„2008. május 17-én tartottuk esküvőnket, Budapesten. Az esküvő előtt kb. 7 hónappal találkoztunk először Timivel. Alapvetően racionális és előrelátó embernek tartom magam, de Timi segítsége nagyon jól jött.
A legnagyobb gondot számomra a megfelelő helyszín jelentette, mert a vendégek fele (kb. 40 ember) vidékről jött, ezért nekik szállást is kellett biztosítanunk. Timi segítségével sikerült egy olyan kevésbé ismert hotelt találnunk, amire minden bizonnyal mi nem is gondoltunk volna.

A szervezés és rákészülés során végig kapcsolatban voltunk, ha eszembe jutott valami, vagy épp bepánikoltam valami miatt, azonnal hívtam Timit. Ő mindig megnyugtatott és a problémás helyzetekre is megtalálta a választ.

Az esküvő szuperül sikerült! Ezt részben az Aranyláng Irodának köszönhetünk (figyelem, támogatás, profi hozzáállás), részben az Aranyláng Zenekarnak (szuper buli, rugalmas repertoár, kedves emberek), valamint a Ceremóniamesterünknek, Timinek (aki ebben a szerepben is még újabb meglepetésekkel szolgált, és profin kézben tartott mindent), és nem utolsó sorban a rokonainknak, barátainknak, akik éltek a buli adta lehetőséggel (fergeteges hangulat, tánc megállás nélkül, szeretet)!

Nem számítottam rá, de nagyon jól esett (és indirekt módon Timit is érintette), hogy az esküvő utáni 1-2 évben, a házasodni készülő barátaink sokszor fordultak hozzánk ötletért, segítségért, mondván, hogy a “mi esküvőnk olyan jól sikerült, egy percet sem unatkoztak, remek volt a hangulat…hogyan csináltuk?” A recept nagyon egyszerű:
Kell hozzá két ember, akik szeretik egymást; kell hozzá egy csapat másik ember, akik az első két embert szeretik; és kell hozzá egy jó humorú, laza, de céltudatos, ügyes esküvőszervező…pont olyan, mint Timi!”
Betti és Dénes