A menyasszony éke a fátyol, mely a tökéletes frizurát koronázza meg.
Érdekli, hogyan lesz tökéletes az esküvői frizurája?

konty esküvőre

esküvői frizura konty

Tipp:

Fontos, hogy a frizura a menyasszony stílusával legyen egyező, hogy ne érezze magát furcsán a nagy napon egy ismeretlen hajszín vagy egy magasra tornyozott konty alatt, amivel megmozdulni sem mer egész nap, nehogy szétessen.

A hajfestés ne az esküvő napján és ne is egy nappal előtte történjen, ennek nem csak időbeli oka van, hanem esztétikai is.

Kiegészítők tekintetében mindig érdemes konzultálni a fodrásszal vásárlás előtt: milyen hajtűből mennyi kell, érdemes rögtön dupla adagot venni, akkor biztosan elég lesz 🙂 . Ha kiderül ugyanis, hogy kevés, egy hét múlva már nem lesz  kapható ugyanolyan ugyanott, és akkor lehet megvenni máshol a másmilyenből kétszer annyit.

konty esküvőre

Esküvői frizurák és kontyok

A Profi Esküvőtervező: Hajszobrász, hajkoronász, hatásvadász

Fodrászmestereink alkotó keze alatt minden menyasszony újjászületik.
A hagyományokat kedvelők számtalan konty közül választhatnak, fontos, hogy ezeket is egyedileg készítik, díszítik. Minden menyasszony egyedi, különleges ruhában, így a haja is különleges dekorációt, elkészítést igényel.
Fodrászmestereink az elképzelések meghallgatása után személyre szabott ötleteket adnak, illetve beszerzik a szükséges, olykor nagyon ritkán és kevés helyen kapható gyönyörű kellékeket.

fodrasz

A nagy napon a fodrászmester igény szerint házhoz megy, nyomában a szépészeti hadtest: kozmetikus, körmös, masszőr, stb., hogy a készülő pár és a családtagok kényelmét ezzel is szolgálja.

 

Ezt ne hagyja ki:

Teljes szépségcsomagunkat megrendelő kedves menyasszonyoknak ajándékba adjuk a „nagy nap neszeszert”, benne a sminkjük frissítéséhez szükséges elegáns kozmetikumokkal.

esküvői frizura eskuvoi_frizura eskuvoi_frizura2 eskuvoi_frizura3 esküvői frizura