Lilla:

“Nagyon örültem, hogy egy helyen megtalálok mindent, amire szükségünk van az esküvőn. A country zenés műsor azonnal megfogott, nem volt kérdés, hogy ezt a zenekart rendeljük. A fotós képei is abszolút profizmusról árulkodnak, választott fotósunk több díjat is nyert. Az esküvői filmünk újra nézése pedig csodálatos emlékeket ébreszt esküvőnkről. Ezúton is nagyon köszönjük a sok segítséget.

Lilla és David”

 

Esküvőtervező:

Lilla egy mentálhigiénés központ vezetője, ezért a legnagyobb alapossággal szemlélte szerződéseinket, illetve minden kérdés kapcsán a legnagyobb nyugalommal és körültekintéssel járt el közös munkánk, az esküvő megszervezése kapcsán.

Mivel rendkívül elfoglalt volt, vőlegénye pedig külföldi, és éppen nem is tartózkodott Magyarországon, így Lilla esküvőszervezőt keresett, hogy álmaikat a kívánt színvonalon tudják megvalósítani.

Egy hajót választottak esküvői helyszínként, ez is a szabadságot jelképezte. A víz pedig átvitt értelemben az érzelmek sokfélesége… Pont mint Lilla és David…

A dunaparti platánfák alatt készült egyedi fotósorozat egyszerű de nagyszerű kezdete volt a nagy napnak. A boldogító igent a hajó fedélzetén mondhatták ki, megint a szabadság jegyében :). Aztán a vendégekkel együtt egy másik hajóra szálltak, és sétahajózásra indultak a Dunán. Ezalatt a termet átrendezték a polgári esküvőről vacsora-helyszínné. A csodás és hatalmas színes virágdíszek mindent beborítottak.

A zenekar kérdésében ránk esett a választás, mivel egy olyan betétműsorral is kedveskedtünk nekik ajándékképpen, mely nagy kedvencük volt: mindketten imádták a country stílust, mert sok időt töltöttek együtt Amerikában, ahol sok country zenét hallgattak.

Így a zenekar vacsora után nyitótáncot játszott, majd egy órás rock and roll blokkot, végül pedig kockás ingbe és farmerba öltözve ugyanez a zenekar az amerikai szabadság érzését varázsolta a táncoló tömegnek. A felszabadultság, és az önfeledtség végig jellemezte innen a partit.

Ha még lehet ezt fokozni, akkor a vőlegény meglepő „zárótánca”, vagyis az „új ember tánc” – ahogyan én neveztem el – hozott újabb lendületet a már amúgy is feldobott közönség számára.
Az új pár egy meghökkentő és forró tánccal robbant vissza a tánctérre, és a mulatozás hajnalig tartott.

Sok-sok boldog órát és percet vittem innen haza emlékül. A vendégeiktől már ott a helyszínen sok pozitív visszajelzést kaptam. Remélem erőtök és mély szerelmetek örökké tart!