Esküvői vacsora – avagy az ünnepi menü megalkotása

Ön esküvői helyszíneket megkeresve bizonyára standard árajánlatokat fog kapni, de:

  • mi lenne, ha saját ízlése szerint összeállított menüsort fogyasztanának a vendégei?
  • Ön szerint gondolnak-e maguktól az étteremben arra, hogy felajánlják a különlegesen étkezők speciális menüjének összeállítását? (vegetáriánus, lisztérzékeny, cukorbeteg, étel-allergiás stb.)
  • Ön szerint felajánlják-e egy helyszínen, hogy a közreműködőket (fotós, videós, zenész, stb.) kedvezményes áron étkeztessék, és ezzel az Ön kiadásait mérsékeljék?
  • felajánlják-e a próbavacsorát, ahol tesztelheti a ház konyháját?
  • felkínálják az első évfordulójukra a gyertyafényes vacsorát ajándékba?
  • jó jó, esetleg vannak kedvezőnek tűnő csomagáraik is, de: Önöknek valóban szükségük van a csomag minden elemére??? (vagy csak pénzt dobnak ki rá??

Újratervezés: ha az étterem által küldött ajánlat nem megfelelő, személyre kell szabni. Mi mindenre kell ennek kapcsán odafigyelni?

Mivel egy-egy étterem esküvői ajánlata általában 4-30 oldalas, így: 10 helyszín esetén ez akár 300 oldal is lehet, melyet csak végigolvasni több óra, nemhogy értelmezni… Mikor van erre Önnek ideje?

Aztán jön a következő: ha Ön nem talál tökéletesen pontosan ugyanolyan menüsort, mint amit szívesen fogyasztana, akkor módosítani kell, de akkor változik az ár is. De vajon hogyan?

Újratervezés: meg kellene tippelnie, hogy ha a kiszemelt menüből kiveszi a nyúlpástétomos előételt, akkor milyen desszertek férnek bele cserébe ugyanebbe az árkategóriába. Meg tudja tippelni?

Igaza van, nem kell tudnia, majd az étteremben megmondják. Viszont az étteremnek meg nem kell elhinnie. Sajnos mivel Ön kevésbé hozzáértő a témához, megeshet, hogy ezt rosszindulatúan kihasználják. Magyarul átverik. (Önnek fontos, hogy legyen egy témában járatos szakértője, mert az Ön zsebére megy a játék. Sajnos igen gyakran előfordul, hogy ezzel a kis mókával akár több száz ezer forinttal is megkopasztják szegény esküvő előtt álló kevésbé hozzáértő fiatalokat…).

A Profi Esküvőtervező abban segít Önnek, hogy:

  • Felesleges futkosás, telefonálgatás és idegeskedés nélkül megtaláljuk az ideális esküvői helyszínt, akár néhány nap alatt
  • A lehető legjobb árakon ezt követően le is foglaljuk ezeket, ha Önök rábólintanak
  • Csak az Önök számára valóban szükséges és értékes szolgáltatásokért fognak fizetni
  • Mindenről részletes, írásos szerződés készül, 7 féle értékes garanciával.

 

A Profi Esküvőtervező teljességgel a megbeszéltek szerinti étel és italsor összeállítását kéri minden Önök által kiválasztott helytől.

Így az összes ajánlat pillantok alatt áttekinthető, összehasonlítható.

Temérdek időt spórolunk Önnek, amit nem kell keresgéléssel töltenie.

Kérdezzen, a tervező válaszol