Az esküvőszervezés nagy veszélyei,

amelyekkel minden esküvőt  tervező pár szembesül…

… és egy biztos módja annak, hogyan óvja meg magát e veszélyektől

 

Esküvőtervezés jól bevált módszerek alapján
Esküvőtervezés – hogy örök maradjon a mosoly

A boldog életet Önöknek nem garantálhatjuk, de a gondtalan esküvőszervezést igen.

Használja a Profik tapasztalatát, és kerülje el a buktatókat.

 

Nézzük át gyorsan együtt, hogy milyen állomások várnak Önökre a szervezési időszakban. A linkekre kattintva részletesen tájékozódhat az egyes dolgok szervezési nehézségeiről:

1. Ki kell találniuk: milyen stílusú esküvőt szeretnének?

2. Ki kell választaniuk a helyszínt.

3. El kell dönteniük: kis vagy nagy esküvőjük lesz?

4. Vacsora – avagy az ünnepi menü megalkotása

5. Polgári esküvő

6. Templomi esküvő

7. Menyasszonyi ruhák

8. A vőlegény öltözete

9. Virágok, dekorációk

 

3. El kell dönteniük: kis vagy nagy esküvőjük lesz?

A létszám alapvetően meghatározza a szóba jöhető helyszínek számát, de vajon hogyan tudja kiválasztani a sok lehetőség közül a megfelelőt?

 • Milyen szempontokat kell figyelembe venni?
 • Vajon hogyan befolyásolj a tervezett létszám az árakat?
 • Milyen kedvezményeket lehet kérni?
 • Milyen kompromisszumokat érdemes, és milyeneket nem szabad kötnie?
 • Hogyan győzzük meg a családot, hogy nem akarjuk látni a nagynéni unokabátyjának keresztszüleit életünk nagy napján, mikor addig sem láttuk őket soha?
 • stb.

Kérdése van? 

4. Vacsora – avagy az ünnepi menü megalkotása

Ön bizonyára standard árajánlatokat fog kapni, melyből bizonyára ki tud választani egy menüsort, de:

 • mi lenne, ha saját ízlése szerint összeállított menüsort fogyasztanának a vendégei?
 • Ön szerint gondolnak-e maguktól az étteremben arra, hogy felajánlják a különlegesen étkezők speciális menüjének összeállítását? (vegetáriánus, lisztérzékeny, cukorbeteg, étel-allergiás stb.)
 • Ön szerint felajánlják-e egy helyszínen, hogy a közreműködőket (fotós, videós, zenész, stb.) kedvezményes áron étkeztessék, és ezzel az Ön kiadásait mérsékeljék?
 • felajánlják-e a próbavacsorát, ahol tesztelheti a ház konyháját?
 • felkínálják az első évfordulójukra a gyertyafényes vacsorát ajándékba?
 • jó jó, esetleg vannak kedvezőnek tűnő csomagáraik is, de: Önöknek valóban szükségük van a csomag minden elemére??? (vagy csak pénzt dobnak ki rá??

Újratervezés: ha az étterem által küldött ajánlat nem megfelelő, személyre kell szabni. Mi mindenre kell ennek kapcsán odafigyelni?

Mivel egy-egy étterem esküvői ajánlata általában 4-30 oldalas, így: 10 helyszín esetén ez akár 300 oldal is lehet, melyet csak végigolvasni több óra, nemhogy értelmezni… Mikor van erre Önnek ideje?

Aztán jön a következő: ha Ön nem talál tökéletesen pontosan ugyanolyan menüsort, mint amit szívesen fogyasztana, akkor módosítani kell, de akkor változik az ár is. De vajon hogyan?

Újratervezés: meg kellene tippelnie, hogy ha a kiszemelt menüből kiveszi a nyúlpástétomos előételt, akkor milyen desszertek férnek bele cserébe ugyanebbe az árkategóriába. Meg tudja tippelni?

Igaza van, nem kell tudnia, majd az étteremben megmondják. Viszont az étteremnek meg nem kell elhinnie. Sajnos mivel Ön kevésbé hozzáértő a témához, megeshet, hogy ezt rosszindulatúan kihasználják. Magyarul átverik. (Önnek fontos, hogy legyen egy témában járatos szakértője, mert az Ön zsebére megy a játék. Sajnos igen gyakran előfordul, hogy ezzel a kis mókával akár több száz ezer forinttal is megkopasztják szegény esküvő előtt álló kevésbé hozzáértő fiatalokat…).

A Profi Esküvőtervező abban segít Önnek, hogy:

 • Felesleges futkosás, telefonálgatás és idegeskedés nélkül megtaláljuk az ideális esküvői helyszínt, akár néhány nap alatt
 • A lehető legjobb árakon ezt követően le is foglaljuk ezeket, ha Önök rábólintanak
 • Csak az Önök számára valóban szükséges és értékes szolgáltatásokért fognak fizetni
 • Mindenről részletes, írásos szerződés készül, 7 féle értékes garanciával.

A Profi Esküvőtervező teljességgel a megbeszéltek szerinti étel és italsor összeállítását kéri minden Önök által kiválasztott helytől.

Így az összes ajánlat pillantok alatt áttekinthető, összehasonlítható.

Temérdek időt spórolunk Önnek, amit nem kell keresgéléssel töltenie.

Kérdezzen, a tervező válaszol

 

5. Polgári esküvő

Hol legyen? Hogyan történjen? És vajon milyen papírok szükségesek hozzá?

Majdnem minden hivatal honlapján megtalálhatók a feltételek, a szükséges papírok, és néhol az árak is. De:

 • Tudja Ön azt, hogy a lakóhelye szerinti Anyakönyvi Hivatalban a Családjogi Törvény értelmében ingyenes szolgáltatásként jár Önnek az esketés?
 • Tisztába van vele, hogy ha nem a hivatal házasságkötő termében köt házasságot, hanem két tanu jelenlétében a hivatal irodahelyiségében, akkor semmilyen díjat nem kérhetnek Öntől ezért?
 • Elhiszi azt, hogy a polgári esküvőjére valóban kötelező megrendelnie a hivatal által felajánlott fényképészt, videóst, és más egyéb szolgáltatásokat?
 • Biztosan egy hivatalban szeretne házasodni, ahol futószalagon jönnek-mennek szombatonként a jegyes párok, és az őket kísérő tömegen átverekedve kívánják elhagyni a helyszínt az eltorlaszolt autóikra várni, ameddig véget ér az önöket követő esküvő?

A Profi Esküvőtervező abban segít Önnek, hogy:

 1. Naprakészen tudja minden anyakönyvi hivatal aktuális árait, ismeri az ott kínált lehetőségeket, így Önnek nem kell végigjárni, végig-telefonálgatni az összes hivatalt
 2. Az Önök elképzeléseit megvalósítani képes hivatalt fogja ajánlani: ne gondolja, hogy minden kerület vagy város anyakönyvi hivatalában egyformán zajlik az ügyintézés…
 3. Segít végigvinni, gördülékenyebbé tenni az ügyet.
 4. Amennyiben Ön/Önök külföldön élnek, vagy egyikük/mindkettejük külföldi állampolgár, úgy speciális papírokra lesz szükségük. Ezt nem minden hivatalban tudják/akarják hatékonyan elintézni. Ön tudja, hogy melyik hivatalhoz érdemes fordulnia?

Kérdése van? Kapcsolatfelvétel az esküvőtervezővel

 

6. Templomi esküvő:

“Egyikünk nem katolikus, köthetünk házasságot katolikus templomban?” – ismerős a probléma? vagy “Szeretnénk templomi esküvőt, de nincs időnk (kedvünk:-) jegyes oktatásra járni.”

[spoiler title=”Edit és David történetét ide kattintva olvashatod” open=”0″ style=”1″]

De fokozhatom még: “Kislányunkat az esküvőnk napján a templomi szertartás keretében szeretnénk megkeresztelni…” – egy konkrét eset a közelmúltból. (nehezítő körülmény, hogy Franciaországban élnek, az apa francia, az anya pedig erdélyi származású magyar állampolgár – francia lakcímmel:-))))))

Mivel ezekkel a paraméterekkel nem sok kerület hivatalában foglalkoznának kedvesen és gyorsan, megkerestük azt a kerületet, ahol még örültek is nekünk:-) Aztán a polgári esküvőt egy szép szabadtéri szertartással erősítettük meg a vacsora helyszínén. A mobil pap a helyszínen megáldotta az új házaspárt, és elvégezte a keresztelő szertartást.

[/spoiler]

Egyáltalán milyen papírok szükségesek a templomi esküvőhöz? Mennyivel esküvő előtt kell bejelentkezni?

 • Milyen díjakat kérhetnek ezért?
 • Ki fogja feldíszíteni a templomot és hogyan?
 • Mi mindenre kell még gondolni a templomi esküvő kapcsán? (zenész, hangosítás, stb.)
 • Mire kell feltétlenül ügyelni a templom kiválasztásakor?
 • Hogyan küldjék el diszkréten a templomi esküvő után azokat a vendégeket, akik a vacsorára már nem hivatalosak?

A Profi Esküvőtervező abban segít Önnek, hogy:

 1. Segít megtervezni, hogy milyen templomban, és milyen vallás szerint legyen/lehet az esküvő az Ön hitük, lehetőségeik és egyéb fontos szempontjaik alapján
 2. Megkeresi, ajánlja az Önök számára szóba jöhető templomokat a násznép nagyságához mérten (kis létszámú esküvőhöz biztosan a Bazilika kell?), templom stílusát tekintve (mennyire legyen díszes vagy inkább egyszerű), földrajzilag kiválasztva és/vagy a vacsora-helyszínhez közeli, vagy a nászmenet útjába eső szóba jöhető templomokat.
 3. Amennyiben szeretnék, elintézi, hogy a mobil pap a vacsora-helyszínre kiérkezve eskesse Önöket a csodás kertben.

Tegye fel kérdését most!

 

7. Menyasszonyi ruhák

Menyasszonyok általában már konkrét elképzelésekkel indulnak neki a szalonok áradatának, de tudja-e Ön, hogy:

 • hogyan kell bejelentkezni egy szalonba úgy, hogy lássák, komolyak a szándékai?
 • hogyan kell megkérni a kedvezményeket? Egyáltalán: vannak kedvezmények?
 • hogyan lesz ingyen a menyecske ruha?
 • tudta Ön azt, hogy ha varratja a ruháját, akkor a bérlés árából ez megvalósítható?
 • melyek az idei év legkeresettebb menyasszonyi ruha modelljei?

A Profi Esküvőtervező abban segít Önnek, hogy:

 1. Elbeszélget a menyasszonnyal az elképzeléseiről, majd számba véve a szóba jöhető lehetőségeket, konkrét javaslat tervezettel áll elő az ara legszebb mivoltát életre hívó koncepcióval.
 2. Segít áttekinteni, megéri-e az adott ruhát megvenni, vagy inkább kölcsönözni, esetleg varratni érdemes-e.
 3. Mindezek olyan dolgok, melyre nincsenek általános szabályok, ezért az elképzelések ismeretének híján nem is lehet tanácsokat adni róla. Amint viszont van elképzelés, rögtön éles fényekkel kivilágítódik az az út, melyen végig kell haladnunk ahhoz, hogy elérjük az áhított célt: a legszebb menyasszonyt:-)
 4. Az esküvőtervező végig kísér ezen az úton, tanácsadóként, segítőként. Ha a menyasszony úgy kívánja, akkor háttérben marad, ha szüksége van rá, ott terem.
 5. Ügyes kezű jelmeztervező varrónővel dolgozik, aki megkreálja Önnek a legszebb ruhát! Még nincs elképzelése? Segítünk, hogyan induljon el.
 6. Próbált már menyasszonyi ruhát? Küldjön róla egy képet, és pár napon belül elküldjük az árkalkulációt, hogy milyen összegből tudjuk elkészíteni az álomruhát. (Amely része Önnek esetleg nem tökéletes, azt a varrónő ügyes kezei nyomán elkendőzzük.)

Kérdezze a szakértőt!

 

 8. A vőlegény öltözete

“Ej ráérünk arra még…” – aztán mindenki megfeledkezik erről a tényről, hogy szegény vőlegény még sehogy nem áll :-))))

És:

Az utolsó két hétben indul a kapkodás: honnan szerezzünk neki méltó ruhát?

 • Próbált már egyazon üzletben vásárolni férfi zakót, mellényt, nyakkendőt, inget és textil díszzsebkendőt? Színben, stílusban, méretben passzolót – természetesen. Próbálja meg:-)
 • Több helyről szerzi be? Semmi gond, kivéve azt, hogy közben kifutunk az időből… Pont azon a két fontos héten, amikor annyi más teendő van még hátra…(felhívni a vendégeket, bejelentkezni a fodrászhoz, gondoskodni a háziállatunk sorsáról az esküvő napjára…)
 • stb.

A Profi Esküvőtervező abban segít Önnek, hogy:

 • Hallott már Ön a Férfibarát esküvőszervezésről? Számos olyan pontja van egy esküvőnek, amelynek hosszas tárgyalása során a férfiak túlnyomó része idegbajt kap
[spoiler title=”Eddigi praxisomból vett Top10 idegelő megtekintéséhez kattintson ide ” open=”0″ style=”1″]
 1. dekorációs trendek úgy általában
 2. köszönet kártyák (utólagos prüntyögés, putyulgás, nyalizás, és a többi…)
 3. próbafotózáshoz használni kívánt tárgyak (csipkés napernyő, cuki kis csokrok…)
 4. vacsorahelyszín díszítése
 5. milyen színű virágok kerüljenek a templomba
 6. milyen színű öltöny “kell” a menyasszonyi ruhához
 7. repüljenek-e galambok a kosárból az esküvő végén
 8. milyen fülbevaló illene a menyasszonyi ruhához
 9. milyen romantikus verset szavaljanak a szertartáson
 10. milyen “cuki” a koszorús lányok ruhája
[/spoiler]

A Profi Esküvőtervező abban segít Önnek, hogy:

Kérdése van? A tervező válaszol

 

9. Virágok, dekorációk

Van olyan virágos ismerőse, aki nem “menyasszonyi” áron számolja a virágcsokrot, csak egyszerűen úgy, hogy “csak csokor”? – merthogy az:-)

 • Ön szerint akkor a “menyasszonyi” csokor miért kerül majdnem kétszeresébe a “csak csokornak”?
 • Tudja-e, hogy a látványon kívül milyen fontos szempontokat érdemes figyelembe venni a dekoratőr kiválasztásánál?
 • Tudja-e, hogy a “próba csokor” (ami a menyasszonyi csokorral megegyező virágköltemény) sok gondot megold, és biztonságossá, tervezhetővé teszi a menyasszony nagy napját?

A Profi Esküvőtervező abban segít Önnek, hogy:

 1. Megtervezi az Önök elképzelései alapján, hogy a kiválasztott helyszínhez milyen dekorációk illenek: az Ön elképzeléseihez maximálisan alkalmazkodni, megfelelni tudó dekoratőr szakemberrel együtt helyszíni felmérést, terveket, terepfotókat, majd ezt követően fényképekkel illusztrált, részletes árajánlat-tervezet készít.
 2. Figyelembe veszi az Önök által megadott keretösszeget, melyet ésszerűen felosztva javaslati listát készít a szóba jöhető dekorációs kellékekről, jelölve a javasolt fontossági sorrendet.
 3. Mindent a megfelelő helyen és időre elkészít (így Önöknek nem kelljen azzal bajlódnia, hogy hogyan jut el A pontból B pontba a 100 db székhuzat, ki fogja feltenni őket, ki szedi majd le, hogy mennyivel többet kell rendelni ahhoz, hogy biztosan elegendő legyen, stb.)
[spoiler title=”Marcsi és Péter történetét itt olvashatja” open=”0″ style=”1″]

Marcsi és Péter nagy esküvőt terveztek, 150 fővel egy hatalmas rendezvényteremben, egy gyönyörű kert közepén. Nagy örömmel fogadták az étterem által felajánlott ajándék székszoknyákat, hisz ha már benne van az árban, erről is le van a gond – gondolták.

Nem szerettek volna nagy felhajtást, de azért “pár izzósor az ablakokra szép lesz, most úgyis le van értékelve a Madaras Tesco-ban így karácsony után, – miért ne vegyünk belőlük pár dobozzal?”

A virágokat csak az asztalokra és néhány csokor formájában szerették volna viszontlátni esküvőjükön, mert egyébként nagyon környzet-tudatosak voltak, “ne tépkedjük le csak úgy a virágokat, ejnye-bejnye!”

Ezért arra gondoltak, hogy kis tálakba, vagy üvegedényekbe virágfejeket tesznek, és mivel a “vízbe fojtott virág” szindróma igen elterjedt és népszerű, tökéletesen megfelel ez nekik is, (úgy látszik idén ettől lesz trendi egy esküvő…) Erről van szó, csak hogy illusztráljam:

virágdekoráció esküvőre
Asztali virágdísz esküvőre

Az oldalsó mécseseket kihagyják – gondolták – mert így “túl temetős”. A szirmok helyett inkább selyem virág legyen, mert “az élő hamar elfonnyad” és “drága is”.

Az üveg hengerhez hasonló vázát sikerült is vásárolniuk a négybetűs lakberendezési áruházban, vettek 6 egyformát, az “bőven elég lesz.”

A hengerekbe 3 rózsát terveztek, mert ha már nincs más virág, “legalább az asztaldísz mutasson valahogy”.

Újratervezés.Újratervezés.Újratervezés.Újratervezés.Újratervezés.Újratervezés.

Nem sorolom tovább az összes dekorációs elemet, ennyi bőven elég. Lássuk, mi lett a terveikből:

Mivel “nekünk nem telik dekoráló cégre”, a dekorációkat a barátok “aggatták fel” a megfelelő helyekre. Kezdték a fényfüzérekkel. Másfél óra bajlódás után világossá vált, hogy vajmi keveset mutat a néhány szál fényfüzér a hatalmas teremben…

Újratervezés: mivel lehetne helyettesíteni? Nincs ötlet, nincs eszköz, mostmár késő…

Következtek az üveghengerek. Ezekről kiderült, hogy nem hogy három rózsa nem fér bele, de még egy rózsát sem képes a víz alatt tartani. Természetesen nem tudhatták, hogy a képen látható virág megfelelő módon le van rögzítve, így a víz nem tudja felemelni. A végeredmény: a víz felszínén halottként lebegő rózsa maradványok, félig vízbe fojtva… ennyit a temető szindrómáról….

Újratervezés: mit tegyünk az asztalra? Több virág nincs, más váza nincs…

A mécseseket ugyan kihagyták, de bizony jó hasznukat vették volna, mert az étteremben a vacsora-asztalt éles neon-csövekkel világították meg, majd amikor hangulatfényt kért az ifjú pár, leoltották az összes villanyt. Ekkor pedig nem találták meg a szájukat az emberek a kanállal, annyira sötét lett.

Újratervezés: szóljuk az étteremnek, hogy gyújtsanak gyertyákat az asztalon. Erre a következő válasz jött az étterem vezetőjétől: “Önök azt mondták, hogy Önök biztosítják a dekorációkat…”

Az ingyen székszoknyákba a társaság jó része beleizzadt, aki nem, az összevissza csúszkált rajta kényelmetlenül egész este. Egy kisgyerek le is esett, mert túl nagy lendülettel húzta magát a széke édesanyjához közeli ülőrészére mohón a felé nyújtott következő falatra összpontosítva. Balesetek száma: 1. Túlélők száma: 1.

Újratervezés: szabaduljunk meg a huzatoktól? De ilyet nem illik…

Az asztalon a szirmok bár nem hervadtak el, de az internetről rendelt olcsó szirmok az asztalon látható módon “kibontakoztak” (mert egy dobozba bepréselve érkeztek nagy tételben), viszont így már láthatóvá vált aprócska szépséghibájuk: mintha ezernyi szőr (de hosszabb és rövidebb is egyaránt) állt volna ki belőle. Vagy ha úgy jobban tetszik: rojtos volt a széle” – ez többek számára visszataszító látványt nyújtott. Inkább ne lett volna…

A hat darab váza végül kevésnek bizonyult, mert az esküvő előtt néhány héttel még “beesett” egy 8 fős család, nekik külön asztal lett tervezve, de virágdísz már nem jutott rá, mert a négy betűs áruházban közben elfogyott az akciós henger…

Újratervezés: … “valamit azért tegyünk oda, ne üljenek a csupasz asztalnál”…

Marcsi és Péter esküvője összességében jól sikerült, de:

 • lehetett volna sokkal szebb a dekoráció
 • lehetett volna gondtalanabb az esküvőjük
 • lehetett volna nagyobb szervezettség, összehangoltság
 • lehettek volna ugyanezért az árért friss virágok és élő szirmok
 • elkészíthette volna a dekoratőr a szükséges dekorációkat, hogy valóban látványos legyen akkor is, ha kis költségvetésből kell kihozni

Ön milyen esküvőt szeretne? “Rojtosat” vagy elegánsat?

[/spoiler]

Kérdése van? Kapcsolatfelvétel az esküvőtervezővel

 

Összefoglalás:

Az itt áttekintett témákon kívül bármilyen más esküvői szolgáltatás kapcsán ugyanígy meg tudjuk beszélni a hiba-lehetőségeket, a szóba jöhető nehézségeket, és mindazt, hogy hogyan lehet kiiktatni ezeket a rizikó faktorokat.

 

Most nézzük, mi is volt a fejezet címe? :

Az esküvőszervezés nagy veszélyei,

amelyekkel minden esküvőt  tervező pár szembesül…

… és egy biztos módja annak, hogyan óvja meg magát e veszélyektől

Veszélyek: Áttekintettük a lehetséges veszélyeket, kockázatokat, felmerülő nehézségeket, az esküvőhöz nélkülözhetetlen szolgáltatások kapcsán.

Amivel minden pár szembesül: igen, fenti kockázatok mindenképpen jelen vannak, MINDEN ESKÜVŐRE KÉSZÜLŐ PÁR esetében. Ön sem tudja ezeket elkerülni, kivédeni, és ez csak néhány példa a szóba jöhető nehézségek közül.

Mi a megoldás? Hogyan óvhatja meg magát ezektől a veszélyektől, nehézségektől?

A Profi Esküvőtervezővel könnyű és gondtalan lesz az esküvője, és annak megszervezése.

Használja Ön is a profik tapasztalatát, vegye igénybe a

Problémamegoldó Esküvőtervezési Csomagot !!!

A csomag tartalma:

1. Részletes beszélgetés esküvői elképzeléseikről:

 • mik a fontos szempontok?
 • mit szeretnének feltétlenül elkerülni?
 • milyen összegből szeretnék mindezt kihozni?
 • hol, hogyan, és milyen létszámra tervezik az esküvőt?

A beszélgetés akár irányított kérdésekkel is történhet, ha nincsenek még ötleteik. Ez a jól bevált módszer abban is segít, hogy 1-1,5 óra alatt a teljes esküvőjük “megoldásra kész” állapotba kerül. Tehát már itt számtalan ötletet, tanácsot kaphatnak, melyek felbecsülhetetlen értékűek.

2. Beszélgetés módját Ön választhatja ki:

 • ha elfoglalt, vagy este sokáig dolgozik, válassza a telefonos megbeszélést (mi hívjuk Önt)
 • ha külföldön él, vagy Budapesttől távol, válassza a Skype beszélgetést
 • ha van ideje, kedve, módja találkozni, válassza a személyes megbeszélést

3. Árajánlat-csomag, részletes költségterv készítése

A beszélgetés alapján személyre szóló árajánlatokat állítunk össze Önöknek, minden elképzelésüket figyelembe véve. Tartalmazza a kért szolgáltatásokra vonatkozó:

 • részletes szolgáltatás-leírásokat
 • vállalási feltételeket
 • fizetési határidőket, előlegeket
 • egyéb fontos körülményeket
 • fényképeket, videókat, mely bemutatja az adott szolgáltatást

4. Egyeztető megbeszélés

Az átadott, vagy e-mail-ben elküldött ajánlatokat Önök áttekintik, átbeszélik, majd leülünk és közösen kiértékeljük, formáljuk, ha szükséges módosítjuk. A módosított igényekre újra ajánlatokat kérünk be a szolgáltatóktól, és elküldjük Önöknek a módosított verziót.

Az egyeztetés addig tart, ameddig a szolgáltatás árában, tartalmában, egyéb körülményeiben tökéletesen meg nem felel elvárásaiknak.

5. Szerződéskötés, különleges garanciák

A kiválasztott szolgáltatásokra vonatkozóan részletes, írásos szerződést kötünk, mely a 3. pontban részletezett, illetve az előzetes árajánlatban is szereplő minden fontos vállalási körülményt tartalmaz.

6. Kapcsolattartás, ügyintézés

Az esküvőig hátralévő időszakban tartjuk a kapcsolatot a kiválasztott és leszerződtetett szolgáltatókkal, egyeztetünk velük, tájékoztatjuk őket minden fontos eseményről, mely érinti majd a munkájukat az esküvőn.

7. V.I.P. ügyfélkód

A csomag megrendelésével Önt máris kiemelt ügyfelünkként tartjuk nyilván, és elsőként értesítjük az újdonságokról, kedvezményekről.

 1. Folyamatosan tartjuk Önnel a kapcsolatot, hetente beszámolunk a fejleményekről.
 2. E-mail-ben küldött kérdéseikre, problémáikra segítőkészen reagálunk 24 órán belül (bármilyen esküvővel kapcsolatos témában)
 3. Válasszon elsődleges kapcsolattartási módot, és mi tiszteletben tartjuk ezt: (nem fogjuk naponta hívogatni:-) (e-mail, Skype, telefon)
 4. Esküvőtervező V.I.P. kártya

Bármilyen további rendezvény (kerti parti, céges rendezvény, születésnap, bál, stb.) kapcsán segítséget nyújtunk élete hátralévő részében: minden szolgáltatásunkból 10% kedvezményben részesül az Esküvőtervező V.I.P. kártya tulajdonosaként. (A kártya névre szól, másra nem ruházható át.)

8. Forgatókönyv készítése

Az esküvő előtt 2 héttel részletes rendezvényszervezői forgatókönyvet készítünk, mely tartalmazza többek között:

 • a nagy napon közreműködők (fotós, zenész, stb.) összes elérhetőségét, hogy váratlan helyzet, kérdés esetén lehessen egymást értesíteni
 • részletes időtervet, a tervezett eseményekkel
 • polgári esküvő kellékeit, részletes leírását, menetét, kellékek felelőseit
 • templomi esküvőnél ugyanezeket
 • étteremnek szükséges lejelentéseket, hogy Önöknek ne kellejen ezeket a fontos feladatokat, határidőket fejben tartani: (végleges létszám, ülésrend, szalvéták színe, tálalás időpontja, vendégvárás ételei-italai, stb.)
 • tervezett programokat, kellékekkel, felelősökkel együtt
 • stb.

9. Magyarországon egyedülálló garanciák

7 különleges és értékes garanciánk érvényes minden tőlünk megrendelt szolgáltatásra:

10. Profi Esküvőtervező közreműködése az esküvő napján

 1. Az esküvőn az elkészített forgatókönyv alapján mindenféle külön díj nélkül vállaljuk az ott leírtak pontos betartását, az esküvőn közreműködő szolgáltatók munkájának összefogását.
 2. Az esküvő programjainak és helyszíneinek megfelelő előkészítését, hogy Önöknek csak méltó módon hátra kelljen dőlni az esküvő napján.
 3. A vállalt közreműködés további részleteit természetesen a megbízási szerződésben rögzítjük.

Mit gondol, vajon mennyibe kerül mindez a fentiekben leírt személyes gondoskodás?

Hihetetlen, de a Profi Esküvőtervező Problémamegoldó Csomagja nem kerül többe, mintha Ön elmenne személyesen helyszíneket keresni esküvőjére. (benzin- vagy utazási költség, parkolási díj, telefonszámla az egyeztetésekre, e-mail-váltásokra szánt idő, megfelelő utánajárások, tudás megszerzése ahhoz, hogy magabiztosan tudjon dönteni az egyes témákban, stb.)

(itt már meg is térült az ellenértéke)

Ezen felül 3 dolgot biztosan nyújt még Önnek:

1. Szabadidőt. Az Ön ideje mennyit ér? Mennyi időt tudna, akarna szánni arra, hogy tökéletesen megszervezze az esküvőjét?

2. A másik a kockázatok kiküszöbölése. Ha Ön keresgél, és szervezi esküvőjét, akkor:

 • a fenti problémák, nehéz helyzetek megoldása egyedül csakis Önre vár
 • nem fog senki garanciát adni, főleg nem 7-et, és nem ilyen értékeset.
 • nem lesz ott senki az esküvő napján, hogy koordinálja az Önökért dolgozókat aznap: így sosem lehet biztos benne, hogy nem feledkezett-e el valamiről
 • senki sem fogja garantálni, hogy nem lesznek váratlan további kiadásai, “meglepetés költségek

3. Az esküvő napján a Profi Esküvőtervező személyes jelenlétét, hogy minden a legnagyobb rendben menjen. (Más cégeknél a közreműködés óradíja a nagy napon 7-10e Ft. óránként!!! Ez Önnek akár 70-150e Ft-jába is kerülhetne…)

Ha szeretné elkerülni az esküvőszervezési nehézségeket és kockázatokat, akkor a Problémamegoldó csomagot Önnek találták ki.

Igen, újratervezés-mentes esküvőt szeretnék

Megrendelem 440.000 Ft helyett most

mindösszesen 250.000 Ft + ÁFA áron

ezt a hihetetlen tudást és tapasztalatot tartalmazó szolgáltatás-csomagot a különleges V.I.P. kedvezményekkel együtt

Probléma-megoldó csomag megrendelése itt: 

 eMail Fotolia 4zu3

Amennyiben 24 órán belül nem kap választ, úgy kérem, hogy hívjon fel telefonon, mert nem kaptam meg levelét.

Elérhetőségek, információ kérés:

 

Tegye fel kérdését az esküvőtervezőnek: http://eskuvo-tervezo.hu/kapcsolat/

Írja meg elképzelését, mesélje el, hogy áll a szervezéssel: http://eskuvo-tervezo.hu/kapcsolat/

Időpont-egyeztetés, információ kérése: + 36 30 241 1219 Féth Tímea

Ha nincs ideje, kedve találkozni, válassza a kényelmes, gyors online tanácsadást. A tanácsadás díja 100%-ban beszámít az esküvőtervezési csomagba, amennyiben később megrendeli azt. Online esküvői tanácsadás: részletekért kattintson ide