2013-as legnépszerűbb éttermünk most újabb ajánlattal lepte meg a házasulandókat, a konkurencia nem kis bosszúságára…

Mit szólnál egy exkluzív esküvői környezethez, a természet lágy ölén, ahol addig mulathattok hangosan, ameddig csak akartok?

Esküvői helyszín ajánlat a tervezőtől

Ínycsiklandó étel-különlegességeket tálalnának fel Nektek, és vendégeiteknek, nem mindennapi figyelmes kiszolgálással, akár látványkonyhán készítve?

eskuvotervezo-rendkivuli-eskuvoi_ajanlat50

Szabadtéri esküvőre álom-helyszín: szívesebben házasodnátok itt össze, mint egy csúf anyakönyvi hivatalban, futószalagon, 50 fokos hőségben?

eskuvotervezo-rendkivuli-eskuvoi_ajanlat37

Biztató ugye, hogy a mediterrán kert és és az étterem minden egyes része csak és kizárólag a Tiétek lenne? Ez a nap Rólatok szól. Ünnepeljetek méltóképpen.

eskuvotervezo-rendkivuli-eskuvoi_ajanlat39

Kényelmes lenne, ha a fárasztó este után nem kellene sokat utazni a nászéjszakához? Fogadjátok szeretettel tőlünk ezt a nászutas szobát.

naszutas

Feldobnád az egész házat és persze a bulit hangulatos színes fényekkel? Most külön költség nélkül: a színt Te választod!

eskuvotervezo-rendkivuli-eskuvoi_ajanlat29

Örömmel látnád vendégül az érkezőket egy pohár finom pezsgővel, most a ház költségére?

pezsgő

A csomag tartalma:

 • 4 fogásos vacsora-menü
 • éjféli menü tradicionális magyaros ételekkel, vagy ínycsiklandó grill-menüvel
 • korlátlan italfogyasztás (Gösser, Villányi borok, üdítők, ásványvíz, kávé, capuccino)

Fenti csomag megrendelése esetén a vendégek részére korlátlan a töményital-fogyasztás, 800 Ft/fő ellenében. Érkezéstől-távozásig!

Élvezd a további, különleges kedvezményeket a csomag részeként:

 • A vendéglátás árait érkezéstől távozásig számítjuk, hosszabbítási díj nélkül
 • A tartózkodásra időkorlát nincs
 • Kizárólagos étterem- és kerthasználat (idegenek nem jöhetnek be)

Hihetetlen, de…

a csomagért most mindösszesen 13.990 Ft/fő árat kell fizetni.

 • Az esküvői menüár fenti extrák nélkül (!!!) egyébként 16.800 Ft/fő lenne
 • most azonnal 281.000 Ft-ot takaríthattok meg csak a menüáron!
 • A különleges ajándékok összértéke ezen felül még (!!!) 305.000 Ft.
 • Így az esküvőtök összesen (281.000 + 305.000=) 586.000 Ft-tal kerül kevesebbe !!!

Lássuk az extra bónusz ajándékokat, mely szintén a csomag részeként jár Nektek:

 1. ajándék: Pohár wellcome ital mindenkinek
 2. ajándék: Nászutas szoba az ifjú párnak
 3. ajándék: Alap hangulat fénytechnika biztosítása (kép szerint).
 4. ajándék: Alap háttér zeneszolgáltatás mobil mikrofonnal

Nézd meg a további képeket az étteremről, és a csodálatos kertről:

Töltsd le az ajánlathoz tartozó menüket, és válassz kedvedre valót: Választható menük a rendhagyó ajánlathoz.pdf

Korlátlan töményital-fogyasztás 800 Ft/fő

Partnerünk szégyentelenül vállalta, hogy a nála rendezett esküvő alkalmával a kedvező korlátlan italfogyasztási csomag mellé biztosít még egy

hihetetlen extra lehetőséget is:

korlátlanul adja a tömény italokat az est folyamán.

Ez azt jelenti, hogy egy feles áráért bizony egész éjjel iszogathat minden vendégetek! Ez zseniális! Nagyszerű!

Boncolgassuk kicsit a témát, mert nem volna Esküvőtervező a nevem, ha nem tennék meg némi összehasonlítást. Csak hogy lásd, miért páratlan lehetőség ez…

Ha eddig az italfogyasztásnak csak az örömeit láttad, itt az ideje, hogy a pohár helyett most a dolgok mélyére nézz, és ismerd meg:

Hogyan zajlik általában egy esküvőn az italok elszámolása?

Lehetséges módok:

1. Itallap alapján: ezt ne válaszd, mert nem jössz ki jól belőle, inged-gatyád rámegy.

2. Itallap alapján … % kedvezménnyel: ez ugyanaz mint fent, csak próbálják elhitetni, hogy így jobban jársz, de valójában rosszul jársz, csak nem annyira, mint az első esetben.

3. Bizonyos mennyiségű italok kihelyezése: pl. 20 üveg bor, 50 liter sör, 300 db fél literes üdítő, stb. – Ugyan honnan tudnád előre, hogy miből mennyi fog fogyni? Amit ezen felül kérsz, az már horror áron megy (itallap szerint), így ez a verzió sem kedvez számotokra igazán. Ezt a lehetőséget sok helyen tévesen “korlátlan italcsomag”-ként tüntetik fel, pedig valójában nem korlátlan, de a gyanútlan megrendelő elhiszi. (és azt is, hogy a benne foglalt mennyiség elegendő).

4. Korlátlan italcsomag: előre megbeszélt italok korlátlan fogyasztása, melynek egy per fő ára van. Korlátlan, no de meddig? – itt a buktató az, hogy időtartamhoz kötik. Pl. 4 órára, 6 órára, stb. – Te emlékszel, hogy utoljára, mikor esküvőn voltál, 6 órán belül tényleg távoztál is? Szerintem kizárt. Tehát valójában ez is a ráfizetős út, csak másik ösvényen jöttél:-)

5. Valódi korlátlan italfogyasztás: az előre megbeszélt italfajtákat nem korlátozzuk sem mennyiségekben, sem időtartamban. Az esküvői party kezdetétől az utolsó vendég távozásáig tart! – ez az!!! Végre egy jó gondolat arról, hogy ne zsákmányoljuk ki az esküvőre készülő fiatal párt, akinek amúgy is van annyi más kiadása!

És itt jön a képbe az, amiről az elején beszéltem.

A szóban forgó exkluzív étterem biztosítja ezt a szenzációs egyedülálló lehetőséget, hogy érkezéstől távozásig 800 Ft/fő áron tömény italt fogyaszthatnak a vendégeitek!

De ez még nem minden.

Az italcsomag (a nem tömény) is valódi korlátlan! Nem 4, nem 6 órára szól, hanem a vendégek érkezésétől, a vendégek távozásáig:-)

Az ajánlat érvényes min. 100 fős felnőtt vendég-létszámra, 2013. december 24-ig való foglalás esetén. Nincs már sok idő, jelentkezz gyorsan, és megszervezzük a helyszínbejárást, valamint a kóstolást is. Akár idei, akár jövő évi esküvőkre, rendezvényekre foglalható. Az árak a 10% szervizdíjat, és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

A tömény italok közül a korlátlan csomagba választható 5 fajta közép-kategóriás ital a következők közül: whisky, vodka, pálinka, jager, unicum (volt aki pl. 3 különböző ízű pálinkát kért…)

Siess, mert már nincs sok időd. A határidő hamarosan lejár. Úgyhogy jelentkezz be mielőbb egy kóstolásra, hogy megmutathassam ezt a gyönyörű éttermet!

Időpont-egyeztetés

Válogass további 170 gyönyörű helyszínünk közülBármelyikre vonatkozóan 24 órán belül személyre szabott, fényképes árajánlatot küldünk Nektek. Az esküvőtervezést és rendezvényszervezést most ajándékba adjuk.

Vajon szükséged van esküvőtervezőre? Teszt két percben itt 

Kérdésed van?

[contact-form-7 id=”244″ title=”Ajánlatkérés”]