“Kedves Timi!

Köszönjük szépen az esküvőszervezést, és minden segítséget, ami Tőled kaptunk. Mivel elég elfoglaltak voltunk az esküvői készülődés alatt, nagy terhet vettél le a vállunkról. Jó volt, hogy eljöttél megnézni, mi hol és hogyan legyen, nagy biztonságot adott nekünk, nem kellett még ezen is izgulnunk.

A vőfély abszolút tökéletesen irányított mindent, és a zenekar is kitűnő volt.

Köszönjük szépen még egyszer Nektek!

Brigi és Zoli”

 

Esküvőtervező:

Brigi és Zoli volt az a pár, akik a legjobbat akarták kihozni az esküvőjükből, de sokszor az volt az érzésem, hogy ezt valahogy mindketten másképp képzelik el…

A nagy napon azonban ez a feszültség már egyáltalán nem volt érezhető. Mindenki vidám volt, és boldog. A fiatal pár még délelőtt letudta a fotózást, hogy utána teljes mértékben a vendégekkel tudjanak foglalkozni. Az igazi „felengedés” azonban csak a hivatalos házasságkötés megtörténte után alakult ki.

Amikor Brigiékkel találkoztam, már megvolt a helyszín, de azon kívül még semmi más.
Vőfélynek egy kedves, „idős” :), tapasztalt szakembert választottak, aki hasonlóan szerény, mint ők. A násznép legnagyobb része szintén szerény, visszafogott volt kezdetekben, de a hangulat folyamatosan emelkedett már attól a pillanattól fogva, hogy a vőfély elmondta a pohárköszöntőt a bejáratnál, amikor megérkeztek az étteremhez.

A vacsora remek volt, és egyáltalán nem is kellett rá sokat várni. Minden forró volt, és ízletes.
A vendégek a vőfélynek köszönhetően már alig várták, hogy kezdődjön a tánc.
Először ámulattal szemlélték végig az ifjú pár nyitótáncát, majd sietve ők is párokba rendeződtek, és belemelegedtek az igazi kikapcsolódásba. (igen, a tánctéren :).

Mivel ebben a családban már hagyomány volt, hogy zenészt ajándékozunk (nézd meg Brigi nővéréék esküvőjéről szóló cikket: Anita és Tibi esküvője), így Brigiék esküvőjére egy második énekesnőt vittünk magunkkal. Az együtt énekelt dalok megint hatalmas lendületet adtak a táncoló tömegnek, mert egy énekesnő is sokat lendít egy zenekaron, na de kettő !!!!