Amennyiben egy exkluzív helyszínt választanak, ahol nincs saját konyha, úgy szívesen főzünk és tálaljuk meghitt, vagy elegáns környezetben, profi személyzettel az esküvői vacsorát.
Válasszon csodás esküvői HELYSZÍNEINK közül

 

Tipp:

Bármilyen helyszínt választanak esküvőjükre, érdemes tesztelni a konyhát, kóstolni, mert ízlés és ízlés között bizony jelentős különbségek vannak. Ahol nem partnerek abban, hogy elkészítsék az esküvői menüt, ott felmerülhet a gyanú, hogy más kérésekben sem lesznek kompromisszum-készek, így erre érdemes hangsúlyt fektetni.

 

A Profi Esküvőtervező: bárhol, bárhogyan, és mindig különlegeset tálal

Különleges esküvői helyszín Szabadtéri esküvői helyszín

 

A cetering szolgáltatásunk a szakma legjobb cégeinek bevonásával, évek óta stabil partnereinkkel működik. Ezek a cégek saját eszközökkel, igényes, modern terítékekkel, elegáns tálaló eszközökkel rendelkeznek, így esküvőjük egyedisége, személyre szabottsága ezáltal is garantált. A színes étkészletek, különleges formájú tányérok, vagy a hatalmas, látványosan díszített tálaló pultok eleganciája önmagáért beszél.

Találkozónkra érdemes átgondolniuk, hogy kik a meghívottjaik, milyen vendéglátási formát szeretnének az esküvőn (büféasztalon tálaljuk-e vagy felszolgálva, hány fogás, milyen ételek, stb.) ezzel kapcsolatban rengeteg részlet vár majd tisztázásra.

Mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb VACSORÁT készítsük el a legjobb árakon.

 

catering2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Választhatnak menüsoraink közül, szívesen összeállítjuk az elképzelésük szerinti vacsorát.
Feltétlenül olvassa el „Esküvői vacsora” menüpontunkat is, ahol további hasznos információkat találnak.

 

Szeretne egy gyönyörű helyszínt az esküvőjére? Kattintson ide:

különleges esküvői helyszínek

 

Kérjen ajánlatot