Igazi ünnepre készülünk, így fontos a színek és formák harmóniája, melyek összhangba hozzák a gyönyörű fiatal párt a vidám násznéppel, otthonossá téve a kiválasztott helyszínt, ahol majd örök élményeik születnek.
Díszbe öltöznek az asztalok, a székek, az oszlopok, a bejáratok, a kert, és még sok más….

eskuvoi-helyszinek-elegans16

Tipp:

Mielőtt külön virágokat rendelnek, érdemes tisztázni az étteremmel, hogy milyen dekoráció része esetleg az árnak, vagy a megrendelt csomagnak. Így a feleslegesen dupla költség elkerülhető.
A dekorációs cégektől megrendelt szolgáltatások esetén érdemes rákérdezni, hogy milyen garanciákat vállalnak, illetve hogy hányan jönnek ki dolgozni, és mikorra lesznek készen.
Külön költség-e a lebontás, a kiszállítás, a tanácsadás, vagy a helyszíni felmérés.

A Profi Esküvőtervező dekorációi az alkalomhoz tökéletesen illőek

Sokféle igényt kielégítő dekorációs csapattal dolgozunk (többféle cég), ezért az egyszerűbb elképzelések, vagy a határozott anyagi kerettel rendelkező megbízóink is megtalálják nálunk ízléses esküvői dekorációjukat.

viragdekoracio

A konkrét ötletek és árajánlatok kidolgozására az első személyes beszélgetés és a helyszín együttes felmérése után kerül sor.
Kifinomultság, ízlés, stílus. Egyéniség.

Minden szokványos és nem szokványos dekorációs anyagot szívesen alkalmazunk és ajánlunk. A különféle textilek, ízléses lufi dekorációk, ezen kívül minden egyéb virágdísz, csokor, kitűző stb. elkészítését és helyszínre szállítását külön költség nélkül végezzük, nálunk ez így természetes.

Tegye különlegessé a parti hangulatát!

Nálunk egy helyen mindent megtalál. A dekorációhoz illeszkedő (minden fajta) zöld növényeket, melyeket szívesen bérbe adunk, akár fel is díszítjük.

Fénydekoráció vagy lézer show alkalmazása esetén teljesen egyedi kivitelezést és tanácsadást végzünk, melyet profi látványtervvel támasztunk alá.

  • Szeretne még több kézzel fogható ötletet, tanácsot kapni?

  • Szeretné egy kézben tudni az összes díszítéssel, apró részletekkel kapcsolatos teendőket, hogy tökéletes legyen az összhang esküvőjén?

Akkor feltétlenül olvassa el a Profi Esküvőtervező dekorációs titkait itt:

http://eskuvo-tervezo.hu/a-profi-eskuvotervezo-dekoracios-titkai/

Ön milyen dekorációt szeretne?

Írja meg elképzeléseit, és két napon belül személyre szabott, pontos árajánlatot küldünk, képekkel illusztrálva.

Ajánlatkérés