DJ vagy zenekar? Az örök kérdés. A DJ nagy általánosságban véve kevesebbe kerül, a zenekar viszont látványosabb, hangulatosabb, ezáltal emlékezetesebbé tudja az esküvőt.

dj

Tipp:

A profi DJ-k a megbízóik kérése alapján állítják össze az esküvő műsorát, figyelembe véve a résztvevők korosztályát, nemzetiségét, valamint zenei igényeit.
Idejében célszerű egyeztetni a kívánt dalokat, előadókat, stílusokat, hogy ezekből biztosan meglegyen a megfelelő mennyiségű zeneszám.
A jó DJ egyben profi hangulatteremtő, jó kommunikátor, és részben képes kell hogy legyen átvenni a műsorvezető szerepét is.
Gondoljunk arra, hogy a zenekar és a DJ által lejátszott számok jogdíjkötelesek, így ezt is érdemes jó előre tisztázni, hogy ez kinek a felelőssége lesz.

A Profi Esküvőtervező: csak vidám, elkötelezett,

profi DJ-ket ismer

Az általunk szervezett DJ-k a szakma nagyjai, a trendiektől az „öreg rókákig”, komplett, saját felszereléssel dolgoznak, és mindig örök emléket, fergeteges bulikat hagynak maguk után. Repertoárunkban megtalálhatók a sztár DJ-k ugyanúgy, mint a kevésbé híres, de annál sokoldalúbb, fiatal munkatársaik.