Kinek mit hozott a múlt hétvége? 

Sok új esküvői prospektust, kedves, mosolygós, türelmes esküvői szolgáltatókat, akik mind-mind nagyon korrektül és becsületesen kínálják portékájukat?

Esetleg csak egy macera volt az egész, végig nyargalni már fájós lábbal az összes pultot, megnézni milyen felirat volt fölötte, aztán eltenni innen is, onnan is egy prosit, “majd otthon átnézzük tüzetesebben…”?

Mindenféle ember, mindenféle igény, és mindenféle szolgáltató is találkozik ilyenkor évente egyszer (a szerencsések évente többször), hogy segítséget kérjen és nyújtson.

Érdekelne, hogy mindez számodra álom vagy rémálom?

  1. Közelebb érzed-e magadhoz mindannak megvalósulását, amit elterveztél?
  2. Kaptál-e olyan segítséget, amire igazán vágysz?
  3. Hányan hallgatták meg, mit és hogyan is szeretnél voltaképp?

És hányan szólítottak meg azzal, hogy “ismered a….?”, “bizonyára láttad már a ….”, vagy ami még rosszabb: “hagy agyjak egy prospektust, ebben minden benne van…”, vagy “most számos kedvezmény közül választhattok…” – és ami talán minden embernek a rémálma:

“csak ma!!!! – ha ma lefoglaljátok, akkor csak ennyi, és még ezt is adjuk hozzá, és x összeg felett még ez is a tiétek lehet, de csak akkor ha….!!!!

Ekkor már ráncolod a homlokodat, és keresed a menekülő utat, hogyan kerülhetnél ki ebből a csapdából. Nem akarod megvenni! Már egyáltalán nem. Szemet gyönyörködtető volt a stand, bűbájos az “eladó”, de nem, nem akarod megvenni. Minél inkább tukmálja, annál inkább nem kell. Ő nyomul, Te hátrálsz. És ő a nap végén üres zsebbel távozik.

 

Ez a kiállítás egyébként sokak számára sok jót is hozott, hogy erről is említést tegyek. Ha elkerülted szerencsés módjára a fenti nyomulós “eladókat”, akkor biztosan Te is találtál nagyon szép menyasszonyi ruha modelleket, őrült szép képeket készítő fotóművészeket, és talán magával ragadott a kiállítás csillogó kavalkádja, végre ízelítőt kaptál abból, mi minden vár majd a nagy napon. Talán találkoztál szívélyes, türelmes, segítőkész “szolgáltatókkal”, ahogyan mindenütt nevezik őket. Én jobban szeretem csak éttermeknek hívni őket, vagy zenészeknek, vagy cukrászoknak, mert hát valójában azok nem? Szolgáltatók az ország minden táján élnek, de szolgáltató a gázművek is, vagy az Elektromos Művek… – ezekről csupa rossz dolog jut az emberek eszébe.

Például az, hogy ezek összevissza számolnak, ne adj’ Isten még át is verik szegény, gyanútlan “fogyasztót” (mert ha “szolgáltató”, akkor “fogyasztó”, nem?), és mindent tényként tálalva próbálnak lenyomni a torkunkon. Ott vannak a köbméterek, meg a kilowattok, és ki kell fizetni, ha tetszik ha nem. Ha megértjük hogyan jött ki, ha nem.

Fenti kis eszmefuttatást átgondolva Te is könnyedén beláthatod, miért gondolják az esküvői “szolgáltatókról”, hogy tisztességtelenek, esetleg hogy túl “nyomulósak”, vagy a másik véglet “megsemmisítően bambák”, – mert a “szolgáltatók” számukra ilyenek, mint a Gázmű meg az Elmű.

Így hát én az összes írásomban, megnyilvánulásomban lehetőség szerint a tényleges neveiket használom.

Így említem őket: dolgozom 374 étteremmel, és más különleges helyszínnel, 54 szórakoztató zenekarral, és így tovább…

Nos ezek a csodás kollégáim, amellett, hogy egy részük a kiállításon is képviseltette magát, továbbra is nyújtja azokat a kedvezményeket, melyeket a kiállításon meghirdetett.

Tehát Te, kedves Menyasszony és kedves Vőlegény, nem vagy elkésve, nem maradtál le semmiről, ha nem a kiállításon döntöttél, és választottál közülük.

Éppen időben vagytok!

Nyugodj meg, még rengeteg idő van hátra az esküvődig. Sokszor felteszik nekem a kérdést: “el vagyunk már késve, ugye?” – nem. A válaszom mindig ez: “éppen időben vagytok.”

  • Ha kell egy kis megerősítés abban, hogy jó-e amit kitaláltál
  • Ha szükséged van egy független szakértő tanácsára, hogy melyik ajánlatot válaszd
  • Ha szeretnéd a kiállításon meghirdetett kedvezményeket még a jövő héten is megkapni
  • Ha szeretnél körültekintően választani, és akár még több ajánlatot megnézni, összehasonlítani
  • Ha fontos, hogy mindez mennyibe fog kerülni, esetleg szeretnél egy keret-összeget megadni
  • akkor hívjál fel, és megbeszéljük!

Ingyenes, online tanácsadás – minden esküvői témában: timea.feth@eskuvo-tervezo.hu

Vagy írj egy sms-t és visszahívlak: + 36 30 241 1219

És még egy kis adalék, hogy miért fontos mindez NEKED:

http://eskuvo-tervezo.hu/igaz-tortenet-eskuvo-500-000-ft-extrak-10-perc-alatt/