Gond a távolból való ügyintézés?

Álomesküvő költséghatékonyan 7 garanciával 

Vége az álmatlan éjszakáknak!

A Profi Esküvőtervező megérti az Ön helyzetét, mivel élt külföldön, pontosan tudja, mit jelent távolból intézni az ügyeket…

– Mert akár késő este, akár hétvégén az Ön rendelkezésére áll, nyitott szívvel és füllel, őszinte figyelemmel hallgatja az Ön elképzeléseit telefonon vagy Skype-on.

– Mert olyan széles és valós kapcsolatrendszere és tapasztalata van az elmúlt 15 év során megélt és megrendezett esküvőkből, hogy a beszélgetés közben már készíti is a jegyzeteit arról, hogy milyen közreműködőket fog Önnek ajánlani az esküvőre az elmondott kívánságok alapján.

Nem raboljuk az Ön idejét 30 oldalas “általános esküvői ajánlatokkal”, amiből kétségesen kiböngészhető csak a valós végeredmény. Minden egyes ajánlatunk

 • komplex
 • személyre szóló
 • felesleges és utólagos rejtett költségektől mentes
 • és már tartalmaza a munkadíjunkat is, tehát nekünk külön ezért nem kell fizetnie

Nem kell heteket, hónapokat várnia arra, hogy kiderüljön mit kínálunk. Nem árulunk zsákbamacskát, és mindenről személyesen vagy bemutató anyagok alapján meggyőződhet. Nem kötelező tőlünk választania esküvői közreműködőket, mi csak lehetséges megoldásokat kínálunk. Amennyiben Önnek van már kiszemelt virágosa, vagy pl. zenekara, stb. velük is örömmel együtt fogunk dolgozni.

 

Magyarországon egyedülálló módszerünk 15 éve sikeresen bizonyítottan működik.

Az első beszélgetés után 3 napon belül összeállítjuk a megbeszéltek szerint a teljes esküvőjük:

 1. konkrét időrendjét
 2. kellékeit
 3. programjait
 4. részletes és pontos költségvetési tervét
 5. melyek ismeretében azonnal tudjuk is kezdeni álomesküvőjük megvalósítását
 6. az elkészített terveket teljes elégedettségig formáljuk
 7. akár az Ön által megadott keretösszegből

Mi annyi idő alatt tervezünk és szervezünk esküvőt, amíg más szervezők csak az első találkozó időpontjának megbeszéléséig jutnak.

Nézze meg a videóban, hogyan!

 

Hogyan tudja a Profi Esküvőtervező SZEMÉLYRE SZABOTTAN

biztosítani Önnek legkiválóbb szolgáltatásait?

 

Sehol máshol az országban nem érhető el egyetlen esküvőszervezőnél sem ilyen széles körű, ugyanakkor megbízható, kipróbált profi esküvői szolgáltatói bázis ilyen széles árskálán, 7 egyedülálló garancia mellett:

1. Gyorsasági garancia

Néhány napon belül elkészül esküvőjére MINDEN árajánlat, az összes szolgáltatásra, kellékre amit szeretne esküvőjére.

2. Nulla Ft rejtett költség/Ár garancia

Minden kiadott árajánlatunk az összes várható költséget tartalmazza, meglepetés utólagos költségek nincsenek!

3. Írásos garancia

Minden vállalásunkat írásban foglaljuk össze: legyen az telefonbeszélgetéskor elhangzott ígéret, megrendelésekről pedig részletes írásos szerződések készülnek, hogy a közreműködők, helyszínek részletesen, pontosan mit nyújtanak Önnek a pénzéért cserébe.

4. Helyettesítési garancia

Ha a tőlünk rendelt bármely közreműködővel betegség, baleset egyéb probléma lép fel, azonos minőségű helyettest kínálatunkból biztosítunk, Ön választhatja ki.

5. Minőségi garancia

Minden, amit képviselünk kipróbált minőség, profi színvonal, nem az internetről vesszük a közreműködőket, hozzánk jelentkezéssel nem lehet bekerülni, kizárólag több éves közös munka és felmutatott tisztes eredmények után.

6. Pénz-visszafizetési garancia

Amennyiben Ön nem azt kapta, amit szerződéseinkben vállaltunk, a teljes szolgáltatás árát nem kell kifizetnie!

7. Személyes gondoskodás garancia

Ön mindig egy emberrel fog beszélni, aki pontosan tudja, hogy az Ön esküvője milyen fázisban van, mik az Ön elvárásai. Nem fordulhat elő az, hogy keresztbe szervezünk vagy elbeszélünk egymás mellett, mindent lépésről-lépésre intézünk, az Önnel előre megbeszélt teendő-lista alapján. Odafigyelünk Önre, Önért vagyunk. Az Ön esküvője számunkra is különleges, és a maximumot nyújtjuk minden pillanatban.

8. Ételmennyiség garancia

Aggódik, hogy talán nem lesz elég a vacsora? Ezt védi ki az ételmennyiség garanciánk. Ennek lényege, hogy ha az Ön bármely vendége a bőséges esküvői vacsora elfogyasztása után még mindig éhes, akkor a további fogyasztását teljes jóllakásig én fizetem. Sajnos nem egy élő példa van rá, hogy hangzatos árajánlatok mögé rejtve az étterem az esküvői menüben nem megfelelő adagokat kalkulál, és ezt az avatatlan szemek észre sem veszik. Kizárólag az esküvőn szembesülnek vele, hogy “Úristen, csak ennyi van???????” – az Ön esküvőjén ez nem fordulhat elő!

 

Amiben verhetetlenek vagyunk: nagyon széles skálán kínáljuk a legjobb ár-érték arányú közreműködőket:

 • esküvői helyszínek országosan, személyes tapasztalatom alapján !!!  (697 db)
 • esküvői filmes cég/vállalkozás (15 db)
 • zenekar (65 db)
 • DJ (9 db)
 • fotós (29 db)
 • dekoratőr csapat (8 db)
 • ceremóniamesterek minden nyelven (21 db)
 • vőfélyek (15 db)
 • ….. stb.

Hogyan zajlik a Profi Esküvőtervezés?

Válasszon 697 csodás esküvői helyszínünk közül

 

Kezdjük el még ma az esküvőszervezést, kényelmesen, otthonából. Pontosan úgy, ahogy szeretné!

Személyre szóló esküvőtervezés

Másfél órás online konzultáció Skype-on, ahol megválaszolom minden kérdését, és átbeszéljük

 • hogyan valósulnak meg az álmai lemondások nélkül
 • hogyan hangolja össze az elképzeléseit a párja elképzeléseivel vita nélkül
 • személyre szóló megoldásokat, ötleteket adunk
 • mi mennyibe kerül majd az esküvőjére
 • mennyibe kerül majd mindaz, amit Ön megálmodott
 • igény szerint minderre komplex megvalósítási tervet is készítünk 7 garanciával
 • ha Ön egyedül szervezi esküvőjét, átlátható teendő-listát készítünk
 • elkészítjük esküvőjük részletes időbeosztási tervét (mikor, hol, mi), összeírjuk a kellékeket

tájékoztatom a lehetőségekről,

buktatókról,

és számos olyan dologról esküvője kapcsán, amelyre valószínűleg nem is gondolt.

 

Mi a teendője most?

 • Egyeztessünk időpontot
  • e-mail-ben: feth.timea@eskuvo-tervezo.hu
  • telefonon: + 36 30 241 1219 (Whatsapp, Viber ugyanezzel a számmal)
 • Vegyük fel egymást a Skype-on: eskuvo-tervezo, weddingplanner-hungary
 • A további teendőket küldjük az Ön által megadott e-mail címre.

A tanácsadás előre egyeztetett időpontban történik, és amennyiben Önnek nincsenek konkrét elképzelései, a konzultációt irányított kérdésekkel segítjük.

A tanácsadás díja 15.000 Ft + ÁFA, mely átutalással (vagy banki pénztári befizetéssel) fizetendő a visszaigazoló e-mail-ben található díjbekérőn feltüntetett bankszámlaszámra.

A tanácsadás díja 100%-ban jóváírásra kerül az esküvőszervezés díjából.

 

A Skype tanácsadás időpontját és körülményeit mindenképpen e-mail-ben igazoljuk vissza. Ha 24 órán belül nem kap választ megkeresésére, kérem telefonáljon, mert nem kaptam meg levelét.

Féth Tímea, esküvőtervező. Tel: +36 30 241 1219

Élménybeszámolók párjainktól:

 

Emlékezetes nap volt ez mindenki számára…
– “Mindenképpen profi esküvőszervező céget keresünk, Timiéket a honlapjuk igényessége alapján választottuk. Telefonos érdeklődésünk után már aznap este Skype-oltunk, és minden elképzelésünket el tudtuk mondani. A szervezés nagyon alapos volt, a sok e-mail-ezés és a gyors válaszok azonban megnyugtattak, hogy hiába vagyunk távol, otthon minden rendben zajlik.”

(Anett és Bruce, USA)

– “Tetszett a fiatalos lazaság, a rugalmasság, az ajánlatok sokfélesége, valamint hogy nem sablonok alapján dolgoznak. Sok ajánlatot kaptunk, minden kívánságunkat figyelembe véve. Az éttermekről fényképes leírások voltak, és ami egy nagyon lényeges szempont volt nálunk: árakkal együtt. Azt ígérték, hogy semmilyen költség nem fog felmerülni ezeken kívül, és így is lett. Kezdetben megpróbáltuk magunk szervezni esküvőnket, de így utólag azt gondoljuk, hogy egy csomó dolog nem is jutott volna eszünkbe. Nagyon hálásak vagyunk a sok segítségért, és ajánlani fogunk benneteket mindenképp!”

(Kriszti és Herbert, London)

– “Amikor már majdnem feladtam, és azt sem tudtam hol áll a fejem, kértem egy zenekartól árajánlatot az interneten, és megtaláltam ezt a kedves, fiatalos csapatot, akiknek személyében nem csak kiváló zenekarunk lett, de megoldódott a ceremóniamester, a fotózás, és az esküvői video kérdése is. Mindenről azonnal kaptunk videókat, cikkeket, árajánlatokat. A döntés így könnyű volt, mert a távolság ellenére mindben maximálisan biztosak voltunk, hogy megbízható szolgáltatás.”

(Szabina és Greg, Oroszország)

– ” A férjem külföldön él, én hol kint vagyok nála, hol itthon. Mindenképpen olyan esküvőszervezőt kerestünk, aki tudja garantálni, hogy minden időre elkészül, és nekünk ne kelljen semmivel foglalkozni. Mindenre időben gondoltunk, felhívták a figyelmünket, mikor miben kell dönteni, mikor mit kell intézni. Még a templomi és a polgári esküvő megszervezését is vállalták. Az egész nem került többe, mint amennyit az elején együtt meghatároztunk. Szerintem ha mi szerveztük volna, akkor jócskán elcsúszunk a költségekkel, ahogy néhány barátunk is járt… De szerencsére nálunk minen rendben volt.”

(Orsi és Vincenzo, Olaszország)

 

Our Real Hungarian Wedding

http://www.mywedding.com/rebekkatarik/

 

További referenciák fotókkal, történetekkel:

http://eskuvo-tervezo.hu/category/referenciak/