Ötleteset, trendit vagy hagyományosat?

Az esküvői meghívó előre sugallja az esküvő jellegét, hangulatát. Mivel a tökéletesség az apró részletekben rejlik, így fontos, hogy az ültető kártya és a menükártya a dekoráció stílusához, az esküvő helyszínével és a meghívóval is harmonizáljon.

Dobozos esküvői meghívó narancssárga

Esküvői meghívó

Tipp:

Az ültetési tablót célszerű a vacsoraterem bejáratánál olvasható méretben kifüggeszteni. Próbáljuk ki előre, hogy mekkora az a méret, amely 1-2 méterről is remekül olvasható, mert az emberek ilyen távolságból fogják szemlélni. Gondoljunk az idősebb rokonokra, az estleges rosszul látókra. Az ültetési rendre azért is van szükség, mert amellett, hogy segít a vendégeknek viszonylag rövid idő alatt kényelmesen elhelyezkedni, még egy fontos szempontot szolgál. A kedves vendégek úgy érzik, hogy várták őket, mindenkinek jóleső érzés, hogy látja a nevét, a helyét.

Ülésrend esküvőre

Vendégek ültetése esküvőn

A jegyes pár itt ötletesen választott, különféle esküvői kellékek neveit adta az asztaloknak:Esküvői asztalelrendezés

Az asztalokon ízléses ültető kártyákat helyezzünk el, ahol szintén fontos szempont a desing mellett az olvashatóság. Fontos a méret mellett az ültető kártyán alkalmazott szín (pl. fehér papíron arany felirat kevésbé szerencsés, mert hangulatfényben szinte láthatatlan.) Amikor megrendeljük, ezt is szemléljük meg 1-2 méteres távolságból 🙂

Ültetőkártya esküvőre virágos

Az ültető kártyák elhelyezésére és egyediségére számos ötletünk van. Fontos, hogy lehetőség szerint személyre szabottak legyenek, a köszönet-ajándékokkal együtt, mely a pár részéről a vendégeknek ajándékozott figyelmesség.

Az ültető kártya mellé helyezett apró figyelmesség szintén egy szép és kedves szokás. Azonban nem kell feltétlenül nagy és drága dolgokra gondolni. Egyik legkedvesebb emlékem ezzel kapcsolatban, amikor az ifjú pár egy szál (élő) vörös rózsát készített ki mindenkinek köszönetképpen.

Esküvői köszönő ajándék

Az asztalra ne felejtse el a menükártyákat, valamint az asztalok neveit vagy számát tartalmazó kártyákat.

Menükártya esküvőre

 

Stáblista, eseménynapló, jókívánságok

A vendégek kulturált, ízléses formában tudnak üzeneteket írni, ha beszereznek egy személyre szóló esküvői vendégkönyvet. Számtalan féle borítás és jelleg közül lehet választani. Akár a teljes könyvet az Önök elképzeléseihez tudjuk igazítani: megválaszthatók az oldalak szövegei, színei, grafikái. Tehető bele saját fénykép, az esküvői menü, az esküvői meghívó, bele lehet írni a vendéglistát és a “stáblistát” is, a közreműködők neveivel.

Esküvői vendégkönyv

Esküvői meghívó színes szalagos tekercs

A Profi Esküvőtervező: komplett grafikai segítséget nyújt

Tervezés és kivitelezés

Számtalan design közül választhatnak kínálatunkból:

 • régies
 • romantikus
 • ezüst
 • természetközeli
 • modern
 • egyszerű
 • vicces
 • trendi

Esküvői meghívó palackos színes

Tudta Ön?

A meghívót, az ültető- és menükártyákat a kívánt stílus kiválasztása után színben is az esküvő többi színéhez igazítjuk.

 • 33 papírszínből lehet választani.
 • 34 betűtípussal tudunk rá írni.
 • A papír felülete lehet matt, csillámos, kombinálhatjuk pausszal, díszíthetjük szalaggal.
 • A nyomtatás színe 51 féle lehet. A színes betűkhöz mindenképpen világos papírt ajánlunk (többnyire fehéret vagy ekrüt).
 • A teljes mennyiség kinyomtatása előtt a saját meghívójuk egy kinyomtatott példányát (mintadarabot) meg tudják tekinteni
 • egyedi grafikás elképzeléseket is szívesen megvalósítunk, vagy felhasználhatjuk a kedvenc fényképüket.
esküvői meghívó ekrü szalaggal

 

Merítsen ötleteket asztaldekorációink közül ide kattintva

Kérjen árajánlatot elképzelésére itt

Kérdése van? Hívjon most: + 36 30 241 1219

 

Ceremóniamestere van már?

Minden napra van még szabad ceremóniamesterünk 2015-ös esküvőkre

Most: ajándék esküvőtervezéssel vagy (esküvő napján való) rendezvényszervezői közreműködéssel választható

Részletekért kattintson ide:  http://eskuvo-tervezo.hu/ceremoniamester/