Mindkét tevékenység az esküvő megörökítését hivatott teljesíteni, ezért nem maradhat le semmi, és nem lehet ismételni sem. Sokszor elhangzik, hogy „van ismerős a családban”, vagy „Robi barátom majd kamerázik, nagyon szereti, és jól is csinálja…”

eskuvoi-fotozas

Tipp:

Ha mégis a meghívott vendégeikre bízzák ezeket a fontos feladatokat, számoljanak azzal, hogy ők is szeretnének pihenni, vacsorázni, bulizni, tehát az est egy részében nem akarnak kamerázni, fotózni, így számos emlék nem kerül majd megörökítésre.
Ugye nem akarják, hogy zenélni összeálljon pár barátjuk? Esetleg hogy a polgári esküvőt egy rokonuk vezesse le?… Ugye ezekben a témákban természetes, hogy profi zenekart és hivatalos anyakönyv-vezetőt fogadunk. Miért gondoljuk, hogy a fotós és a videós helyettesíthető szakképzetlen rokonunkkal vagy barátunkkal?

A Profi Esküvőtervező: varázslatos emlék-megörökítő

Mint minden egyéb szolgáltatásunk terén, itt is az egyediségre törekszünk.
Ezért olyan fotóművészekkel és neves operatőrökkel dolgozunk, akiknek nagy tapasztalata van az esküvők világában. Ismerik, használják a profi és gyakran nem olcsón beszerezhető effekteket, amiket a „szürke egér videósok”, vagy más néven „az olcsók” soha nem lesznek képesek sem fantáziátlanságuk, sem tőke hiányában megvalósítani.

Válassza Ön is 2013 legnagyobb slágerét esküvőjére

Professzionális mobilműterem az ország bármely pontjára

eskuvoi-fotozas2

Csodálatos helyszínen lesz az esküvőjük? Már minden egy helyre szerveződött, éppen csak a gyönyörű műtermi fotók elkészítéséhez kellene bevonulni a városba? Ez idő és pénz? Fáradtság? Elpazarolt idő? Önnek teljesen igaza van. Éppen ezért remek megoldás lehet a mobilműterem. Most bizonyára azt gondolja, hogy ennek az ára horrorisztikus. Most bizonyára meg fogom lepni Önt: semmivel sem kerül többe ez a fotózási csomagunk, mintha máshol rendel meg fotózást esküvőjére. Remélem, sikerült felkeltenem az érdeklődésüket a mobilműterem szolgáltatásunk iránt.

Amennyiben igen, úgy kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtervezhessük, pontosan milyen szolgáltatásokra, milyen időtartamra van ránk szükség. Ennek ismeretében pontos, részletes árajánlatot állítunk össze Önöknek 24 órán belül.

Milyen fotósokkal dolgozunk?

Sokan azért nem szeretnének fotókat az esküvőjükről, mert azt gondolják, hogy ők nem fotogének, vagy úgy érzik, zavarni fogja őket az egész nap folyamán közelről villogó vaku.

Fotós szakembereink professzionalitását mutatja a kreativitáson kívül többek között az, hogy sohasem szoktak a kamerával a jegyesek „arcába nyomulni”, hanem diszkréten, Önöket nem zavaró távolságból a megfelelő beállításokat elkapva fotózik vagy filmez. Így lesz a végeredmény, az Önök esküvői film- és fotósorozata teljesen egyedi, életszerű és érzelmekkel teli. Gondolok itt a pillanatképekre, melyeket a fotós lopva készít el, megörökítve az Önök közt zajló egy-egy meghitt érintést, vagy pillantást.

Mivel nálunk Önök számos remek, tapasztalt szakember közül tudnak választani, lehetőség van arra, hogy a személyiségüket, elképzeléseiket figyelembe véve pl. egy szolidabb párnak egy nyugodtabb fotóst fogunk ajánlani, egy nyüzsgős párnak pedig egy trendi fotóst, extrém ötletekkel.

Esküvőjük kapcsán különösen fontos, hogy a feltéteket ne a fotós vagy az operatőr szabja, hanem Önök. Ezért minden kívánságot figyelembe véve dolgozzuk ki az Önöknek legmegfelelőbb szolgáltatások összességét.

Számunkra fontos, hogy Önök ne fizessenek olyan szolgáltatásokért, melyet nem akarnak igénybe venni. Ezért a csomagból kivesszük amire nincs szükségük, és betesszük, amit szeretnének.

Kérjük, tekintse meg kedvező csomagajánlatainkat,
vagy kérjen egyedi árajánlatot.

 

Briliáns ötleteink a gyönyörű esküvő megörökítésére

  • Hogyan készülhet teljesen egyedi helyszínen, vagy akár mobil műteremben olyan fotósorozat esküvőjükről, melyet garantáltan sehol nem láttak még?

Abban általában mindenki egyetért, hogy szükség van esküvői fotósra, de csak valamilyen nézhető nézhető darabszámú és mindenképpen egyedi képpel.

  • De vajon mi az optimális darabszám képek tekintetében?
  • Milyen extrákkal érdemes kérni a fotózási szolgáltatást?
  • Meddig maradjon a fotós az esküvőn?
  • Mik ezek a szakszavak, érthetetlen adatok felbontásról, retusálási eljárásokról?

Talán már több szakember referenciamunkáit is megnézték, de vajon ki garantálja, hogy azokat egyáltalán ő készítette-e?

Felmerült-e Önben az, hogy a látott képek az esküvő tényleges történéseinek hányad részét örökítik meg? (esetleg hány órát dolgozott és ennek arányában mennyit „pihent” az illető?)

Ha Önt is foglalkoztatják ehhez hasonló kérdések, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk tisztázni, mi mit jelent ebben a bonyolultnak látszó szolgáltatásban.

Segítünk személyre szabni, kitalálni, egyeztetni. Aztán kiválasztani, és persze szerződtetni.

 

Fedezze fel a különleges esküvői fotók születésének titkát

Ha valóban szeretne egy különleges esküvői fotógyűjteményt, akkor egyszerűen olvassa el az alábbi ízelítőt, és vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot:

Minden részlettől és szakzsargontól mentesen csak kiemelnénk néhány olyan dolgot, amely teljesen kiemeli ezt a szolgáltatásunkat a piacon kapható többi hasonló szolgáltatás közül:

Szakértelem:

Szakembereink esküvői divatfotósok, kreatív fotóműhelyek, nívós fotós díjakat elnyerő fotóművészek, a legmodernebb felszereléseket használó fotóstúdiók, akik többségükben oktatják is a szakmát, – tehát nem ma kezdték, és sok helyen hallani, olvasni róluk.

Garanciák:

Gondolt már arra, hogy mi történik akkor, ha a szerződtetett fotóssal valami történik? Akkor ki örökíti meg az Önök esküvőjét? E célból nálunk külön fotóművészek vállalnak szombati ügyeleteket. Ha bármi adódik, azonnal menniük kell! Ez a felbecsülhetetlen értékű garancia teszi egyedivé szolgáltatásunkat az esküvői piacon.

Variálhatóság:

A teljes nap során készített többezer profi minőségű és felbontású kép leválogatás után is többszáz….

A szakemberek nálunk nem óradíjra, és képszámra szerződnek, hanem egész napra, és maximális teljesítésre !

Kérhető slide show, fotókönyv, barnított kép, régiesített kép, hűtőmágnes az esküvői képpel, esküvői falinaptár, stb. Az elképzeléseikből kiindulva az ajánlat ezen tételeit is személyre szabjuk.

Jogdíjak:

Fontos kérdés, de talán Önnek is elkerülte a figyelmét, hogy a saját elkészült esküvői fotóit milyen körülmények között teheti közzé az interneten, vagy egyéb nyilvános helyeken. Amennyiben az Ön szerződése erről nem rendelkezik, úgy csúnya jogvitáknak nézhet elébe. Mi segítünk, hogy ilyen gondja ne adódhasson soha.

Természetesen ezt az írásos, részletes szerződésben is rögzítjük.

Elveszett fotók:

Mi a helyzet akkor, ha egy költözésnél elveszik, vagy valamiért megsemmisül az esküvői fotókat tartalmazó lemez? Erre is van megoldásunk, mivel nekünk számít az Ön maximális elégedettsége:
Az általunk készített munkák eredeti felbontású képeit és egyéb anyagait archiváljuk, 50 évig megőrizzük.

Tökéletes esküvőről – tökéletes emléket.

Igény szerint az Önök által meghatározott keretösszegből is szívesen összeállítjuk az emlékezetes esküvői fotógyűjteményük elemeit.

Ön milyen esküvői fotóst vagy milyen jellegű képeket szeretne?

Ha már van valamilyen elképzelése, küldje el nekünk e-mail-ben, és kérjen árajánlatot.

Esküvői film készítéséhez tippek, titkok itt.

Ha szeretné tudni, hogy a filmészítésen kívül mi mennyibe kerül várhatóan az esküvőn, kérje ingyenes, részletes tanulmányunkat ide kattintva.
A tanulmányból 2013-as filmes tippeket, trendeket is megismerhet.