Elcsépelt szavak? Csábító ígéret? Vagy valóság?

Egyáltalán: Minek a garancia?

Egy nagyon fontos kérdés ez, melyre a közvélemény általában hibásan felel. Sokan azt hiszik, hogy a garancia olyan, mint a biztosítás. Akinek van pénze rá, fizeti, akinek nincs, nem.

Ha már itt tartunk, hogy “biztosítás”: ott a kötelező, és lakásbiztosítása is van a legtöbb embernek. És hányszor látod hasznát? Na de mi van, ha leég a lakás? Akkor azért jó, ha tudsz venni helyette egy másikat, igaz?

Ugyanígy kell elképzelni az esküvői garanciáinkat is, melyek külön-külön és egyesével is biztosítások. Mindegyiknek fontos szerepe van, például:

  • Azt biztosítják számodra, hogy nem fognak visszaélni a bizalmaddal
  • Garantálják, hogy visszakapod a pénzed, ha nem azt kaptad, amit megrendeltél
  • Biztosítják számodra, hogy pontosan azt kapod, amit szeretnél, és olyan összegben is!

… és még sorolhatnám.

Nos, ezek után bizonyára felmerül Benned a kérdés, hogyha ez egy biztosítás, akkor vajon mennyibe kerül???

Ki kell, hogy ábrándítsalak. Nem fogsz fizetni érte, mert ezek a különleges, értékes garanciák nálunk mind-mind a megbízási szerződés részét képezik.

És hogy miről szól a megbízás? Ennek csak a képzeleted szabhat határt.

Hogy mindez nem megfogható? Akkor kérlek oszd meg Velem, mit is várnál tőlem pontosan. Néhány napon belül pontosan az elképzeléseidre fogod megkapni a fényképes árajánlatokat, az általad megjelölt összeghatárig.

Hogy mindez túl hihetetlen? Rendben van. Ha akarsz, fizethetsz érte. De ha nem muszáj, miért tennéd?

Még mindig nem hiszel nekem, látom.

Nézd meg, nekik hogyan segítettem az esküvőjükben: http://eskuvo-tervezo.hu/category/referenciak/

Akkor miért éri meg nekem mindez? Mert egyszerre 17 esküvőt szervezhetek, ahol mindenki pontosan azt kapja, amit vár. El tudod képzelni, mekkora öröm ez számomra?

Természetesen amit megrendelnek, azt ki is fizetik, ebből élek:-)

De ezek mind-mind olyan dolgok, amit a létezésem nélkül is megrendelnének az esküvőjükre: esküvői vacsora, italok, zenészek, fotós, stb.

És képzeld, én még különféle kedvezményeket is intézek nekik. Így sokkal kevesebbe kerül az esküvőjük Velem, mint nélkülem 🙂

Remélem, felcsigáztalak, és mesélsz nekem az elképzeléseidről. Ha nem akarsz sokat körmölni, akkor használd a segítséget

Írj mail-t, tedd fel a kérdésedet, vagy egyszerűen csak szólj hozzá(m).

timea.feth@eskuvo-tervezo.hu

Ja: és a garanciákat fusd át kérlek, még példákat is tettem bele. Könnyen emészthető lesz, erre vállalom a garanciát :-))