy legyen egyedi, a forma a színek, a megoldások. És utoljára hagytam talán a legfontosabbat: így lehet teljesen biztos benne, hogy előtte nem hordta más a ruhát.

Próbálni mindig szükséges vásárlás előtt

Lehet vásárolni használtan, akár az interneten keresztül, akár üzletben.
Látatlanban nem érdemes kiadni érte egy fillért sem, mert sajnos sok a csaló. Lehet, hogy elsőre kedvező az ár, de ha egy silány minőséget kapunk, csak pénzkidobás volt, mert vennünk kell utána egy másikat. Másrészt egy fényképen nem látszik, ha valahol hibás a ruha, hiányzik felőle, szakadt, vagy bármi egyéb…

 

Mi megvalósítjuk az Ön menyasszonyi ruha álmát. Fehér vagy más szín, és persze volt már, hogy lovat is prezentáltunk egy romantikus lánykéréséhez, ahol a szerenádot is megszerveztük nagy titokban…

Hogyan zajlik ez a gyakorlatban?

Ön elmondja elképzelését.

  • Mi ötleteket adunk, hová érdemes mennie ez alapján: nem minden szalon mindenki -stílusa! Ott Önt várják egyeztetett időpontban, ahol csak Önnel foglalkoznak, segítőkészen.
  • Ha speciális elképzelése van, varrónőnk ügyes kezei létrehozzák azt. A vőlegény ruháit ehhez teljes mértékben összhangba hozva szintén összeállítjuk. Kiváló minőségű, egyedi darabokat tartalmazó, rendkívül kedvező árú kollekciókat is tudunk ajánlani, ahol mind kölcsönözni, mind vásárolni lehet.
  • Megtakarítunk Önöknek rengeteg időt, és pénzt. Nem kell mindenhová külön elmenniük, mert katalógusokban és képeken nálunk egy helyen mindent megnézhetnek, és pártatlan, de szakszerű tanácsokat is kaphatnak megfelelő kollégáinktól.