Esküvői film:

A rendezvény 4 napos, aug. 7-10ig, Minden nap Budapest belváros, öt csillagos hotel a helyszín, 19-01 óra között, 21.30 és 22.15 között valamilyen műsorral (hastáncos show, cigányzenés-táncos program, stb.) Mindent fel kéne venni, és az egészből kellene egy ízléses film, ami kb. összesen egy órás legyen. Erre kéne egy angol nyelvű és egy magyar nyelvű ajánlat, csak röviden, mert az angolt elküldtem nekik, és abban úgyis minden részlet, tudnivaló benne van. Tehát elég lenne csak az ár, és az, hogy mire vonatkozik. Igényes, tehetős szülők fizetik. Legyen profi, a legmagasabb minőségű szolgáltatás a legjobb áron. És több ajánlatot kell adnom nekik. 150 fős vendégsereg, egy kamerával szeretnék. Egyszerű, lényegre törő árajánlatot szeretnének kérni angol és magyar nyelven.

Fotós:

A rendezvény 4 napos, aug. 7-10-ig, Minden nap Budapest belváros, öt csillagos hotel a helyszín, minden nap más. 19-01 óra között, 21.30 és 22.15 között valamilyen műsorral (hastáncos show, cigányzenés-táncos program, lézershow, stb.) Mindent le kéne fotózni, fontos, hogy az emberekről legyenek portrék, amit ki tudunk nyomtatni nekik ott helyben (csak az egyik napon, és minden vendégnek egy-két képet), amit azonnal el tudnak vinni magukkal (portré vagy eseményfotó saját magáról). A többi képet illetően DVD-n nagy felbontásban az összes kép, és minden nap eseményei (nem az összes kép, de legalább valamennyi), jó lenne ha még aznap, vagy 1-2 napon belül felkerülhetne egy webgalériába, ahol a többiek meg tudják nézegetni (ezek weben nézhető méretben elegendők, és természetesen tisztában vannak vele, hogy ezek még nem a retusált képek lesznek). Retusálás: ízlés szerint, ki mit akar, tud, mert kiadni a kezéből. Kérdezték azt is, hogy egy óra alatt hány kép fog készülni, mondtam, hogy ez nem lóverseny, és inkább és inkább a minőségre koncentrálnánk, nem a mennyiségre. Mégis, ha erre van valamilyen válaszod, akkor megnyugtatnám őket. Nagyjából ezekre kéne egy árajánlat. Külön kéne az ajánlatot folytatni a következő extrákkal: fotókönyv (kisebb és nagyobb is legyen, lapszám, borítás, stb.) – tehát erre egy árajánlat. Ezen kívül még bármilyen extrát szívesen fogadnak, minél ötletesebb, különlegesebb az egész, annál jobb. 150 fős vendégsereg, végig egy fotóssal szeretnék. Egyszerű, lényegre törő árajánlatot szeretnének kérni angol és magyar nyelven.

Ha van megfelelő ismerősöd, akire gondolsz, akkor küldd el neki bátran ezt a linket, ugyanis szükség van még az alábbi szolgáltatásokra is:

– hastánc műsor, (9-én, 3 profi táncossal, 22 óra körül, 30-45 perc időtartamban): ehhez fotók, videók kellenek, tehát ezeket kérjük csatolni az árajánlathoz, melyet angol és magyar nyelven kérünk.

– csárdás, 3 pár, utána tánctanítás a vendégeknek (7-én, 22 óra körül, 40-60 perc időtartamban): pörgős legyen! Élőzene kellene hozzá, 5-6 zenésszel. (népi hangszerekkel). Angolul és magyarul kérjük az árajánlatot.

– fodrász: aki hajlandó házhoz jönni, és próba hajat is csinálna a menyasszonynak, és az anyukának egyaránt. Kérés: 7-10-éig minden nap a 19 órás programkezdés előtt megcsinálni a frizurájukat. (Menyasszony, anyuka, 3 testvér, és még talán mások is…)

Árajánlat, fotók, referenciák (angolul is)

 

Kérlek, hogy az árajánlatokat, referenciákkal együtt ide küldd ma vagy holnap:

timea.feth@eskuvo-tervezo.hu

Bővebb info-ért kérlek keress a Facebook-on:

facebook.com/eskuvotervezo

 

Köszönöm!