Megtaláltad az álom-helyszínt esküvődre?

Még keresgélsz?

Ez az igaz történet mindkét esetben Neked szól. Pont ma történt meg velem.

Ma szerződtünk le egy esküvőt Visegrádon egy sokcsillagos hotelbe. A menyasszony kb. egy hónapja keresett meg engem, egy kiemelt esküvői helyszín-ajánlatunk kapcsán.

Az előző hetekben rommá idegeskedte magát azon, hogy legalább 20 helyről kért ajánlatokat, de valahogy egyik sem volt az igazi. Sok helyről nem is válaszoltak, volt, ahol kioktatták őket, volt, ahol nem árulták el az árakat, “majd csak személyesen”- mondták…

Amikor találkoztam velük, elmondták részletesen mit hogyan szeretnének. Készítettem nekik személyre szóló ajánlatokat, megnéztünk egy helyet, kiválasztották. Aztán jött az Isteni sugallat, hogy mégis az első volt a jó valamiért, mondjuk ezt le, és gyerünk vissza oda :-))). Mivel akkor már le voltam szerződtetve, evidens volt, hogy én intézem az egészet.

Miért meséltem el mindezt?

Mert nem fogod elhinni, csak így, hogy konkrét példán keresztül írom le:

AZ ESKÜVŐTERVEZŐ KÜLDETÉSE, HOGY PÉNZT SPÓROLJON NEKED!!!!

A mai szerződésbe a következő eredményeket könyvelheti el a menyasszony és a vőlegény. Nekem pedig egy tíz perces telefonbeszélgetésembe került.

  1. a vacsora-menü ára 6500-ról 5700-ra változott, úgy, hogy ráadásul
  2. a desszertnek kért fagyi helyett (3 gombóc per fő) korlátlanul ehetnek fagyit a vendégek a fagyipultból a tejes éjszaka folyamán, csokiöntettel, gyümölcsökkel !!!
  3. az éjféli menü ára 2300-ról 1600-ra változott
  4. az 1200 Ft/db. áras koktélok helyett kértünk egy mixert, aki 25000 Ft-ért bármilyen koktélt elkészít azokból a tömény italokból, melyekért korlátlan csomagárat fizet a pár, ehhez elintéztük, hogy hozzon magával mindenféle kelléket is (koktélos poharak, szirupok, pult dekoráció, koktélcseresznye, citrom, díszítő elemek, stb. – ami amúgy egy csomó pénz lenne)
  5. a polgári szertartás hangosítása végül grátis

ezzel mindösszesen 365.000 Ft-ot spóroltunk. 

És van még egy titok, amivel megtakarítottunk további 267.000 Ft-ot :-)))

Érdekel?

Nézzük át a Ti ajánlatotokat is ?? Kapcsolatfelvétel a tervezővel

 

Kapcsolódó cikkek: 

http://eskuvo-tervezo.hu/ugye-te-is-lehuzas-mentes-arajanlatot-szeretnel/