Esküvőtervezés, esküvőszervezés ára

Az Ön számára bizonyára fontos, hogy kizárólag olyan szolgáltatásokért fizessen, melyre valóban szüksége van. 

Mivel nincs két egyforma esküvő, két egyforma elképzelés, ezért Önnek sem szeretnénk egy sablon csomagot kínálni, mely esetleg olyan elemeket is tartalmaz, amely az Ön számára felesleges kiadás lenne.

Ezért igényeik meghallgatása után részletes, személyre szóló ajánlatot készítünk a komplett esküvő tervezésre és szervezésre, minden vállalásunkat részletesen írásba foglalva. Ez a tervezet nem egyoldalú, minden esetben az Önök igényei alapján formálódik teljes elégedettségig, (csak úgy, mint az esküvőjükre még hiányzó összes többi szolgáltatásra, közreműködőre vonatkozó ajánlat, szerződés-tervezet).

Az évek során kidolgozunk többféle esküvőtervezési csomagot, annak megfelelően, hogy milyen mértékben és milyen gyorsan van szükségük a közreműködésünkre. Természetesen a csomagok tartalmát az aktuális piaci igényeknek, keresési szokásoknak, trendeknek, elvárásoknak megfelelően folyamatosan naprakészen tartjuk.

A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy ezektől a valóságban mindig el kell térni, ezért a csomagok közül egyelőre csak a legnépszerűbbet tesszük közzé. Ebben a 7 különleges garanciánk mellett megtalálják mindazt, ami szükséges lemondások nélküli álomesküvőjük költséghatékony megvalósításához. Íme:

Meglepetés költségek nélküli Esküvőtervezési Csomagajánlat

Hogyan kaphatok konkrét árajánlatot az esküvőmre?

A személyre szóló, részletes árajánlatok elkészítése minden egyes elvárásuk megismerése után történik. Nézzük ezt részletesebben:

Először komplexen gondolkodunk, általában két tervet készítünk: egyet arra vonatkozóan, hogy mit szeretnének (hölgyek: “mit álmodtak meg”:-))), és egyet arra vonatkozóan, hogy a tervezett költségkeretből hogyan valósíthatóak meg legoptimálisabban az elképzeléseik (ezt általában az urak értékelik jobban).

Fontos tehát, hogy az ártáblázatok nem “tól-ig” árakat fognak tartalmazni, hanem minden tétel az Önök igényeit maximálisan figyelembe véve kerül beállításra.

így a segítségünkkel elkerülheti a felesleges helyszín-látogatásokat, ajánlatbekéréseket, és az ezzel kapcsolatos csalódásokat (mégsem olyan szép a hely, mint képeken, mégsem annyi az ár mint amit írtak, hanem a “járulékos” költségekkel együtt kb. kétszerese az előrevetítettnél…. stb.)

Minek ez a két táblázat?

Az első azért kell, mert ebből az fog látszani, hogy milyen a tökéletes esküvő az Önök számára.

A második azért, hogy eldönthessék, hol húzzák meg a határt (ha nem akarnak határt szabni, természetesen elég egy táblázat, a vágyaikkal:-).

A tökéletes végeredmény, ami alapján majd kezdjük a gyakorlati munkát, az esküvőszervezést, valószínűsíthetően a két táblázat összefésülésével születik. Egyrészt mert férfiak és nők másképp látják az esküvőt, és annak “fontos” részleteit. Másrészt a költségek ismeretében sokkal könnyebb tisztán látni, és előre tervezni. (nyugodtabban kérnek pl. egy drágább helyszínt, ha már előre látják, hogy az összes többi költséggel együtt mennyibe fog kerülni a teljes esküvőjük – lemondások nélkül!)

Ez csak látszólag könnyű, tudni kell hozzá pontosan minek mennyi a valós ára (!!)  – nem amennyit az interneten közzétesznek – , tudni kell a buktatókat, hogy mire lehet alkudni és mire nem, stb. – tehát ha kevésbé járatos a témában, ez a módszer Önnek valószínűleg nem fogja a remélt eredményt kiadni.

Induljunk végre az úton, mi lesz már!?

A fent részletesen leírt módszer nekem a napi munkám már 15 éve, ezért olyan gyorsan haladok majd vele, hogy meg fog lepődni.

Azt, amit a párok hónapok, hetek munkájával érik el, nekem mindössze néhány napot vesz igénybe.

Amint kialakult az a költségterv, mely alapján elkezdünk dolgozni, egy percet sem tétlenkedünk a továbbiakban sem:

Máris küldjük Önöknek a táblázatban foglalt dolgokra vonatkozó előzetes, részletes ajánlatokat, további terveket, melyet teljes elégedettségig formálunk.

Míg más esküvőszervezőknél mindenre 3 ajánlatot fognak kapni (3 helyszín, 3 fotós, 3 zenekar, stb.), nálunk sokkal szélesebb a kínálat, és ezt nem is fogjuk eltitkolni Ön elől.

Mindig csak egyetlen témában kell majd döntést hozniuk, a sorrendet szintén az Önök prioritásai szerint határozzuk meg.

Végig az Önök tempójában haladunk, sosem fogunk telefonálni, hogy miért nem döntöttek még, és nem fogjuk ilyesztgetni Önöket, hogy ha nem rendelik meg lemaradnak…

 

Válasszon kapcsolatfelvételi módot:

  • Telefonon: kérjen ingyenes visszahívást: küldje a “MOST” szót sms-ben a következő számra, és visszahívjuk: +36 30 241 1219
  • Skype-on: online tanácsadás 1 órában (telefonon előre egyeztetni szükséges!)
  • Személyesen: egy finom kávé mellett egy kellemes helyen?
  • E-mail-ben: bármikor bármennyit írhat, 24 órán belül válaszolunk (info@eskuvo-tervezo.hu)

 

Még bizalmatlan vagyok, előbb

Tudni szeretném, mi mennyibe kerül egy esküvőn (tájékoztató a 2018-as esküvői árakról)

Megnézem hogyan dolgoznak (vélemények rólunk, tévé interjú, rádióriport az esküvőtervezővel)