Újratervezés-mentes esküvőt szeretne ugye?

Éppen most zajlott le a legnagyobb budapesti esküvő kiállítás, ha részt vett rajta, begyűjtött számos új ötletet, megnézte a trendeket. Bizonyára talált jó néhány olyan profit, akit szívesen látna az esküvőjén. De vajon hogyan igazodjon el a sok ajánlat között? Mindenki azt állítja magáról, hogy egyedi, és különleges. Ön pedig pont ilyen közreműködőket keres… Fennáll a veszélye annak, hogy érzésből meggondolatlanul mégsem az Ön számára legideálisabb szereplőket válogatja ki, mert nem mérlegelte az összes fontos szempontot. Sokan nem tudják, hogy az esküvő kapcsán minden mindennel összefügg, és harmóniába hozható. A Profi Esküvőtervező 15 éves tapasztalatával, 7 különleges garanciával, és egy Magyarországon egyedülálló sikeres módszerrel segít Önnek profin megtervezni és megszerezni a tökéletes, különleges esküvőt – mindezt független, szakértői szemmel. Így garantáltan minden az Ön érdekeit figyelembe véve történik.

Mit nyújt ez a cikk az Ön számára?

 1. Kézzel fogható segítséget arra vonatkozóan, hogyan tervezze meg az esküvői költségeket, kiadásokat
 2. Hogyan alakítsa ki a hangsúlyos pontokat esküvője kapcsán
 3. Miért fontos a költségtervezés, mielőtt bármit lefoglal esküvőjére
 4. Miben, hogyan kaphat segítséget ezzel kapcsolatban a Profi Esküvőtervezőtől

Miért személyre szabottak nálunk az esküvői árak?

 

Azért, hogy Ön ne fizessen semmilyen szolgáltatásért, amire nincs szüksége, viszont amire szüksége van, azt pedig feltétlenül a lehető legjobb ár-érték arányban fogjuk ajánlani Önnek.

Ezért nem használunk csomagokat, vagy ha igen, akkor ezeket is átvariáljuk, személyre szabjuk a lehető legmaximálisabb módon.

 

Ön milyen összegben gondolkodik az esküvőt illetően?

 

Fontos, hogy bármilyen elképzelés megvalósítható, és minél pontosabban leírják, elmondják mit szeretnének, annál pontosabb árkalkulációt fogunk tudni készíteni Önöknek. Mindenféle összegből ki lehet hozni egy esküvőt, csak bizonyos esetekben ez kompromisszumokkal jár. A tervező dolga pontosan az, hogy megtalálja a megfelelő megoldásokat, szolgáltatásokat az Ön elképzelésére. Ezért ha még nem határozott meg egy bizonyos összeget, melyet az esküvőre szán, kezdjék el átbeszélni, hogy meddig mehetünk el anyagiakban, mert ez már az elején sok mindent meg fog határozni.

 

Milyen garanciákat vár el cserébe?

 

Amennyiben Ön biztos szeretne lenni afelől, hogy az esküvői közreműködői valóban ott lesznek az esküvőn, és a kívánt minőséget nyújtják, szükséges, hogy valamilyen garanciát kérjen tőlük erre.

Bármilyen potenciális közreműködővel is tárgyal, tegye fel a kérdést, bármit is állít az illető: “mivel garantálja ezt nekem?”

Mi hétszeres garanciát vállalunk minden egyes tőlünk rendelt szolgáltatásra, és bizonyára rájött már, hogy nem “közvetítő iroda” vagyunk, tehát mindent írásban (!!!) teljes körűen leszerződünk, mégpedig az Önök érdekeit figyelembe véve.

Kérem, olvassa el Magyarországon egyedülálló garanciáinkat itt:

http://eskuvo-tervezo.hu/garancia/

 

Hangsúlyos pontok

 

Az esküvőjük alapos átbeszélése után részekre fogjuk tagolni a feladatokat, teendőket, lépésről-lépésre haladva azok elintézésével, lefoglalásával. Az Ön számára fontos, vagy hangsúlyos részei az esküvőnek kiemelt helyet fognak elfoglalni a sorrendben, valamint a rászánt összegben is. Itt minden fontos lehet, ami Önnek fontos – nincsenek sablonok – és azt is meg kell beszélnünk, mi az, ami már-már szinte lényegtelen mindkettőjük számára.

 

Személyre szóló árajánlat és költségterv

 

Alapvetően minden szolgáltatásnak az árát az Önök személyes igényei határozzák meg, tehát míg fotós kapható már 50.000 Ft-tól, lehet, hogy Ön nem ezt a kategóriát keresi minőségben. Helyszín esetén ugyanez: van már esküvői menüsor 3.800 Ft-tól nulla terembérleti díjjal, de az igényesebb esküvők átlagos menüára 5-6 ezer forinttól kezdődik, ehhez jön még az italcsomag, esetleges kapcsolódó költségek (melyet minden esetben előre jelzünk az ajánlatokban), stb.

Így mondhatjuk, hogy minden esküvői kellék, szolgáltatás ára olyan széles skálán mozog, hogy teljesen felesleges addig számokról beszélnünk, ameddig nem tudjuk hogy Önöknek valójában mire van szüksége.

 

Mennyibe kerül egy esküvői vacsora, helyszín, stb. ?

 

Fontos tudnia, hogy az egyes esküvői szolgáltatások, kellékek árát nem mi fogjuk meghatározni, hanem kizárólag Ön!

Az árat soha nem az Esküvőtervező dönti el, ő maximálisan az Önök által megadott keretösszegből gazdálkodik!

Kérjen ajánlatot, és máris kiderül.

 

Így kérjen ajánlatot

 

Az elképzeléseik összefoglalásához, egyszerű áttekintéséhez hoztuk létre az ajánlatkérő oldalt

Minél több adatot, információt, részletet igyekezzen megadni ahhoz, hogy használható, konkrét árajánlatot tudjunk készíteni Önnek.

(A “fotózásra kérek ajánlatot” kérdésre a 60-250e Ft-ig terjedő választ fogom tudni küldeni.)

Igyekezzen megadni minél több részletet (fotós példánál maradva): hol, mikor, mettől, meddig, hány helyszínen, hány főre, jegyes fotózás is, vagy azt nem… stb.

 

Sokkal gyorsabban és pontosabb árajánlatot tudunk Önnek küldeni, ha megadja a telefonszámát, mert az esetlegesen nem tisztázott részleteket így könnyedén pontosíthatjuk.

Kérem, hogy amennyiben 2-3 napon belül sem kap választ, ajánlatot, jelezze, mert akkor valamilyen hiba történt.

Megkönnyíti munkámat, ha visszajelez arról, hogy megkapta az ajánlatot, küldeményt, illetve azt is, ha mindez esetleg időközben már nem aktuális az Ön számára valamiért.

 

Örülök, ha visszajelzést ad arról, hogy miért nem volt maximálisan elégedett az ajánlatunkkal, mit hiányolt belőle, vagy miért választott mást. Az oldal informatív része az Önhöz hasonló kedves jegyes párok véleménye, visszajelzése alapján épül tovább, folyamatosan fejlesztünk, az Önök igényeire szabunk minden szolgáltatást.

 

Vélemények rólunk:

Referenciák (magyar): http://eskuvo-tervezo.hu/category/referenciak/

Referenciák (külföldi): http://eskuvo-tervezo.hu/kulfoldon-elsz-akkor-neked-szervezunk/

 

 

Esküvőtervezés, esküvőszervezés ára

 

Az Ön részéről egyértelmű, hogy tájékozódni, tervezni szeretne, ezért készítettünk egy komplex Esküvőtervezési Csomagajánlatot, mely cikkben részletesen felhívjuk figyelmüket arra a sok mindenre, melyet hatékonyan oldunk meg ennek keretében az esküvőjük szervezése kapcsán.

A cikket a részletes esküvőtervezési árajánlattal együtt, ide kattintva olvashatja el:

http://eskuvo-tervezo.hu/eskuvoszervezes-kompromisszumok-nelkul/

 

Az Ön számára fontos, hogy kizárólag olyan szolgáltatásokért fizessen, melyre valóban szüksége van. 

Mivel nincs két egyforma esküvő, két egyforma elképzelés, ezért Önnek sem szeretnénk egy sablon csomagot kínálni, mely esetleg olyan elemeket is tartalmaz, amely az Ön számára felesleges kiadás lenne.

Ezért igényeik meghallgatása után részletes, személyre szóló ajánlatot készítünk a komplett esküvő tervezésre és szervezésre.

 

Hogyan kaphatok konkrét ajánlatot az esküvőmre?

 

A személyre szóló, részletes árajánlatok elkészítése a személyes igényeik megismerése után lehetséges, ugyanez érvényes a rendezvényszervezői vagy esküvőtervezői közreműködésre.

Ezt követően rövid időn belül elkészül az Önök személyre szóló esküvői ajánlata és költségterve, fotókkal illusztrálva.

Az ajánlat minden eleme rugalmasan módosítható.

Forduljon hozzánk bizalommal, és hálánk nem marad el (innentől nem szólok egy szót sem, a többi legyen meglepetés:-)

 

 

Válasszon kapcsolatfelvételi módot:

 • Telefonon: kérjen ingyenes visszahívást: küldje a “MOST” szót sms-ben a következő számra, és visszahívjuk: +36 30 241 1219
 • Skype-on: online tanácsadás 1 órában
 • Személyesen: egy finom kávé mellett egy kellemes helyen?
 • E-mail-ben: bármikor bármennyit írhat, 24 órán belül válaszolunk

 

Legtöbb ügyfelünk a Skype tanácsadást választja

Vajon miért?

skype-logo

 1. Egy teljes óra a szakértővel, kényelmesen, otthon a gép előtt ülve
 2. Az esküvő minden fázisában alkalmazható – akár a tervezgetésnél tart, akár hónapok óta fáj a feje, mert elakadt valahol a szervezésben
 3. Nem kell e-mail-eket írni, gépelgetni, kattintgatni, adatlapokat kitölteni
 4. Felteheti az összes kérdését, elmondhatja aggodalmait
 5. Mindenre azonnali, profi választ, segítséget kap

 

Bejelentkezés Skype tanácsadásra

 

 

 

Ha még nem választott esküvőszervezőt…

itt az idő, hogy átgondolja a következőket: (kattintson a piros szövegre)

Hét kérdés, amelyre feltétlenül tudnia kell a választ,

mielőtt bármilyen esküvőszervező céggel együttműködik

 

 

 

A Profi Esküvőtervező…

Minden esetben megadja az Önök kérésére az elmúlt évek esküvőinek listáját, névvel, telefonszámmal.

A személyiségi jogok védelme érdekében ezt weblapunkon nem jelentetjük meg, de személyesen bármikor szívesen rendelkezésre bocsátjuk a szükséges referenciáik elérhetőségeit.

[contact-form-7 id=”137″ title=”Kapcsolat”]

 

garanciáink