Esküvőtervező:

Adrival és Ákossal való találkozásunk szinte sorsszerű volt.

Egy ajánlatkérés után meghívtam őket, hogy hallgassák meg a zenekarunkat, hisz ennek kapcsán kerestek meg minket majdnem egy évvel a tervezett esküvőjük előtt.

Amint eljött a „meghallgatás”napja, még egyszer pontosítottuk, hogy ott lesznek, de nem tudják még hány órára. Éppen az esküvői torta felvágása következett, amikor kis szünet lévén, kimentem levegőzni. Szép nyári este volt, s az étterem előtti hatalmas kertben megláttam őket, amint meghitten üldögélve beszélgettek.

Jó háziasszony módjára frissítőt szolgáltam fel nekik :), majd rögtön mondták is, hogy nekik ez tetszik, hol kell aláírni? – így lettünk mi a zenekaruk.

És mivel a kiszűrődő hangokból hallották, hogy fergeteges a hangulat, ők is szeretnék, hogy náluk is legyek a ceremóniamester, nem is szólnak másnak, tökéletes ez így, ahogy van.

A rövid beszélgetés után behívtam őket, hogy legyenek kicsit ők is vendégek nálunk – természetesen engedélyt kérve az éppen zajló esküvő főszereplőitől: az ifjú pártól.

Még eljátszottunk néhány mulatós számot, hogy lássák, milyen is az „eladó a menyasszony” nálunk. 15 perc után integetve távoztak, jókedvűen. A társaság még csak kezdett belemelegedni a táncba…

Amint eljött Adriék esküvőjének napja, nem volt hozzánk ennyire kegyes a sors, és egész délelőtt szakadt az eső.

A templomból kimenekülő vendégsereg rohant az autókhoz, így a gratuláció az étteremben zajlott. Ami az egészben lenyűgöző volt: ezt a fiatal párt egyáltalán nem érdekelte, hogy szakad az eső, ugyanúgy elmerültek egymásban, mint egy évvel azelőtt, ott a kertben, azon a nyári estén :).

A parti fergeteges volt, a vendégek már az elejétől fogva jól érezték magukat, közvetlen hangulatban telt a vacsora is, és az utána való diavetítés szintén.

Volt sok játék, és arra is szívesen emlékszem vissza, hogy egy kislány végig az ölemben akart ülni, amikor zenéltünk. Együtt mentünk vonatoztatni a vendégeket, és a játékok levezetésében is sokat segített :).

A fotókat készítette: Hiba Dóra (dorotheaphoto.hu)