Kedves Timi!

Köszönjük szépen, hogy ilyen széppé varázsoltátok az esküvőnket. Mindenkinek nagyon tetszett, és mi nagyon megkönnyebbültünk, amikor éreztük, hogy minden jó kezekbe került. Sok sikert kívánunk Nektek, és sok esküvőt!

Köszönjük! Bea és Attila”

 

Esküvőtervező:

Attila egy hamburgereket árusító cégnél volt vezető, és komoly elvárásokat támasztott az esküvőjével kapcsolatban. Menyasszonya csendes, igazi háziasszony-típus. Már akkor valamiért arra gondoltam, hogy milyen remek anya lesz belőle 🙂

Attilával a közös munka során részleteiben átbeszéltük az esküvőjüket, többször is végigmentünk minden egyes ponton, mert számára csakis a tökéletes dolgok voltak alapvetőek. Örültem, hogy ilyen maximalista emberek kívánságainak is meg tudunk felelni, a végén minden kívánságuk szerint alakult.

Az esküvő napján kissé borongós idő volt, de legalább nem volt nagy meleg, így a vendégek kényelmesen partiztak a teraszon. A helyszín egy gyönyörű lovaspark volt, amely abszolút elegáns és divatos is volt akkoriban (és persze most is töretlen népszerűségnek örvend).

A ceremónia nagyon elegánsan, ünnepélyesen zajlott. A pár hintón érkezett 🙂 , minden vendég ámult, amint megjelent a két gyönyörű paripa. Az ifjú vőlegény lesegítette aráját, és kedvenc zenéjükre a vörös szőnyegen keresztül sétálva az anyakönyv-vezető elé léptek.

A vacsorás rész visszafogottan zajlott, nem is volt reggelig tartó mulatság.
A násznép is inkább evett, ivott. A hatalmas dínom-dánom azért maradt emlékezetes számomra, mert Bea és Attila nagyon-nagyon kedves emberek voltak, és ugyanilyen kedves és tisztelettudó volt a násznép minden tagja is.

Sok-sok boldogságot kívánunk Nektek!!!